Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Vladi4a
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Vladi4a »

Честита нова година на всички, живи и здрави, трофейни риби през новата година!
Днеска един приятел ми подария тия воблерчета.
Тролка каво ще кажеш :) :drinkers:
Прикачени файлове
875D96DD-F933-4319-BA43-22D8DE02E84F.jpeg
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

ЧНГ на всички здраве и успехи :D :fishing6: ама за рибите занайте :lol: :lol: Честит Василъов ден :wink: .Тролка,виж кво ми подари един приятел дъл ша фата? :lol: :lol: :lol:
Прикачени файлове
0-02-05-f1a439eac8f8c33e73e765401d80fa17346fd104ce6bff1c1cda542b5ba60a71_full.jpg
0-02-05-f1a439eac8f8c33e73e765401d80fa17346fd104ce6bff1c1cda542b5ba60a71_full.jpg (82.3 KiB) Преглеждано 915 пъти
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

ЧНГ и ЧИД на Васко без кеца! :drinkers: Те,много от воблерите хващат,но тънкия момент е къде и кога? :roll: За Жребеца ми се видят слабички,но на друг гьол кой знае,може и да са биячи? :roll: Предстои да разберем,само да се източат два-три месеца! :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

За Жребеца ми се видят слабички,но на друг гьол кой знае,може и да са биячи?
В какъв смисъл,слабички :roll: Като цветове ли? :roll: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

:oops: Объркал съм мнението на Владича с на Миле! :shock: Имах в предвид неговите воблери,че са по-скоро за Бели риби,особенно първия модел :roll: Ако греша заслужавам десет удъра с новата пръчка на Диман,на облечено! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа: В какъв смисъл,слабички :roll: Като цветове ли? :roll: :fishing6:
Като Резултати и по-конкретно за Голем! :roll: :wink: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:.... пръчка на Диман....
Пръчката претърпя ъпгрейд. Махнах мултито, че не и ходи и сложих безинерционен Tokoz с 1 лагер и счупена врътка на аванса, но само малко. :lol: Махнах плетеното ф50 и сложих монофил ф50 Speciale Mare 200m/3лф. Всичко това, за да има рибата по-голям шанс. :idea: Но ако рибата (112+) надвие техниката ноустик, ще те подгоня със старата сопа. :lol: За по-сигурно, от сега си купи билет за Марс! :idea:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ама Тролка :lol: :lol: :lol: ша кажа на Диман да си тури чупеното мулти и да та усурвака с новата сопа :lol: :lol: :lol: Един път до 7см за голям,сега не ставал за голям :lol: :lol: :lol: .Земи ги изспляскай тука фофлерите вадили риби от 60 кила на горе :wink: знам ,че си водиш статистика :wink: и да обсъдим кое как и защо :wink: :fishing6: :drinkers: То и аз си водя де :lol: :lol: :lol: ма искам да го обсъдим в ефир :wink: :D :drinkers:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Ама Тролка :lol: :lol: :lol: ша кажа на Диман да си тури чупеното мулти и да та усурвака с новата сопа :lol: :lol: :lol: Един път до 7см за голям,сега не ставал за голям :lol: :lol: :lol:
Ей,Моше Миле,воблера ти е 9санта а не 7 и гази на 6метра дет щи требва за след 6-7месеца! :shock: :rolleyes: Купи си ся една голема тиква и я печи да ти е сладка годината,брееееее! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа: и сложих монофил ф50 Speciale Mare 200m/3лф. Всичко това, за да има рибата по-голям шанс. :idea: Но ако рибата (112+) надвие техниката ноустик, ще те подгоня със старата сопа. :lol:
Ти го срещни пък после ако искаш ме тепай! :wink: Туй влакно и Токоз нищо не ми говорят,обясни ми по-подробно за тая техника? :roll: Прицелил си се високо,направо ме плашиш,аз съм вече стар и не знам дали искам да се мъча толкоз? :cry: :oops: Можеш ли да издеяниш час-два с постоянни напъни на пръта и да запазиш спокойствие и хладнокръвие,щот туй е трудното? :roll: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Ей,Моше Миле,воблера ти е 9санта а не 7 и гази на 6метра дет щи требва за след 6-7месеца! :shock: :rolleyes: Купи си ся една голема тиква и я печи да ти е сладка годината,брееееее! :mrgreen: :drinkers:[/quote]
Тролка :lol: :lol: :lol: :lol: не съм евреин бре :lol: :lol: :lol: само тъй ти са струва :lol: :lol: :lol: За Френзито ми беше мисълтта,нищо,че не е 7см ,що пък да не го Апне нещо по така? :wink: :fishing6: Денсъра ясно,че не е за пролетта :lol: :lol: :lol: ептен за тиквеник ма помисли :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:....щот туй е трудното? :roll: :drinkers:
Тролка, за едни трудното е едно, за други друго. Няма да се плашиш, старче. Колкото по-стар, по-жилав. Вервай ми, крачиш по твърда пътека. Отдавна живота няма с какво да ме изненада, та...а дано!
Техниката е всичко онова, което един ловец на сом не трябва да си пожелава. Като цяло- компромисен вариант, слабо казано. Но аз си го избрах, заради тръпката.
Влакното го използуваме за лидер в шаранджийския риболов. Навиваме от него около 20-25м, ако е необходимо повече. Там, където е трудно, почти невъзможно да се спасиш от мидените полета.
Макарата е от по-старата генерация, чешка изработка по лиценз на Рьоби или Шимано, не помня. Това беше макарата с най-добрия аванс за времето си по нашите земи. Корпус - изцяло метална отливка. Шпула от дурал. Керамична ролка на бигела- много приятна гледка. Навива много лесно и дзънка, като швейцарски часовник.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

да не е тая?
Прикачени файлове
download.jpg
download.jpg (5.16 KiB) Преглеждано 614 пъти
Марк Твен
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Същата, само че моята е боядисана в цвета на шпулата (алуминиум-металик). Има ги и в златист металик.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Копнали са ръоби :wink: и то добре,аз имам по стар модел на стабил,ма той Тролката с тез хамерикански макари от де знай,че преди капитан Ахаб е имало и други дет разбират от риболов :lol: :lol: :lol: :fishing6: :wink: :drinkers:И още преди адаша да открий Хамериката дет я объркал с Индията японците са били това,което са :wink:Нищо,че всичко е наобратно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”