Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:... и важи и за кльонкането. :roll:
Да, ама не! :wink: "Златната дълбочина" се мени. При това - доста.
Но нямам право да пиша, защото приятелите ще ми се сърдят, а може да ми правят и мечка. :lol:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:
Troli Rapala написа:... и важи и за кльонкането. :roll:
Да, ама не! :wink: "Златната дълбочина" се мени. При това - доста.
Но нямам право да пиша, защото приятелите ще ми се сърдят, а може да ми правят и мечка. :lol:
Да,на кльонк повече можеш да варираш в дълбочина или да висиш над леговището,но това са изключения. :roll: Болшинството уловени сомове са точно в "златната дълбочина" и за това си има логично обяснение. :idea: Та,не ама,да! :rolleyes: :mrgreen: :drinkers: При мен 100% от рибите хванати на кльонк са от тази дълбочина,дори и през Ноември! :rolleyes: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:Ако НЕ привиш ВСИЧКО което Троли прави ще остане това което трябва да правиш - ВЕРВАЙТЕ МИ.
Па ако искаш и на дребни ще се мерим ... само на простотия си номер 1.
По този начин няма да спечелиш нищо,нито ще стигнеш далеч! :idea: Вервай ми! :drinkers:Аз съм стигнал прекалено далече за да се връщам към подобен тип взаимоотношения! :drinkers:

П.П.Австалийски тенис-селяндур:-Всичко,което правя е да броя милионите си,вие само се опитвате да бъдете,като мен! :shock: :mrgreen:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Но нямам право да пиша, защото приятелите ще ми се сърдят, а може да ми правят и мечка. :lol:
Не е трябвало да ставаш мафиот,ся Нема отърване! :shock: :mrgreen:
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Troli Rapala написа:Тоци,прочете ли разказа на Старчето? :roll: :
Прочетох го и обърнах внимание на няколко неща....
oldman написа: правехме широки завои, за да не вадим въдиците. ......... Мястото беше дълбоко около шест метра, воблерът газеше на три......... Стараех се да поддържам еднакво напрежението в линията – на ръба на възможносттите за здравина на воблера......... Шад-рапът, който бях сложил........

От това разбрах всичко което ме интересува :D включително и че воблера е шад-рап 7см ........

За съжаление при мен не се случват така нещата,аз се нагаждам много бързо според обстановката,но винаги имам един там че и по нагоре в същия размер....Но досега там не ме е взимало на тоя размер,идват ми на тая дълбочина но на над 11см воблери :oops:
Винаги ще имам там воблер,тая година ще настоявам и на тоя размер или подобен-дори линията изтъних само на тая въдица :D ще си покаже.......всичко това го правя за да ми удари голем :lol: малките не вече ги научих.... :drinkers:
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Troli Rapala написа:... мафиот...
Ще те омотая във флуорокарбон и ще те закача на стената, да ми красиш хола. Какъв предпочиташ, хеви, софт или медиум?
Аватар
Shark Hooks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shark Hooks »

Rapala Jointed Shad Rap Fire Crawdad 7cm/13g - LureShop.eu
https://www.lureshop.eu/rapala-jointed- ... m-13g.html
А на двуделен няма ли да е по-добре ?
Питам Тоци,където е прочел разказа на старчето . :wink:
Последно промяна от Shark Hooks на Нед Яну 14, 2018 1:13 pm, променено общо 1 път.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Изображение
Какво ловите с това менте?
Пърдон, екскузе моа...рАпала. :D
Аватар
Shark Hooks
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Shark Hooks »

Според мен този модел е хубав на Рапала .
Какво не ти харесва в модела ?
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Много ми е грозен. Аз ги оценявам само по красота. Но сега "Uglу" е знак за качество, така че....успех! За него бих взел и една въдичка 50-150гр. от 30лв. И една макарка с перфектен аванс.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Shark Hooks написа: Питам Тоци,където е прочел разказа на старчето . :wink:

По добре за какво ? имах един такъв само че цвят YP нямам никакъв резултат на него и го скъсах,за това не мога да дам мнение..
Нямам опит с по малки воблери от 11см. за сом-с изключение на магнуми 7см. и 9см. ,нямал съм добра слука на тях. Знам много неща за шад-рпите и колко гоеми сомове са изкарали,особенно на яз.Пясъчник пред стената,но ми идват само бели на тях,а щом белите ми идват и на магнумче 7см и 9см-спрях да ги слагам шад-рапите...
KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

Shark Hooks написа:Според мен този модел е хубав на Рапала .
Какво не ти харесва в модела ?
Сподели ти ,явно имаш нещо в предвид-хубава динамична му е играта.....

Изображение
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Доколкото си спомням и ако не се лъжа шад рапа на Старчето беше 9см в цвят който поръчваше от щатите и влачеше с дебел монофил. Преди 4г осъзнах нещо в тролинга което не ме е подвеждало вече 4 години.А флорото слагам само за да накарам воблер от 4м да гази на 3м.
Така воблерите ми от 300 стават 600 ...ма от 4 години влача основно с 20 а другите разхождам.
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
toci23
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от toci23 »

KRASSI написа:Доколкото си спомням и ако не се лъжа шад рапа на Старчето беше 9см в цвят който поръчваше от щатите и влачеше с дебел монофил. Преди 4г осъзнах нещо в тролинга което не ме е подвеждало вече 4 години.А флорото слагам само за да накарам воблер от 4м да гази на 3м.
Така воблерите ми от 300 стават 600 ...ма от 4 години влача основно с 20 а другите разхождам.
Ако е 9см -за да гази 3м най вероятно е шалоу,само дебел монофил надали ще го вдигне толкова :roll:
Краси какво ти е мнението за белиденсър 14см та и по големи.....? :D
За кльонка си казал много неща -по всички форуми,кажи нещо и за тролинга,че до :( откриването мн време още да го еба... :roll:
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Той ша кажи,ма Гн Столичанина пак няма да ареса нещо :lol: :lol: :lol: От сега усещам,как пак ще бъде обявен в селско гражданство :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :fishing6:
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”