Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

Димане,ти ако наистина си умен нямаше да отричаш тролинга! :wink: Да си видял,аз да отричам някой вид риболов? :roll: Отричането,означава че си промит мозък и не признаваш никой освен себе си! :mrgreen: :drinkers: От целата галимация губиш Ти,а не някой друг! :mrgreen: Докато не ти дойде акъла има да гледаш жално-жално как се прави......кекс! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Не, не се срамувам, а съм ти благодарен. Светна ме, че съществува нещо, което дори ТИ не знаеш за какво служи. Не можеш дори да го изговориш, така че да те разбера. Това е, защото все бързаш ти да си отгоре. Горе си, ама на черешата. Като кльонкаджия те виждам тотал щета. И ти си. Поне за сега. Не случайно се отказа от кльонка и стана търмъкчия. Нямаш познания, умения и психика за този спорт. Продай ми карбокльонка и надежда всяка тука остави.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

От моята страна те са от средния до върховия а от твоята те са от средния до този преди макарата..... ако ма разбираш праИлно. :D :wink: :D Абе разбИрам ма рекох да са направя на духовит :wink:Ама Вие покрай Тролката си изгубихте чувството за хумор :wink: :lol: Градския мноо са изложи :lol: :lol: :lol: :lol: кат първия новобранец я строши тъз сопа :lol: :lol: :lol: :D :fishing6:Може и тук да пишете дан прайми все копи пейст,той Тролката все ша го преживее.....писането :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :fishing6: :drinkers:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,тия водачи ти ги пуснах за теб щот ти знам схемата и вместо Мерси Мосю,получих напътствия колко съм тъп и не ги чаткам нещата. :shock: :mrgreen: :drinkers: О.К. това си е твоя начин,както и на много други които започват да ми дават акъли за воблери след няколко риби. :roll: :drinkers: Ще видим през новия сезон кви ще ги свършиш и колко знаеш! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Като кльонкаджия те виждам тотал щета. И ти си. Поне за сега. Не случайно се отказа от кльонка и стана търмъкчия. Нямаш познания, умения и психика за този спорт. Продай ми карбокльонка и надежда всяка тука остави.
Карбокльонките ги шитнах,оставих си два дървени за някой път!Не знам за каква психика претендираш пък ти,щот гледах едни печени кльонкаджии 2месеца какво правиха докато на тролинг се извадиха стотици бели риби и некой едър сом!Нищо не направиха,та каквито и нерви да имаш си е загуба на време! :mrgreen: :drinkers: На кльонка никога Нема да ти ударят три огромни сома за няколко часа,а на тролинг може-факт! :wink: Явно големите сомове са прости и не удрят на кльонка,който се практикува от некви Велики български майстори за които другите риби са стръв! :mrgreen: :drinkers: Тая плоча така се е изтърка,че вие на умрело! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тролка кат заговори за воблери,да та питам какво мислиш за тоз?
0-02-05-cfbb1dd901fb3fe99d52b204a39d884b9daea1a0222154680b3ad73aae067743_full.jpg
0-02-05-cfbb1dd901fb3fe99d52b204a39d884b9daea1a0222154680b3ad73aae067743_full.jpg (54.23 KiB) Преглеждано 592 пъти
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

До 6кила макс ще ти удари на туй! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Покажи ми Голям сом на Бели денсъра,че досега не съм виждал! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Само питам бре не казвам ,че има :D Що пък дан съм първия дет ша покаже :D :lol: :lol: :lol: :drinkers:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:....получих напътствия...
Не бе, забелязах, че ти харесва. Аз съм наблюдарелен. Ще получаваш редовно, само си ги поръчвай. Обещано!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Не случайно се отказа от кльонка и стана търмъкчия.
Да,не случайно се отказах от кльонкането щот не виждам смисъл да чекам 20-30години да ми удари нещо Големо при положение,че на тролинг през това време ще хвана 1милион най-различни риби и ще си правя кефа! :wink: Грях ти на душата да наричаш тролинга-търмъкчийство,просто завиждаш колко е ефективно нещо което не разбираш! :mrgreen: :drinkers: Явно много бой си отнесъл от тролингистите и си натрупал омраза! :mrgreen: С това мислене нищо добро не те чака,само ще стискаш зъби докато не окапят! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Не бе, !
Не ми говори на Бе,Ма! :mrgreen: Ще напраим човек,само треа да се пречупиш като ми се довериш! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:....получих напътствия...
. Ще получаваш редовно,
Да,по гьоловете получавам напътствия от различни риболовци и умея да се вслушвам! :wink: От теб помощ няма да има,защото първо трябва да помогнеш на себе си! :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Много обичам със селяните по селски. Какво толкова се впрягаш? За големия се иска даян.
Ако искаш диалог, намери НАЧИН. Каквото почукало, такова се обадило.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Димане,без да се засечеме на бивак от теб добър човек и риболовец Нема дъ стани! :wink: :drinkers: Щи каем как дъ биеш Краси ,да не зяе много! :wink: С думи нищо не праиш,треа директни шамари от сомски опашки докат не почне дъ мърка кат котенце! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”