Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

Имаш ли представа тези 200lb, (които реално са 80lb.) след 1-вата, 2-рата, 3-тата минута.....а след 1-ия час....колко либри аджеба от тях са останали между четките на сома. Ти толкуз ли си прост, че се опитваш да ни правиш на амсалаци с твоите уловени кротушки? Ъм? :D Дърпал ли те е 100кг. сом? Ъм? НЕ Е! Тогава...у лево! :D
Аватар
SUPER MARIO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SUPER MARIO »

Troli Rapala написа:Как един промит мозък ще разбере,че макарата му като е с драг 30либри,Нема никакъв смисъл да сложиш линия от 200либри?
Нема смисъл за тебе, щот си тъп... :lol:
Troli Rapala написа:И какво общо имат тези риби и океана с некакъв сом от селския гьол?:
И аз тва се питам..Темата е за сом уж.. :lol: Да не те напекло слънцето :lol: :lol:
Бързай бавно.
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Възлите това, възлите онова. Проби, мроби, тестове, напъни....Кажете ми кво правим с динамичния удар? Миле, ти си ми лесен с черпнята. Отнасяш една алуминка с пета 39мм, но ще я полеем с оня с очилата! :fishing2: :fishing2: :fishing2:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Отнасяш една алуминка с пета 39мм, но ще я полеем с оня с очилата! :fishing2: :fishing2: :fishing2:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6: :partyman:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Що ми са струва,че назрява ново избухване на свръхнова :lol: :lol: :lol: или свръх УЛ :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Да,ше ви мачкам психически докато не ви дойде акъла! :mrgreen: 10години нищо не са,мога да го правя още 50! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Имаш ли представа тези 200lb, (които реално са 80lb.) след 1-вата, 2-рата, 3-тата минута.....а след 1-ия час....колко либри аджеба от тях са останали между четките на сома. Ти толкуз ли си прост, че се опитваш да ни правиш на амсалаци с твоите уловени кротушки? Ъм? :D Дърпал ли те е 100кг. сом? Ъм? НЕ Е! Тогава...у лево! :D
Дърпал ме е 3 часа,та знам! :wink: И явно не съм толко прост,че да давам кинти за 200либри,които не били 200,а 70-80 които пак за нищо не стават,щот на тия либри ви се закачат 6кила и се кефите на макс-яко! :mrgreen: :drinkers: Също не съм толко прост,колкото Токоз или Ава шиба! :wink: :mrgreen: :drinkers: Щом сте упорити,Нема да съм милостив! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

SUPER MARIO написа: И аз тва се питам..Темата е за сом уж.. :lol: Да не те напекло слънцето :lol: :lol:
Дано и теб те напечат Хубави сомове,но не ми се вярва,че ако имаше такива се щехме да знаеме или дъ гъ видим! :rolleyes: :wink: :mrgreen: :drinkers: Наричай ме Супер Троли,поне ще е реално,а не измислено! :mrgreen: :drinkers:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

http://sufixguide.com/en тролка туй ли бре
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,сори за превъртането! :oops: Да,щом една фирма има артикули сертифицирани от IGFA,значи не е случайна и можеш да се довериш на качеството.За да те сертифицират за нещо,треа да си изряден и да спазваш правилата.Според мен с Диман правите огромна грешка,че не ползвате поводи от флуорокарбон! :shock: 99% от риболовците които познавам,използват флуорокарбон,а другия 1% сте двамата с Диман! :shock: :mrgreen: Линията рядко се къса на възела,освен ако не е сгрешен,та не е фатално кой ще избереш! :wink: Все пак когато снаждаш линии от различен материал повечето качествени фирми препоръчват най-добрите според тях и можеш спокойно да им се довериш!За моно към флуорото се кълна в Сийгуар,защото издържа пробата с 40-ка и е лесен за връзване! :drinkers:
Аватар
ringo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ringo »

Линията рядко се къса на възела,освен ако не е сгрешен,та не е фатално кой ще избереш!
Абсолютен факт. Дори и при закачане и при целия цирк с откачката, псуването и късането, не ми е късало от снадката. Веднъж ми скъса и сега не мога затворя на Миле устата цял живот......
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

ringo написа:....Кажете ми кво правим с динамичния удар? ...
Когато правя тестовете, се старая да няма динамични натоварвания, защото влакното се къса по-рано и не мога да отчета килограмите. Затова напъвам плавно и без тласъци.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

ringo написа:....Веднъж ми скъса и сега не мога затворя на Миле устата цял живот......
:shock:
Значи двамата с Троли са си плюли в устите! :D При други такива случаи ще бъдат държани в невидение. :wink:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

аз снадките с повода ги правех,не влакно с влакно а връзвах от най големите буренце но без карабинката,че се отварят и на него от стоманена тел си навивах халки като ги запоявах, няма отваряне а повода със стръфта се върти колкото си иска,другото е че по лесно си връзват възли влакно - метал
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:...щом една фирма има артикули сертифицирани от IGFA,
Коя е тази фирма?? Знаеш ли монофилен лидер 0,76 на Баркли как изглеждаше само от един удар на сом?! Беше дран пиран! Сома даже не можа да се закачи. Ако сложа 0,70 карбон ще цъфна и завържа. А дано!
Flurocarbon Coated върши ли работа, или трябва да бъде Flurocatbon 100%?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”