Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Малко помощ
Модератор: dantho.mihov
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Малко помощ
За втори телефон, а? Капиталисти ненаситни! Всичко ви се върти само около тие мръсни пари.Тази прокоба ви изяжда вътрешносите, парите са като...като ...като глистите, ама от по-големите глисти!
Телефонче му се прищяло, второ а ? Един не стига, милиони направихте на гърба на народа, крадци мръсни, изкрадохте държавата. Опоскахте язовирите, за кво ви е тая риба, а ? Плюскате само, мерцедеси ми карате, а народа гладен стои. Всеки ден се бъхтаме, за кво, да ви дадем всичко на готово. Една гайка не сте завили, крадци, а ние капо след капо въртиме, по частни язовири ходиме, да ви пълниме гушите, шаран 3.5лв килото ще ви плащаме, ама сами сме си виновни!
Телефонче му се прищяло, второ а ? Един не стига, милиони направихте на гърба на народа, крадци мръсни, изкрадохте държавата. Опоскахте язовирите, за кво ви е тая риба, а ? Плюскате само, мерцедеси ми карате, а народа гладен стои. Всеки ден се бъхтаме, за кво, да ви дадем всичко на готово. Една гайка не сте завили, крадци, а ние капо след капо въртиме, по частни язовири ходиме, да ви пълниме гушите, шаран 3.5лв килото ще ви плащаме, ама сами сме си виновни!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Горното мнение е първата проява на новата ми стратегия! На всяка безумица, малоумщина и тн. във форума ще отговарям с дваж по-голяма.
ПП. 5 кила не влиза в систмата, не съм се ръзвил емоционално все още, за да съм на неговите висоти
ПП. 5 кила не влиза в систмата, не съм се ръзвил емоционално все още, за да съм на неговите висоти

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Защо му обръщате внимание?!?!?
Косьооооооо де си е брат?
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
искаш сега косьо да ни изгони маймуната от цирка ли?че само аз да останаsapuna написа:Защо му обръщате внимание?!?!?

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- barutchiata ©
- Администратор
Споко пичове, ribata92 отнесе бана за постояно.Ама и някой от вас са си виновни дето им обръщате много внимание на теа келеши.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Барутчия, бъдете по-толерантни към децата!
Не че на 15 е много малък, но да го откажем от риболова само щото е келеш още....
Абе с две думи, ако има друг начин да му посочиш правия път, не се колебай
Не че на 15 е много малък, но да го откажем от риболова само щото е келеш още....
Абе с две думи, ако има друг начин да му посочиш правия път, не се колебай
- barutchiata ©
- Администратор
ВИнаги съм бил толерантен към децата но не и към наглите.А най малко ще позволя някой такъв да използва форума и потребителите за материалните си изгоди!
- krokibg
- учете се от него
Точно казано
Те го обърнаха на цъкалница,понеже на първите двама им нацъкахме точиците явно
Ама и едно благодаря не казаха
егати и цъкльовците

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!