за сьнищата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: за сьнищата

Мнение от Big^Fish »

Моряка,го е описал точно както си е 1:1.Само да добава,че при мен е имало излитане и след засилка от терасата.До сега да чукна на дърво,не съм имал неуспешни излитания или приземявания.Ако има въпроси относно целия процес,с удоволствие ще помагам с каквото мога. :mrgreen: Иначе последния сън на който сме се смели като изоглавени,беше на едно приятелче от Ямбол.Какви умове,ражда Тундажалъка не е истина :shock: Ако има някои неясноти,ще превеждам. :lol: Значи историята,която разкава е е следната:
"Тъкмо прибирам овцете в саята на село и казват по радиоточката,че извънземните нападат Земята.Тъкмо седнах да си почина и една ръка с 3 пръста се подава зад мен от сеновала и ме тупа по рамото.Тръгвам да бягам и на улицата срещам военните,които отцепват и евакуират района.Качваме се в един военен хамър и тръгваме да бягаме.В последния момент успявам да вържа една коза за теглича на хамъра и тя бяга след него.В следващия момент поглеждам в огледалото на хамъра и оставащия за нас баир виждам да се подава кабина на трактор.Извънземното се беше качило на трактора на дядо и караше след нас.Най-интересното беше че колкото по бързо карахме,толкова то повече ни настигаше..."
:lol: :lol: :lol:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Big^Fish написа:Моряка,го е описал точно както си е 1:1.Само да добава,че при мен е имало излитане и след засилка от терасата.До сега да чукна на дърво,не съм имал неуспешни излитания или приземявания.Ако има въпроси относно целия процес,с удоволствие ще помагам с каквото мога. :mrgreen: Иначе последния сън на който сме се смели като изоглавени,беше на едно приятелче от Ямбол.Какви умове,ражда Тундажалъка не е истина :shock: Ако има някои неясноти,ще превеждам. :lol: Значи историята,която разкава е е следната:
"Тъкмо прибирам овцете в саята на село и казват по радиоточката,че извънземните нападат Земята.Тъкмо седнах да си почина и една ръка с 3 пръста се подава зад мен от сеновала и ме тупа по рамото.Тръгвам да бягам и на улицата срещам военните,които отцепват и евакуират района.Качваме се в един военен хамър и тръгваме да бягаме.В последния момент успявам да вържа една коза за теглича на хамъра и тя бяга след него.В следващия момент поглеждам в огледалото на хамъра и оставащия за нас баир виждам да се подава кабина на трактор.Извънземното се беше качило на трактора на дядо и караше след нас.Най-интересното беше че колкото по бързо карахме,толкова то повече ни настигаше..."
:lol: :lol: :lol:
Да не е бил е тоя трактор
004524771.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Гого,той дядо му май има Беларус :lol: :lol: :lol:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Big^Fish написа:Гого,той дядо му май има Беларус :lol: :lol: :lol:
Аааа щото познавам един извън земен дето го кара ( сере у миФките )
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Викаш,да е нападнал земята ли вече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Big^Fish написа:Викаш,да е нападнал земята ли вече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Земята не знам ама миФките със сигурност. Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Big^Fish написа:Викаш,да е нападнал земята ли вече :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
от има нема година я НАПАДНА,ама вие не се усещате..добре,че сьм АЗ да дьржа още ОФАНЗИВАТА :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Мразя сънищата с летене.Чувствам се ограбен.Все едно съм на работа по време на почивка. :evil: :twisted:
Тук май е пълно с впечатлени почитатели на филми като "Война на световете" и "Герой".Сума колеги летят или ги нападат извънземни...... Ама и 5 килограмовия си го бива. Пусна мухата , пие си биричката и гледа сеир......,а може и доцентура по темата да пише........ :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

5кила написа:
от има нема година я НАПАДНА,ама вие не се усещате..добре,че сьм АЗ да дьржа още ОФАНЗИВАТА :D :D :D
Бате,тъй като гледам,той май надделява :roll: Май ще е хубаво повече хора да се включим в ОФАНЗИВАТА.Може да викнем и екзорсист :finga: :finga: :finga:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Каво че не мога да включа,да несъ ни нападнали ЛАПЛАНДЦИТЕ. :shock: :shock: :shock:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Каво че не мога да включа,да несъ ни нападнали ЛАПЛАНДЦИТЕ. :shock: :shock: :shock:
Не са ни нападнали още. Той,лапландеца, /дали не беше пиян датчанин ?/ гонел 5 килограмовия да му прави свирка,пък нашия човек нещо се дърпал............абе , я по-добре му прочети поста,че нещо и аз оплетох сценария.... :D :D
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа :D :lol: :wink: , след това ше доидем с шеините. :lol: .
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа :D :lol: :wink: , след това ше доидем с шеините. :lol: .
Oле-мале,ама той лапландеца бил истински?! :shock: :shock: Май наистина ни нападат..... :idea: :idea:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

чуруликпенчо написа:
Oле-мале,ама той лапландеца бил истински?! :shock: :shock: Май наистина ни нападат..... :idea: :idea:
Туряйте си стоманени гащи , че чеповете са ледени :lol: :lol:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Тамън нема да боли :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”