Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: И кво точно ти се е случило че не помня ????
Нема значение, действай там с Големите риби и се отчитай редовно,та да добиеме теоретичен опит! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

[quote="bai mile1"
Ам твърда лодка не много голяма и отстрани пише МАГИ :roll: :fishing6: Де да знам може и да бъркам :roll:[/quote]
Бъркаш,лодката е била рекламна на "Вкусно пиле-Маги",а не Маги без пиле! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:[quote="bai mile1"
Ам твърда лодка не много голяма и отстрани пише МАГИ :roll: :fishing6: Де да знам може и да бъркам :roll:
Бъркаш,лодката е била рекламна на "Вкусно пиле-Маги",а не Маги без пиле! :mrgreen: :drinkers:[/quote]
Е убуу де къде бъркам бре :roll: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
theurgist
новобранец
новобранец

Мнение от theurgist »

Бай Миле, аз ловя с гумена лодка, твърда никога не съм имал :drinkers: Пък и не съм фен на надписи, татуировки и прочие изпълнения :lol: Предпочитам максимално семпло и дискретно изглеждащите нещица :wink: :drinkers: Всички си смениха лодките и двигателите по 16 пъти и все взимат коя от коя по - голяма, ама аз си ловя с малкото надуваемо лодче и съм си ок :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа: И кво точно ти се е случило че не помня ????
Нема значение, действай там с Големите риби и се отчитай редовно,та да добиеме теоретичен опит! :drinkers:
За мен има ...щот са чувствУвам виновен.
Та кога съм ти се ПРИСМИВАЛ за подобно нещо ????
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

theurgist написа:Бай Миле, аз ловя с гумена лодка, твърда никога не съм имал :drinkers: Пък и не съм фен на надписи, татуировки и прочие изпълнения :lol: Предпочитам максимално семпло и дискретно изглеждащите нещица :wink: :drinkers: Всички си смениха лодките и двигателите по 16 пъти и все взимат коя от коя по - голяма, ама аз си ловя с малкото надуваемо лодче и съм си ок :drinkers:
Ясно някой друг незнайно защо е лепнал тоз надпис :roll: :? :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Troli Rapala написа:
bai mile1 написа:Колега Тергуист,:
Ей,у Шумен много криво го говорите инглиша! :mrgreen: :drinkers: Гледай да не объкаш другия път Руска ядрена подводница с лодката на Троли! :mrgreen: :drinkers:
Как да та збъркам бре :lol: :lol: :lol: баш тебе :lol: :lol: :lol: малии ко ти са лепни оня генералския по прашките ша та позная денсър такъФ :lol: :lol: :lol: :fishing6: :drinkers:КОЛКО ЛИИ ПОРАСНАЛ ЗА 10 ГОДИНИ :roll: :roll: :roll:
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Та кога съм ти се ПРИСМИВАЛ за подобно нещо ????
Добре,щом ти е важно ще ровя в "Изгубени битки" или където съм усетил подигравка,а не бъзик! :roll: Гледай напред,мани ги старите филми,минало-заминало,не мое да го върнеме! :cry: :drinkers: Предпочитам да има за какво да ме подиграват в риболовните приключения,отколкото нищо или гадости в живота? :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Троли е олицетворение на човек, който се подиграва с този, който му е споделил искрено и лично. Факт. Точка. :D
На Троли просто му е много -Груб хумора,но целта е да устоиш,щот и на Едрия сом са му грубиянски маниерите! :wink: Запетайка! :drinkers: Гришо играе като преди,просто е по-устойчив психически в трудните моменти! :idea: Резултатът е налице!Дано и при теб се получи! :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

При мен няма как да не се получи, защото е професионално изкривяване. Имал съм и имам работа със стотици тролита. :lol: ....Извинявай, не го приемай на сериозно. Но пък, съм обективен - нещо, което ценя.
Чрез теб, аз се забавлявам. За което отново се извинявам. Длъжник съм ти.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

theurgist написа: На Тича не съм стъпвал от 2012г :lol: И докато не променят статуса му не виждам смисъл да ходя там.
Това е нещо, което не мога да разбера и затова ми е трудно да приема. Може ли.... ама как може?!...млади хора да ги МЪРЗИ!!!....да гребат! Запомнете едно от стария войник: Едно умиране не е чак толкова страшно...
Последно промяна от Diman на Сря Яну 10, 2018 10:56 pm, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Имал съм и имам работа със стотици тролита. :lol: .
Супер,значи живееш в приказния свят на феи и тролове! :drinkers: Аз съм дядо им! :D :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
theurgist написа: На Тича не съм стъпвал от 2012г :lol: И докато не променят статуса му не виждам смисъл да ходя там.
Това е нещо, което не мога да разбера и затова ми е трудно да приема. Може ли.... !
Къ не ви е срам да бичите статути за свестните риболовци от цялата страна,на тоя опазен гьол? :shock: Егоисти!Елате,Ма за вас е забранено! :shock: :mrgreen: :drinkers:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Не те разбрах, чедо....отново!
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:
KRASSI написа: Та кога съм ти се ПРИСМИВАЛ за подобно нещо ????
Добре,щом ти е важно ще ровя в "Изгубени битки" или където съм усетил подигравка,а не бъзик! :drinkers:
Дай да са ОтОчниме.
1.Макарата ми се счупи от незатегнато болтче ...НЕ ПРИ битка а доста след нея .
2.Счупването не е в следствие на грешно ИЗПОЛЗУВАНЕ по време или след битка а производствен /сглобяем дефект.
3.Не става дума за оплитане , усукване , изправене на куки и късане да не ги изброявам които по принцип са грешка на задкормилното устройство.
Упоменах случката защото знам, че ги ползват доста хора и като съвет да преглеждат въпросното болтче. Самата сглобка ми се вижда ненадеждна защото има постоянно постъпателно и възвратно движение което или самозатяга или саморазвива болтчето. На 100цата за която шпреха Алън Хоук стоперните болтчета вече са 2. :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”