Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Колега AVER събота и неделя на Девненка не става.Първо много хора и алармата е голяма,и тоя от Девня пускат една мръсотия и рибата не кълве.Ако искаш аз се каня да ходя по Провадийска може да направим нещо съвместно.
-
- вече хвърля и на тежко
Колега Златев стълбите са до прокуратурата ако знаеш къде е или поне така се казваше сградата.Тоест под самото село между мечи дол и мостовете има бетонни стълби.
Миналата година по това време ставаше добър риболов на мач и фидер на морунаж,бабушка и платика.
Миналата година по това време ставаше добър риболов на мач и фидер на морунаж,бабушка и платика.
Колега Qnakiev, благодаря! 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Здравейте колеги има ли риболов на мирни риби в района на чудните скали в момента?Разбрах,че се е понапълнил язовира ,но нямам никакво друго инфо.
- kikk4o
- ще става разбирач
Язовира си е паднал доста. В района на Дебелец бяхме няколко човека и всичките на спининг, и всички бяхме капо. До Чудните скали не стигнахме, но едва ли резултата щеше да е различен.Dragan123 написа:Здравейте колеги има ли риболов на мирни риби в района на чудните скали в момента?Разбрах,че се е понапълнил язовира ,но нямам никакво друго инфо.
- kikk4o
- ще става разбирач
Пропуснах да споделя, че навръщане минахме през р.Камчия в района на моста преди Старо Оряхово. Имаше двама рибари на плувка без улов.
Честит празник на всички колеги!Дано следващата 2018г е по-благодатна и успешна.Наслука на всички!
Благодарско колега да ти се връща !
Колеги някой да е ходил по Провадийка
Днес след много разходки се паркирахме след Синдел към два часа. Резултата е три кефалчета, като само едното беше мерно. Червеите свършиха, иначе мисля че можеха да се хванат още рибки. Ходихме преди това от Юнак нагоре, но там реката е много плитка.
Благодаря колега и Наслука
Вчера на Провадийска към с.Юнак с аверчето пробвахме кефалите но уви много и само дребно.Стръвта беше шарен и кус кус.
Колеги някой да е чувал нещо за Здравец?
Защото подочух нещо че на 15.12..2017г щели да го пускат за риболов.
Защото подочух нещо че на 15.12..2017г щели да го пускат за риболов.
Ако не ни беше разхождал по ниви и паланки и както ти бях казал да се спрем още сутринта там щяхме да сме убили рибатаиванко написа:Днес след много разходки се паркирахме след Синдел към два часа. Резултата е три кефалчета, като само едното беше мерно. Червеите свършиха, иначе мисля че можеха да се хванат още рибки. Ходихме преди това от Юнак нагоре, но там реката е много плитка.

калъф... какво значи това