Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа: Е що празнуваш 9-ти Септември тогава?...
Не 9-ти септември, а 9-ти май. :idea:
Да-де,не трън а глог! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Аз се опитвам да сглобя свой сценарий за тази риба. Нищо повече. Не ми приписвай преценки, които не съм правил. И думи, които не съм казал. (Ти си също, като жена ми. Но на нея и намерих цаката. :lol: )
Първите две години лових с въдици, за които говориш и без сонар. Само до обяд имах по 25 удара, защото стръвта=костура ги сгъваше по борда. Не ми се връща на това ниво. Вече знам, как се получават нещата. :idea:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:.. 9-ти май.
Това ми е рожденната дата. Глупак. :lol: :wink:
Последно промяна от Diman на Вто Дек 19, 2017 7:30 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Такива хора искам да изпълват живота ми. Такива хора искам да населяват тази земя. Сбогувахме се, а той си пожела: Догодина, на девети септември, пак на това място. Добре....съгласих се аз.
Не празнуваш ич 9-ти Септември! :mrgreen: :drinkers:Болшевик ниеден! :mrgreen: :axe: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Аз се опитвам да сглобя свой сценарий за тази риба.:
С тоя сценарий и до Боливуд Нема да стигнеш! :shock: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Може. Аз толкова мога. Колкото, толкова. Ако имам дори само една риба за деня, се чувствам удовлетворен. И щастлив. Защото емоциите ми имат своя връх- щастлив край.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Не може всички да сме умни, колкото теб. Баща ти и майка ти са били умни хора, дядо ти и прадядо ти също. Умен си и ти. Какво нещо е природата! :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тук не става въпрос кой е по-умен,а кой е практичен и ефективен в риболова на сом. :idea: Ако правиш нещо от години и то не дава резултат,очевидно е къде е проблема!Пробвай нещо различно и съм сигурен в резултата.По същата логика с един воблер мога да имам супер-резултат и после да упорствам с години на него без успех.Ако ти си воблер или кльонкаджия,кое ти е различното от Краси,примерно? :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

На твоя сценарий някъде му е сбъркана логиката.Сценария включва Голям сом и нищо повече.За да имаш сценарий,то трябва да имаш няколко големи или средни сомове,да изтървеш много битки за да станеш по-силен или търпелив,да търсиш нови неща,да пробваш немислими за останалите тактики или такъми и т.н.,за да се получи пълноценен филм с динамика!Не е ли така? :roll: :drinkers:Смееш се на оня клип,а трябваше да направиш разликата как стоеше без да хване риба и се промъкна,залегна и даде резултат,пък ти се смей около него и се капотират щот немаш фантазия за клип! :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Така е, Троли. Казвам го от личен опит! :idea:
Нямам представа как, къде и какво лови Краси. Не искам и да знам.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...Ако правиш нещо от години и то не дава резултат,очевидно е къде е проблема!...
Защо си проектираш проблемите върху мен? Аз нямам твоите проблеми. :idea: Хвани го най-после този аннормал, да мирясаш! :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Филм.
Излизам привечер с една бяла,бях изтървал две големи и ме беше яд.На брега ме чекат двама от Стрелча и ме разпитват как съм я хванал.Поканиха ме,почерпиха ме домашно сладко-червено вино и оплюха френското ми мухлясало синьо сирене.Казах им кой съм,кои от воблерите им биха хванали,вързах им флуорото за плетена без вирбел и лека нощ.На другия ден виждам по обяд,че са вързали доволно една хубава бяла,а аз нищо.Усетих им недоверието,че съм разбирач и излезнаха,че задуха яко.Троли ги набара в големите вълни на едно място и на всеки тигел по вятъра,следваше удър и риба.Две огромни пак се откачиха и полудях,но излязох с три качествени.Нема ти казвам как ме гледаха,бях Бог за миг.Викат-Що не се обади?Викам-Да бяхте си дали телефоните! :mrgreen: Не бяха ми повярвали,че съм нещо в тролинга и за това не ми искаха размяна на телефони.Очакваха и след сладкото вино да съм неразположен,Ма не-екстра си бех с два Ред-Була! :wink: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:Филм.-екстра си бех с два Ред-Була! :wink: :drinkers:
Дан говориш кодирано за онес жартиери ей :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: казах ти да ми земиш и на мен харесва ми излъчването им :wink: :lol: :lol: :lol: :D :fishing6: :fishing6: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Нямам представа как, къде и какво лови Краси. Не искам и да знам.
Аз пък искам да се възползвам от всяко зрънце инфо без значение от кой идва,щот може да помогне в даден момент. :wink: Както в случая с 9-ти Септември! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: Аз нямам твоите проблеми. :idea: Хвани го най-после този аннормал, да мирясаш! :lol:
Ако си с моите проблеми бих те съжалил,а улова на Голям няма да ми реши нито един,просто бих забравил за проблемите си за малко.Та ти завиждам,че твоя проблем е малък колкото Голям сом.Като го гепиш после и 100 да ти дойдат Нема да имаш същата тръпка.Първия Голем е незабравим,дори и да не е много Голем! :wink: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”