Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
В събота,на яз.Комарево,3 човека,за около 6ч,12 шарана между 1,5 и 4-5 кг.За съжаление на кантарчето му изтекли батериите.Много силен вятър,който ни принуди около 15ч да си тръгнем.Риболов основно на пружини.Всички кълванета само на грозд бели червеи.
-
- вече хвърля и на тежко
колеги някъде във фейсбук четох че от днеска пускали яз.Здравец ,някой чул ли е нещо такова
Не колега.Евентуално ще го пуснат след нова година.
-
- вече хвърля и на тежко
да днес ходих до там и единият от пазачите каза към 5-6 януари такса 15лв.
Така... тефтерчето... Здравец, да... готово, зачеркнах го!SRUBSKOTO написа:... такса 15лв.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Дайте идеи за зимни костури някъде из района. В темата за Добрич никой бе реагиеа(не съм учуден) , та да питам и тук.
Мисля да се поразтъпча със спининга между празниците, ако не е прекалено ветровито. Приемам и идеи за съвместни излети.
Мисля да се поразтъпча със спининга между празниците, ако не е прекалено ветровито. Приемам и идеи за съвместни излети.
И защо го зачеркна колега?Заради таксата от 15 лева ли?Златев написа:Така... тефтерчето... Здравец, да... готово, зачеркнах го!SRUBSKOTO написа:... такса 15лв.
- kikk4o
- ще става разбирач
Щуките вероятно вече са история.pasator написа:И защо го зачеркна колега?Заради таксата от 15 лева ли?Златев написа:Така... тефтерчето... Здравец, да... готово, зачеркнах го!SRUBSKOTO написа:... такса 15лв.
-
- научил се да хвърля
kikk4o написа:Щуките вероятно вече са история.pasator написа:И защо го зачеркна колега?Заради таксата от 15 лева ли?Златев написа: Така... тефтерчето... Здравец, да... готово, зачеркнах го!
А каква друга информация има за язовира с какви рибооци е зарибен . До коллкото знам близо 4-5 години го чистят и зарибяват и никой непускат . Надявам се само хвани пусни да се практикува и да е зарибен с прелични риби
-
- вече хвърля и на тежко
язовирът изглежда доста по добре от това което видях лятото,бреговете и стената са изчистени от дървета и закачки ,почти навсякъде има достъп до водата за риболов на спининг така че може и да става хубав риболов на изкуствени примамки.Мой приятел познава шефът на ЯРА за този район и му звънна преди да отида на 21.12 ,той му каза че язовирът е взет от сдружението на село Здравец и са направили хубаво зарибяване ,но не знам с каква риба като го пуснат ще питам на място, пуснат ли го сега ще бъде само за щука така каза пазачът ,въпреки че шефът от ЯРА каза че не е сигурен че сдружението си е платило за пускане на въдичари на водоема ,може и това да е причината за това късно пускане за риболов не знам ще почакаме още малко и ще видим , а за това дали е останало щука мисля че тя явно е прекалено хитра или вижда мрежата защото два пъти съм виждал миналата година собственика на хижата да вади мрежи от язовира и двата пъти нямаше щука в тях ,а в същото време аз имах 4 удара като двете риби ги извадих щуки по 1.5 -2кг . видях и снимки от местен рибар на риби от порядъка на 7-8 кг. на тапа на жива риба ,човека ловеше със 0.40 плетено влакно и като ме видя с моето 0.30 монофилно ми показа снимките на трофейните щуки и каза да се подготвя по добре и тогава да дойда ....според мене ще става хубав риболов само да го пуснат и да не замръзне ......между другото в мрежата на ония кавал имаше една сулка около 5-6 кг. не бях виждал такава голяма до тогава .....така че има и друг хищник там и то с трофейни размери
Честита Коледа на всички колеги
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Благодаря,Колега.Живи и здрави на всички и много радост по водоемите....
kasmet
Колега SRUBSKOTO във водоема Здравец има щука,шаран,таранка,сулка,червенопера и каракуда по около 2-2,5кг.Аз лично рекорда ми на щука е точно там и е 8,5кг.То и затова Акъто турчето дето го охраняваше преди ако го познаваш ме кръсти Дончо-щуката.
-
- вече хвърля и на тежко
вчера на ахелой за два часа една щука около 1.5 кг. един рибар ми показа местата където ходят местните и ми каза че всеки път взимали по някоя друга като такива като моята почти нямало били все по 3-4 кг. кълвяли предимно след 1-2 часа.Днеска може да мръдна до николаевка ако има нещо ще пиша .....щуката беше на жива рибка
-
- вече хвърля и на тежко
на 28 Николаевка без пипане за сулка на джиг, на 29 Ахелой два удара на рибка без риба на брега, вторият вторият удар водих щуката до 3-4 метра от мен и скъса кевлареният повод не знам колко кила беше но много тежеше ,страхотна борба беше ,но другият път