Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от bai mile1 »

Не я е изстрил Зее снимката след :почистването: изчезнаха 80 процента от снимките ,не знам дали нарочно или случайно. :roll: Темата съм я чел два пъти преди и един път след почистването от началото до края,много нещо изчезна :wink:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Хм, ръиш ли!
Изображение
Аватар
Shark Hooks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shark Hooks »

Troli Rapala написа:
Diman написа:Смятай, колко съм напред с материала. :idea: :wink:
Верно е,но след всеко посещение на кенефа започваш наново да трупаш! :shock: Значи има момент в който немаш грам материал? :mrgreen: :drinkers:
Троли тоя народ съвсем превъртя ! :lol:
Отивам на реката и слушам воф-воф ,воф ...
Някой изнася концерт на кльонк от брега . :lol:
Минавам покрай него и ма пита има ли смисъл от това което прави ?
Аз му казах че има смисъл да продължава .
А той спря ! :lol:
Та сега са чуда ,ако му бях казал че няма смисъл :
-Как щеше да реагира ?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Бъдещето е в инлайнерите, а не в теб. :wink:. В това отношение, бъдещето е в мен.
:mrgreen: Чакам от 10години бъдещето на инлайнерите и твоето,но все не идва и всичко е по старому! :roll: Който не ми вярва е промит мозък,а проблема на промития мозък е,че не осъзнава промивката каквото и да се случи! :shock: По същия начин ми обясняваха как няма да направя успешен тунинг,не ставало! :mrgreen: Направих два и пак не вярват и отричат очевидното!На Тича има поне 200сома над 2 метра! :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

На какво направи тунинг, на лодката ли? Та ти не знаеш в какъв цвят трябва да я боядисаш. :idea: Тъмно зелен ... :rolleyes: , само защото на Краля лодката е зелена. Това е защото гледаш на риболова отгоре надолу, а не както трябва. Цветовете не изглеждат по един и същ начин в двете посоки. Много работи не са ти ясни, но ти си знаеш само твоето. Не знаеш елементарни неща. Не се надявай и ние като теб да пасем трева, и да ти се водим по акъла. Да се опитваш да доминираш, не означава да разбираш.
Като има, иди ги хвани. Кое ти пречи?
Ти си роден да бъдеш мирна рибка, а не хищник. Но затова....като се видим.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

..спираловидното нареждане на водачите се използва най-вече за спиид и слоу джиг въдиците за да не се оплита вракното през крайните водачи ( особено при насрещен вятър ) при различните диригентски проводки и няма нищо общо с разпределянето на усилието по бланката. :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Гн Генерал ша ма извините ма туй обяснение малко афиф ми са струва :lol: :lol: кво общо има вятъра?Ако духа отляво и водачите са извити на там ?ко става? Ако духа от дясно може и да са размини оплитането :lol: :lol: :lol: ма кво значи крайнИ водачИ :shock: Колко са те?Винаги са оплита върховия в 99% от случаите ма аз може и да бъркам де :lol: :lol: :lol: щот тиганя ми по малЪк :shock: :lol: :lol: :D :fishing6: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

като казахме лодки, прави ли ви впечатление, че Виталий лови само с гуменка?
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:.
Гн Генерал ша ма извините ма туй обяснение малко афиф ми са струва :lol: :lol: кво общо има вятъра?Ако духа отляво и водачите са извити на там ?ко става? Ако духа от дясно може и да са размини оплитането :lol: :lol: :lol: ма кво значи крайнИ водачИ :shock: Колко са те?Винаги са оплита върховия в 99% от случаите ма аз може и да бъркам де :lol: :lol: :lol: щот тиганя ми по малЪк :shock: :lol: :lol: :D :fishing6: :drinkers:
Кефиш,има мисъл,това е пътя! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Като има, иди ги хвани. Кое ти пречи?
Ти си роден да бъдеш мирна рибка, а не хищник. Но затова....като се видим.
Да,това мисля да направя!Идвам на Тича,хващам Голем и ако си наблизо,че те изпраскам със сомска опашка да мирясаш! :mrgreen: :drinkers: Точно това ми е номера на гьола,мислят ме за балък и после не се нервят толко кат изядат боя! :wink: :mrgreen: :drinkers: На мен нищо не ми пречи,почвам следващата година от Април и при сом над 2метра се пенсионирам в сладководния и ще ставам Старец в морето! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ringo написа:, че Виталий лови само с гуменка?
Кой е сега тоз нов пияница Виталий,та да ме брига от каква лодка лови? :shock: :mrgreen: :drinkers: Щом е с гуменка,значи е в отбора на бедните,че кой е тарикат си джаса от твърдо корито! :wink: :drinkers: Понял,меня? :roll: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:. Много работи не са ти ясни, но ти си знаеш само твоето. Не знаеш елементарни неща.
Кажи кое не знам или не ми е ясно? :mrgreen: Когато се срещнем в бойна обстановка на някой гьол,можеш да даваш квалификации след това с пълно право,но до тогава ще мълчиш освен ако не изпляскаш няколко снимки с големи сомове,та да се сдухам от респект! :wink: :drinkers: Щот не ми ясно как при положение,че има 200сома около 2-та метра,как пък един не ти удари за 10години? :shock: Нещо аз ли съм ти виновен или нещо не е както трябва в действителност? :roll: :drinkers: Налягай си парцалките и се научи,че за да те уважават тре да биеш,иначе ще си останеш евтин тапет в някоя спалня! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа: Кажи кое..
:D
Още те държи вчерашния шамар. Губят ти се моменти. Издъни се, като хамсиено каче. Балонът "Troli Rapala" се спука. Чети назад и ако не си кон с капаци, на какъвто те оприличават, ще разбереш. Иначе и с триста килограмов да ми се снимаш ще знам, че е уловен от неук човек с късмет.
Ако има още нещо неясно, питай. Ще получиш компетентен отговор. Обещано!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,не те ли срам,че до вчера не знаеше за съществуването на прът с усукани водачи,а днес вече ми обясняваш за какво са? :shock: Бъди по-умен от мен ако можеш,нямам нищо против!Твоето е ....,нема значение!И след десет години кльонкане пак ще си на същото дередже,много теория и нищо на практика! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Ако има още нещо неясно, питай. Ще получиш компетентен отговор. Обещано!
Кога ще хванеш сом над 120см.? :roll: :mrgreen: :drinkers: И защо Троли-тъпака има 25-ца на кльонк,а ти като по-умен нямаш? :roll: :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Балонът "Troli Rapala" се спука.
А стига,бе? :shock: И ся ко шъ праиш,сам в нищото? :roll: :drinkers: Ше пукнеш от страх некое Добиче ,дъ не ти строши новата сопа! :mrgreen: :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”