Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
И аз не разбирам толстолоба като средство за храна.
Два пъти съм опитвал,е никакви вкусови качества дейба.
Но за всеки влак си има пътници.
Даже познавам хора,които харесват речен кефал!
Два пъти съм опитвал,е никакви вкусови качества дейба.
Но за всеки влак си има пътници.
Даже познавам хора,които харесват речен кефал!
Речния кефал ако е от чиста вода,
Става рибена чорба от него,
И няколко костура.
Става рибена чорба от него,
И няколко костура.
Риболовци.
Кире твоя куч обича ли така.
Те и котешка идилия
Скивах ги у фейса.
Те и котешка идилия
Скивах ги у фейса.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Най-редновно му правя какви ли не спа процедури.lusienn написа:Кире твоя куч обича ли така.
Оффф....ся па на диета
Мъкааааааа!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него

Кирца,ти си единственият човек във Вселената.
Който едновременно се хвали с храната си,а в същото време се оплаква от килограмите си!
Който едновременно се хвали с храната си,а в същото време се оплаква от килограмите си!
Аз хапнах на обяд и сега
Съм на голо винце,не смея
Да ям още 1 път че ми се лепи
Веднага,и насвинявам зверски.
Съм на голо винце,не смея
Да ям още 1 път че ми се лепи
Веднага,и насвинявам зверски.
Риболовци.
Красимир Атанасов написа:Кирца,ти си единственият човек във Вселената.
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов

БаагУ и деньот !!!
Цел ден по слухопродавници обиколки та ми се изтъркаа подметките .
Данчо , за съжаление Видекс беха първите къде отпаднаха от класацията . Може да се окажат здрави последствие но относно комфорт на чуваемост са много далеч от другите три в списъка . Знам , че това може да е ефект от неправилна настройка или несполучлив модел та за туй висех почти два часа при тех , разказах играта на дофтура продавач и пробвах различни модели като го карах да им сменява настройките до положение да почне да му излиза пара от неговите уши . Друг е въпроса , че RiC вариантите са им най-кофти от към комфорт от всичко предлагано от на четирите . Та както казах там игра нема .
Начи Пхонак . Едните представители ме фърлиа у тъча напрао . Отивам аз с определени изисквания продавачката зор да си земем туч с отливка за торба пари . Обяснявам и , че такъв съм предвидел за след дваесе години ама тя рупа ли рупа . Убаво , ама аз нал съм си овне си държим на моето и искам асортимент та се наложи да си гукам директно с управителката . Е не стаа , немат ги налични първо да съм го плател и тогава кво , що там
БааааГи !!! Отсвирих ги като краставици .
Начи другият представител коренна разлика . Едно , че предлага и Пхонак и Сименс , второ сичко налично , трето сичката апаратура за аудио , тимпано и пр. метрия + говорна такава . Впечатлиха ме иначе казано . Пробвах куп апаратура и определено Пхонак ми легнаха на сърцето ако и Сименс да предлагат хапаратура де мое и да си пливам с нея като същевременно ем си пливам , ем да си слушам музика и талафон докът съм у водата па и ако требва да си поприказвам с некой лошо нема
За секи случай па минах през Отиком
Та и там техниката им си е дЪфЪрсТ . Секви грами ако и да имат мои от септември , новата си е нова тъй да се рече . Извадиха ми едни модели де преди извъобще и не ми ги беа споменевали . Отделно ми предложиа ебасиму и отстъпките ако па си земем от тех . Само за връщане на чарколяците които са останали от старият апарат ми дават едни 400 кинта ресто , които прибавени към другите 400 кинта ресто като редовен клиент в определен клас хапаратура си правят едни 800 кинта кешовица с които определено излитам в съвсем друг клас по нанагорното .
Та тая нощ ще се чудим Отиком или Пхонак .
Начи най-актуалният за мен вариант е май да си земем един Отикон от високият им клас и напролет като доде време за отпущане от към здравната да си го оставим за резервен и да си земем и един Пхонак . Тъй даже единят да бъде терминиран по некъф начин другият ще си ми лае в ушето
До утре ще го мислъ де .
Нищо не каза за барокамерата , пробвал ли си и има ли ефект ?!?
Кире , душевни чекии ли си правиш кът тъ ебават или ти е просто кеф да се вживяваш у противоположният пол ? Сам виждаш , че от "диетите" които уж пазиш файда йок , ама ти си знаеш
Ся си накапах и продължавам да дегустирам от що съм си донесъл за дегустация докът чакам на буля гозбата да стане та да и поапнем
Цел ден по слухопродавници обиколки та ми се изтъркаа подметките .
Данчо , за съжаление Видекс беха първите къде отпаднаха от класацията . Може да се окажат здрави последствие но относно комфорт на чуваемост са много далеч от другите три в списъка . Знам , че това може да е ефект от неправилна настройка или несполучлив модел та за туй висех почти два часа при тех , разказах играта на дофтура продавач и пробвах различни модели като го карах да им сменява настройките до положение да почне да му излиза пара от неговите уши . Друг е въпроса , че RiC вариантите са им най-кофти от към комфорт от всичко предлагано от на четирите . Та както казах там игра нема .
Начи Пхонак . Едните представители ме фърлиа у тъча напрао . Отивам аз с определени изисквания продавачката зор да си земем туч с отливка за торба пари . Обяснявам и , че такъв съм предвидел за след дваесе години ама тя рупа ли рупа . Убаво , ама аз нал съм си овне си държим на моето и искам асортимент та се наложи да си гукам директно с управителката . Е не стаа , немат ги налични първо да съм го плател и тогава кво , що там
Начи другият представител коренна разлика . Едно , че предлага и Пхонак и Сименс , второ сичко налично , трето сичката апаратура за аудио , тимпано и пр. метрия + говорна такава . Впечатлиха ме иначе казано . Пробвах куп апаратура и определено Пхонак ми легнаха на сърцето ако и Сименс да предлагат хапаратура де мое и да си пливам с нея като същевременно ем си пливам , ем да си слушам музика и талафон докът съм у водата па и ако требва да си поприказвам с некой лошо нема
За секи случай па минах през Отиком
Та и там техниката им си е дЪфЪрсТ . Секви грами ако и да имат мои от септември , новата си е нова тъй да се рече . Извадиха ми едни модели де преди извъобще и не ми ги беа споменевали . Отделно ми предложиа ебасиму и отстъпките ако па си земем от тех . Само за връщане на чарколяците които са останали от старият апарат ми дават едни 400 кинта ресто , които прибавени към другите 400 кинта ресто като редовен клиент в определен клас хапаратура си правят едни 800 кинта кешовица с които определено излитам в съвсем друг клас по нанагорното .
Та тая нощ ще се чудим Отиком или Пхонак .
Начи най-актуалният за мен вариант е май да си земем един Отикон от високият им клас и напролет като доде време за отпущане от към здравната да си го оставим за резервен и да си земем и един Пхонак . Тъй даже единят да бъде терминиран по некъф начин другият ще си ми лае в ушето
До утре ще го мислъ де .
Нищо не каза за барокамерата , пробвал ли си и има ли ефект ?!?
Кире , душевни чекии ли си правиш кът тъ ебават или ти е просто кеф да се вживяваш у противоположният пол ? Сам виждаш , че от "диетите" които уж пазиш файда йок , ама ти си знаеш
Ся си накапах и продължавам да дегустирам от що съм си донесъл за дегустация докът чакам на буля гозбата да стане та да и поапнем
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Новият ми монстър е много готин,ще стане към 25 санта!
Ще трябва да го пържа дейба.
Ще трябва да го пържа дейба.
Отикон, Петре. От това, що си написал, тия са топ-професионали... Стискам ти палци, сериозно.
- Павел Иванов

Абе топ , топ ама досегашното им техно хапаратче от четири и половина години ползване , година и половина сумарно е преседело у сервиз та това некак си ме навява към разнообразие ама до утре ще съм го измъдрил .
Павел Иванов
Павел Иванов
Арно. Оди сега нагледай бай Мезозоя, че нещо е взел да се изпуща в крачола, притеснява ме... 
Те вързах и за чернокопи по 22-25 см
Монстъри,де ги имаше 2016 г.
Тия са вървежните разцветки.
Черно с оранжево,и цикламено розово.
Всички варианти ще приготвя тая зима.
Много вкусна риба.
Монстъри,де ги имаше 2016 г.
Тия са вървежните разцветки.
Черно с оранжево,и цикламено розово.
Всички варианти ще приготвя тая зима.
Много вкусна риба.
Риболовци.
- Павел Иванов

Рзавихрил се еД-р Флекс написа:...притеснява ме...
Люсе , щеш ли догодина да тъ вода на едно викенд воаяжче до браТска хАлбания си наскубеш морска риба ?
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Точно така, АЗ си знам, знам, че когато спазвам диетата - свалям.Павел Иванов написа:... от "диетите" които уж пазиш файда йок , ама ти си знаеш...
Знам, че бях 130 и свалих до 112, когато я СПАЗВАХ.
Знам, че като НЕ я спазвам, почвам да качвам, че и ги подминавам даже.
Знам, че ТРЯБВА да спазвам диетата и че ТРЯБВА да сваля килограми.
НО също така знам, че понякога ми пада пердето и се избушвам, НО някога, все ще успея да сваля под 100.
Знам и че няма значка за мен кой кви ташаци си прави....прави са хората, за подбив съм.
Ето, днес цял ден спазвах всичко, бях се нальочкал с една водоноска вода, НО малката отказа да яде тика масалата, доакто кака й омете чинията и й сложих допълнително, НО реших да видя как е масалата и опитах от чинията на малката.....мммммм.......кееееееееф! - ометох я с половин топла франзела, въпреки че 10 минути преди това бях вечерял.......и те така - лакомията и чревоугодничеството ми нямат край!
Знам, че всичко погълнато ще бъде изсрано, знам, че всичко е до психо-настройка и т.н., и т.н., ама - ко да прайш
Рекох да ти напиша всичко това, че като не можеш да чуваш, поне да го прочетеш
Та така, всеки с пороците си, всеки със смъртните си грехове, всеки с кръста си, амин!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!