Среща Перник

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

И аз потвръждавам, че срещата мина перфектно. Много риби се изловиха на масата(повече от ракийте :lol: )-но така е като се съберат рибохващачи. Липсваха гостите( Барута, Кърцата и Ивака ), но следващият път сигорно ще дойдат- за тогава запазихме количествата напитки. До нови срещи и на слука :wink:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

:oops: :oops: :oops:
Пичове извинявам се за дето не дойдох, но имах проблемация.Предния ден вечерта ми гръмна силовия кабел към апартамента и всичко си такова майката.Изпратих жената и детето при бабата в Люлин и останах с неволята. :cry: Не ви се обадих понеже майсторите не гарантираха, че ще се справят навреме с аварията. Благодаря ви за поканите на ЛС, другия път ще почерпя. :wink: Обещавам :!: :!: :!: А може и на някой гьол!
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

Здравейте колеги, извинявам се за закъснението с което пускам отговора,но нещо тези дни нета го нямаше никакъв :evil: :evil: :evil: та тъка в Петък се събрахме част от колегите от Перник и почнаха разговорите за доста от риболовните ни подвизи. Посмяхме се, повеселихме се, ние дребните научихме полезни съвети от колегите.Прекарахме си чудесно (или поне аз за другите незнам) и се надявам за напред да има повече такива срещи :wink: !!!
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Re: Среща Перник

Мнение от Николай Неделков »

Айде мина време от първата среща ... защо да не заформим нова. Тамън може да дойдат и колегите от Перник дето не бяха миналия път , а и гости може да имаме ... :roll:

Понеже доста хора работят понеделник - петък , предлагам срещата да е или петък или събота вечер , но този път 19:30 , а не 19:00 . Дати 28 март(петък) - 29 март(събота) - 4 април(петък) - 5 април(събота).

Кажете си мнеието за коя дата сте и да организираме нещата. Миналия път беше добре в механа "ЧАНОВЕ" , така че за сега май няма нужда от смяна. Аз съм за 28 март , защото е най-скоро. Вие сте наред ...
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

Ники и аз мисля че е вече време да се срещнем пак :wink: Вие кажете дата, а аз знаете че ще дойда 8) :P за мен е без значение
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Ще следя темата и като определите датата ако имам възможност съм там. От сега нищо твърдо немога да кажа. Иначе идеята на Ники е добра.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Привет, на всички колеги от нашият регион! След дълго лутане най после открих и нашият сайт. Това за купоните, които съм пропуснал : Яко, че ги наваксаме, само да знам , че мъжката си думаме и за датите - всичко точно. Само дайте някъде на някой язовир, щото тука из града, цяла зима ми писна, а и ни познават всички по града.
Купона ще е много як, сред природата, а може и адреналина да се покачи с някой рибок.
Дайте предложения, и да почваме сезона!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Тъй като всеки каза - кажете кога и ще дойда , казвам :

11 април - петък - 20:00 часа - механа "ЧАНОВЕ"

Айде казвайте до 7-ми април ( понеделник ) кои ще сме , за да знам колко места да запазя , надявам се тоя път на повече хора от миналия 8)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
вече сме 3-ма 8)
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

Ники там съм :wink: 8)
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Айде бе , какво стана , 3-ма сме сигорни , 2-ма са под въпрос - ама то си се знаме кои сме тия петимата . Айде да се появи некоя нова птица , какво толко се плашите , нема да ви изядеме :lol: Най-много да ви напиеме , нали Емо :drinkers:
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ще дойда
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Много съжалявам, но няма да мога да дойда. Днес запазихме 1то бунгало на Железница за 11 и 12-ще закриваме :wink: .Пийте по едно и за мен и приятно изкарване. :drinkers:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Запазих места , всичко е ОК. Началото е в петък 11 април от 20:00 часа , а края не се знае ... :lol: Очакваме спецялните гости :roll: тоя път ще ги запазя в тайна , за да не урочасам нещата като миналия път :lol:

to be continued...
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Ники , кажи им на тия от Чанове да почват да режат салатите , че идва ударната тройка ! :drinkers:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Изкарахме си супер страхотно , невероятно , шукар :lol: Ако някой има оплаквания от нещо , нека сподели , ама се съмнявам :lol: Обсъдихме една много важна риболовна тема , която се надявам да впишеме в успешни след известно време. Получи се малко доста междуградска среща , ама тъй е по-добре :lol: Героите от среща Перник 2 - бяха : chirusa_bg , emo vasilev , Ivak , ivkata , nikejo и Кърцата Ето и снимки 8)

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор