Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Vladi4a
новобранец
новобранец

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Vladi4a »

Намерих една програмка за влакната на Sufix
Sufix Guide by Rapala VMC Corp
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Причината да е Краси с претеняк е липсата на разтегливост.
При ваденето на рибата разтегливоста на моното има плюс пред брейда.
Другото е че с брейда отново поради липса на разтегливост битката е доста по екстремна и ме кефи защото усещаш моментално всяко движение на рибата ... .
Моя извод е следния:При твърда въдица е добре да си с монофил,а с мека да си с плетеняк,така и двата случая такъма амортизира мощните тласъци на Големия сом! :roll: :drinkers: И плетеняк е по-добър вариант от монофила за спинингова макара заради усукването на линията,на плетеняка не му пречи усукването даже става и по-здраво,както здравината на всяко въже зависи от степента на усукване,докато при моното е точно обратното и усукването намалява здравината! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

toci23 написа: Дими,Тоци нема намерение да светва никой с нищо :lol: щото ако Тоци беше светнат-щеше да си извади големите риби които са му ударили :wink:
Добрия риболовец се разпознава по Качествените риби,които е накарал по някакъв начин да му ударят точно на него,а не по броя на извадените риби! :idea: Етап-1 е най-трудното,да накараш Голямата риба да удари точно на Теб между многото други риби и риболовци! :wink: Намериш ли го,удари ли ти,значи си изпълнил 50% от задачката и по-леснтата част,да го умориш и натовариш!Та на който му идват често Големи риби няма от какво да се притеснява и означава,че е Светнат! :wink: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Ето,нагледен пример,че живота е фурнаджийска лопата и това заради,което си се подигравал на Някой може и на теб да ти се случи! :wink: И най-печения може да изгори в даден момент от обстоятелствата.Номера е да се поучиш и да видиш реалната причина за счупването,така вероятноста да се повтори е по-малка!
Тва не ми стана ясно.. къде, как и на кой съм се присмивал за подобно нещо ????
И в крайна сметка искаш или не да проумееш влакното ми е с реален тест 70 либри и съм знаел колко е още преди да го купя - ФАКТ :!:
Последно промяна от KRASSI на Сря Яну 10, 2018 7:14 pm, променено общо 1 път.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Троли е олицетворение на човек, който се подиграва с този, който му е споделил искрено и лично. Факт. Точка. :D
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

ringo написа: Един да ви каже малко да го натиснете това его. Пълен ташак е това с меренето на пишките, освен ако не искаш да помогнеш на начинаещ колега. Но тука като гледам ''начинаещ'' до ''начинаещия''.Ма кой бил по по-най....На кой му дреме след като нямаш една качено вадене на риба или пускане или страдаш, а не се забавляваш. А да, забравих. Фукането е за аматьори. То и чукането е за ебачи и кльонкаджии, ама го правят всички. С малки изключение, разбира се.
Моля те, моля те не напускай този форум. Имам НУЖДА от хора, като теб. Ако не комуникирам с хора като теб, ще издивея. Приеми ФАКта, че се забавляваме. По най-идиотския и най-тъпанарския начин. Аз ЛИЧНО съм ПРИНУДЕН. И нямам избор. На моменти ми се повръща.
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Аз ЛИЧНО съм ПРИНУДЕН. И нямам избор. На моменти ми се повръща.[/quote] :shock: :shock: :shock: :shock: Туй,как да го разбираме? :? Дегана помага много против повръщане :wink: ако не ти помогне пак пиши,ще преценим с ДРУЖНИ усилия ,как да ти помогнем :wink: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Колега Тергуист,земи си смени надписа на името на лодката,щот две лета подред та засичам на Тича и поздравявам ма там пише друго име :lol: :lol: :wink: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Тва не ми стана ясно.. къде, как и на кой съм се присмивал за подобно нещо ????
На чичо си Троли! :wink: :drinkers:
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Бай Миле, нещо си се припознал :D На Тича не съм стъпвал от 2012г :lol: И докато не променят статуса му не виждам смисъл да ходя там. Е, освен ако не ми се препие от на Димански ракията :oops: :drinkers: През живота си нямам нито един случай, някой да ме е поздравил, а аз да не съм отговорил. Виж Цонево може да посетя,та да хвана на оня среднощния ревльо сома :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Аз ЛИЧНО съм ПРИНУДЕН. И нямам избор. На моменти ми се повръща.
:shock: :shock: :shock: :shock: Туй,как да го разбираме? :[/quote]
Тежка бременност! :mrgreen: Но така е като спи всяка нощ с Голем сом под юргана,стават и такива неща! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

bai mile1 написа:Колега Тергуист,:
Ей,у Шумен много криво го говорите инглиша! :mrgreen: :drinkers: Гледай да не объкаш другия път Руска ядрена подводница с лодката на Троли! :mrgreen: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа: Тва не ми стана ясно.. къде, как и на кой съм се присмивал за подобно нещо ????
На чичо си Троли! :wink: :drinkers:
И кво точно ти се е случило че не помня ????
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

theurgist написа:Бай Миле, нещо си се припознал :D На Тича не съм стъпвал от 2012г :lol: И докато не променят статуса му не виждам смисъл да ходя там. Е, освен ако не ми се препие от на Димански ракията :oops: :drinkers: През живота си нямам нито един случай, някой да ме е поздравил, а аз да не съм отговорил. Виж Цонево може да посетя,та да хвана на оня среднощния ревльо сома :mrgreen: :drinkers:
Ам твърда лодка не много голяма и отстрани пише МАГИ :roll: :fishing6: Де да знам може и да бъркам :roll:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

theurgist написа:Бай Миле, нещо си се припознал :D На Тича не съм стъпвал от 2012г :lol:
Не се е припознал,а бавно зацепва с кой си има работа! :mrgreen: Па после що не му идва Голям,ми щот си още много млад,бе Ефрейтор! :mrgreen: Лъскай пръчката в тъмното и се готви за....! :mrgreen: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”