Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Намерих една програмка за влакната на Sufix
Sufix Guide by Rapala VMC Corp
Sufix Guide by Rapala VMC Corp
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Моя извод е следния:При твърда въдица е добре да си с монофил,а с мека да си с плетеняк,така и двата случая такъма амортизира мощните тласъци на Големия сом!KRASSI написа: Причината да е Краси с претеняк е липсата на разтегливост.
При ваденето на рибата разтегливоста на моното има плюс пред брейда.
Другото е че с брейда отново поради липса на разтегливост битката е доста по екстремна и ме кефи защото усещаш моментално всяко движение на рибата ... .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Добрия риболовец се разпознава по Качествените риби,които е накарал по някакъв начин да му ударят точно на него,а не по броя на извадените риби!toci23 написа: Дими,Тоци нема намерение да светва никой с нищощото ако Тоци беше светнат-щеше да си извади големите риби които са му ударили
![]()

-
- сериозен играч
Тва не ми стана ясно.. къде, как и на кой съм се присмивал за подобно нещо ????Troli Rapala написа:Ето,нагледен пример,че живота е фурнаджийска лопата и това заради,което си се подигравал на Някой може и на теб да ти се случи!И най-печения може да изгори в даден момент от обстоятелствата.Номера е да се поучиш и да видиш реалната причина за счупването,така вероятноста да се повтори е по-малка!
И в крайна сметка искаш или не да проумееш влакното ми е с реален тест 70 либри и съм знаел колко е още преди да го купя - ФАКТ

Последно промяна от KRASSI на Сря Яну 10, 2018 7:14 pm, променено общо 1 път.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Троли е олицетворение на човек, който се подиграва с този, който му е споделил искрено и лично. Факт. Точка. 

Моля те, моля те не напускай този форум. Имам НУЖДА от хора, като теб. Ако не комуникирам с хора като теб, ще издивея. Приеми ФАКта, че се забавляваме. По най-идиотския и най-тъпанарския начин. Аз ЛИЧНО съм ПРИНУДЕН. И нямам избор. На моменти ми се повръща.ringo написа: Един да ви каже малко да го натиснете това его. Пълен ташак е това с меренето на пишките, освен ако не искаш да помогнеш на начинаещ колега. Но тука като гледам ''начинаещ'' до ''начинаещия''.Ма кой бил по по-най....На кой му дреме след като нямаш една качено вадене на риба или пускане или страдаш, а не се забавляваш. А да, забравих. Фукането е за аматьори. То и чукането е за ебачи и кльонкаджии, ама го правят всички. С малки изключение, разбира се.
Аз ЛИЧНО съм ПРИНУДЕН. И нямам избор. На моменти ми се повръща.[/quote]
Туй,как да го разбираме?
Дегана помага много против повръщане
ако не ти помогне пак пиши,ще преценим с ДРУЖНИ усилия ,как да ти помогнем

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
Колега Тергуист,земи си смени надписа на името на лодката,щот две лета подред та засичам на Тича и поздравявам ма там пише друго име

Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
На чичо си Троли!KRASSI написа: Тва не ми стана ясно.. къде, как и на кой съм се присмивал за подобно нещо ????

Бай Миле, нещо си се припознал
На Тича не съм стъпвал от 2012г
И докато не променят статуса му не виждам смисъл да ходя там. Е, освен ако не ми се препие от на Димански ракията
През живота си нямам нито един случай, някой да ме е поздравил, а аз да не съм отговорил. Виж Цонево може да посетя,та да хвана на оня среднощния ревльо сома

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
bai mile1 написа:Аз ЛИЧНО съм ПРИНУДЕН. И нямам избор. На моменти ми се повръща.

Тежка бременност!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ей,у Шумен много криво го говорите инглиша!bai mile1 написа:Колега Тергуист,:

-
- сериозен играч
И кво точно ти се е случило че не помня ????Troli Rapala написа:На чичо си Троли!KRASSI написа: Тва не ми стана ясно.. къде, как и на кой съм се присмивал за подобно нещо ????![]()
Човек се ражда само с име и то дарено!
умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
Ам твърда лодка не много голяма и отстрани пише МАГИtheurgist написа:Бай Миле, нещо си се припозналНа Тича не съм стъпвал от 2012г
И докато не променят статуса му не виждам смисъл да ходя там. Е, освен ако не ми се препие от на Димански ракията
![]()
През живота си нямам нито един случай, някой да ме е поздравил, а аз да не съм отговорил. Виж Цонево може да посетя,та да хвана на оня среднощния ревльо сома
![]()

Марк Твен
Марк Твен
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Не се е припознал,а бавно зацепва с кой си има работа!theurgist написа:Бай Миле, нещо си се припозналНа Тича не съм стъпвал от 2012г
![]()