Спининг или тролинг?

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Re: Спининг или тролинг?

Мнение от quietriot »

Само да се открие влаченето на Искъра и ще ги пробвам.А за моите, които доказано работят ще ги снимам и ще ги кача и те са 10-15 модела на различни фирми и са проверени на 3 язовира-Искъра, Жребчево и Тича,като работят почти еднакво добре и на трите.Не съм ти мяркал телефона,но това е най малкия проблем има лични и други начини като затръгвам да ти го намеря.За Тракиец установихме един страшно работещо Ружно паче, чупещо 7 см синьо с бял корем ,но го закачихме и скъсахме на финала, после се оказа, че го няма никъде в София.За Ивайловгард сме решили с партньора с който ходя на риба да покльонкаме тази година сериозно, защото миналата идвахме само един път и ни валя ебати пороя и нищо не свършихме, но мисля тази да сме по настоятелни, като гледам и Краси 112 кви ги върши, а и пожарникарите наскоро.Ще гледам да ги наснимам тая седмица и да ги кача,ако остане време че се местя в нов апартамент,майстори ремонт абе сещаш се :evil: :evil: :evil: :evil: На слука и до по натам.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ще се радвам да направим някой и друг риболов заедно.Номера ми е 0885070407.Когато тръгнеш към Ивайловград се обаждай и чакам снимките на воблерите.Успех!!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

До седмица ще са качени :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само каталожните номера може да напишеш на работещите.Другото е лесно :!: :!: :!:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

ето тези серии на Страйкпро са проверенаи и работят за бяла и костур, прекрасни резултати на Искъра:
http://www.strikepro.ru/index.php?cPath=601_1010_1003
http://www.strikepro.ru/index.php?cPath=601_1010_1005
http://www.strikepro.ru/index.php?cPath=601_1010_1007
http://www.strikepro.ru/index.php?cPath=601_783_854
проверени са само някои цветове, но резултатите бяха доста добри и на Искъра и на Жребчево, тази година ще провериме и новите модели.
Troli

Мнение от Troli »

А,какво означава "прекрасни резултати от Искъра"? :roll: Кажи нещо конкретно за да се добие представа,колко са уловисти.Пример:удари една бяла 10кг. в един слънчев ден или 10бр.по кило уловени за един дъждовен уикенд! :wink: :D
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Troli написа:А,какво означава "прекрасни резултати от Искъра"? :roll: Кажи нещо конкретно за да се добие представа,колко са уловисти.Пример:удари една бяла 10кг. в един слънчев ден или 10бр.по кило уловени за един дъждовен уикенд! :wink: :D
Долавям тънка ирония или греша? :!: :!: :!:
Шест между кило и три за един ден добре ли са? :D
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Колега,а кои цветове сте ползвали и за по резултатни. :oops:
Troli

Мнение от Troli »

Да имаше леко-приетелска ирония,но резултатът е повече от добър! :wink: Това означава,че са уловисти!Съмнявах се за воблерите,а не в риболовеца! :wink: :D И двата примера,ги броя за успешни! :D
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

nasko написа:Колега,а кои цветове сте ползвали и за по резултатни. :oops:
От Линк 1:А06, А05, А45, А09- Искър 5 влачения миналата година резултати добри .
ОТ Линк 2:А010, А45, А05, А02Е-Същите 5 влачения миналата година резултати добри .
От Линк 3:същите цветове- по слаби резултати на Искъра,но добри на Жребчево
От Линк 4:А096SA, А09, А010, А022PFLR -Добри на Искъра и на Пясъка, прекрасни на Тракиец.
Надявам се че съм бил изчерпателен. За тайванско производство се представят добре,цената е приемлива в сравнение с рапала, не мога да напрявя сравнение между двете, защото не ползвам рапала ,но по съвет на Кроки се обзаведох и ще пробвам как са рапалите на Искъра тази година.
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Troli написа:Да имаше леко-приетелска ирония,но резултатът е повече от добър! :wink: Това означава,че са уловисти!Съмнявах се за воблерите,а не в риболовеца! :wink: :D И двата примера,ги броя за успешни! :D
Мерси за което.Воблерите стават, миналата година им направих сефтето и останах доволен от резултата, за разлика от някои модели на една австралийска фирма в която вносителя се кълнеше че е да си е........ мамата и сама лови.
nasko
новобранец
новобранец

Мнение от nasko »

Мерси за бързиат и изчерпателен отговор.Тука са малко хората коити дават някаква информациа за воблерите на които са имали успехи,а това е много важно за такива като мене които сега навлизат в този вид риболов и всяка информациа е много цена. :prayer: :prayer: :prayer:
quietriot
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от quietriot »

Пропуснах да добявя куките се сменят задължително, въпреки, че пише че са "vnc" са пълен боклук.
Аз използвам такива на "канеле" с външна контра и съм доволен прошка няма. С оргиналните има доста гелета, но то се вижда още като се извади от кутията че не са добри,може да се заменят с същия размер,може задната да е и един номер по голяма това не променя нито плаваемоста нито играта на воблера.
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Първо искам да благодаря на quietriot и на Krokibg че споделят толко много от нещата в тролинг риболова :smt023 :smt023 :prayer: :prayer: :prayer: Имам въпрос към колегата quietriot а по точно от къде купуваш тройките "канеле"? Още един път ви благодаря за споделеното и ви желая много едри бели през тая година. :wink:
simbat
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от simbat »

quietriot ,
тези воблери от тази непозната за мен марка много наподобяват моделите хардкор на Yo-Zuri/Duel :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”