Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболова около Русе

Мнение от Dani I »

Хайде и аз да се включа .В неделя на Янтра и корекцийте на Бяла -почти капо.
Изображение
По реката нищо.На корекциите колеги и те от Русе и те капо.
След един час стреляне на бял с прашката в най-плиткото,две бабушки със скромни размери.
Изображение
Изображение
А за капак като си тръгвехме едни супер нагли ,мръсни ,долни.............най-спокойно си разпъваха скапаната мрежа.Тях не ги снимах защото бях бесен.
Не добър завършек на почивните дни.
И една снимка която ме разбива.
Изображение
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

zdravko82 написа:Колега nick71, забелязвам 4е познаваш много добре лома. Интересува ме дали можеш да ми дадеш информация за района на пещера Орлова 4ука, ще ходим да нощуваме там като всяка година, но за риба не съм пробвал. Струва ли си да се пробва и на каква стръв ??? Може да обсъдим въпроса и на срещата ако се видим ...
Здравко на стрещата ще го обсъдим :drinkers: :drinkers: :lol:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Колега Зен, пак беше такова положението водата бистра бистра ...А там нямам нерви да чакам на плувка да ми клъвне бабушка или таранка.
За тези канали (на Бръшлян) получих информация от един човек, че там на помпената имало някакви прегради, които не са вдигани от 2 години, демек риба не е влизала скоро.Това, което се вади е от останалото преди.Считам, че човека не ме е излъгал, просто реших да го споделя.

Айде НАСЛУКА на всички!Тази събота пак ще я търся, ако не риби поне снимки ще има ;) :drinkers:
Аватар
Dani I
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Dani I »

Вчера реших да проверя мястото показано от колегата balkinei , точно под болницата .Но уви нищо.
Около килограм захранка с добро количество бели червеи.Три часа опити, смени на монтажите,куките,дебелините на поводите.
Бял,пинки,тънък торен.....не и не.Абсолютно нищо,без пипване.
Нищо скоро пак ще пробвам.
Аватар
largo85
новобранец
новобранец

Мнение от largo85 »

Колеги какво става с тая риба и аз не знам. Голямо обикаляне събота и неделя : Ряхово Бръшлян каде ли не , нямя и няма . На какво ли не пробвах , ебати карака . този уикенд направо се чудя каде да отида . Маи единственото място кадето дава риба е на корабната, ще трябва да преглатна факта с пренаселването и да пробвам там . Тя пак буната е залята и не знам какво ще стане . ако някой има някакви предложения за места моля дайте инфо ,за което предварително благодаря .
Изображение
Аватар
largo85
новобранец
новобранец

Мнение от largo85 »

Колеги някой знае ли как може да се влезе в лимана на корабната без лодка обаче и без охраната да ме гони да ме бие ?
Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

Там ли е рибата?В лимана на корабната ? :)И аз се чудя къде да я търся тази събота.Имам информация, че на мрежи е тръгнала рибата!
Аватар
largo85
новобранец
новобранец

Мнение от largo85 »

МОИ ПОЗНАТИ ИМАТ ПРОПОСК И ХОДИЛИ ПРЕДНАТА СЕДМИЦА . КАЗАХА ЧЕ СА НАПРАВИЛИ ХУБАВА РАБОТА , НО МОЖЕ И ДА ЛЪЖАТ ! БИЛИ НА ХЕРИНГА БИЛО 15 М. И ДАВАЛО ЕДРА ПЛАТИКА
Изображение
Аватар
largo85
новобранец
новобранец

Мнение от largo85 »

Колеги дайте инфо за Текето . Какъв е регламента и дава ли риба
Изображение
Аватар
kutinchev
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kutinchev »

За Текето чух, че излиза таранка на дъно.Епизодични бели рибки (които са имали късмет да оцелеят).Някой ако има повече инфо да сподели.
Аватар
vasko^^^
новобранец
новобранец

Мнение от vasko^^^ »

Здравейте колеги!!!Сега се връжам от Дунава.Бях под транспортна болница.Цял ден само 3 удъра , като на първите 2 нямаше нищо , но на 3-тия една мида :cry: .Поне не съм капо :wink: . Колегата до мен ловеше на рибка и имаше доста удари.Извади 4-5 бели риби около 1-2,5 кг.Дистанцията не беше голяма 10-20 метра.Това е за сега от мен и НАСЛУКА
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Днес ходих на КТМ-то само едно нифилитно попче . Има дни във които просто не върви :lol:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
MiTKo_Fisher
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MiTKo_Fisher »

Но Утре 5.30 тръгвъм за яз.Бели ЛОМ .Дано да не се разхождаме напразно :lol:
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Аватар
largo85
новобранец
новобранец

Мнение от largo85 »

Вчера бях на Текето . Голяма простотия нито на плувка нито на дъно . Само си даваме парите за глупости .Дайте информация каде да се ходи малко да убием каръка !
Изображение
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

В петък пробвах на Мартен-не ще,после над кранчето на музея на транспорта-същата работа.Отидох да видя каква е хавата и на корабната(там само мене ме нямаше),един колега на чепаре имаше около кило и нещо косати.Реших да не разпъвам фидера,а само да гледам.За около 40мин. човека хвана още 3 риби.Буташе изключително леко.Общо взето навсякъде рибата не ще да взема,може би променливото време си казва думата.Сега гледам през прозореца няма вятър,Дунава качва само 3см. може пък днес да се размърда.КОЙТО НЕ ПРОБВА ТОЙ НЯМА ДА ХВАНЕ!!!.....................................В момента се подготвям за изпит пред ДИК и не мога да отида на риба,но на всички,които сте около вода-НА СЛУКА!!!
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”