Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

яз. Пясъчник 31.07. - 2.08. - капо
Модератор: sapuna
- Local
- учете се от него
яз. Пясъчник 31.07. - 2.08. - капо
Такаммм , по-зле от тва нямаше накъде . Отидохме на язовира в неделя по обяд , учудващо за мен на язовира имаше максимум 10 коли, въпреки че е неделя това на пречеше предишни години този язовир да е тъпкан до ушите от хора . С голям мерак минахме през трудния път , който вече е абсолютно сух само дето ямите са бая дълбоки . Бяхме тръгнали със всякаква екипировка за всеки вид риба на този язовир . Насочихме се към залива , който е точно срещу стената ( този под паметника - лявия черен път) . Слизаме и хоп какво да видим - изненада - водата се вдигнала поне 30 метра и заляла пътя . Както и да е път намерихме и се озовахме до едни колеги , които бяха там от 6 дни и нямаха нито един шарански удар , а само дребен костур на туистери от лодка . Въобще язовира е станал като море и за близо 3те дни престой там вдигна 15 см ниво на водата . Има ужасно много треви и храсти , които водата е скрила и евентуално само стената и Елешница стават за риболов , но дълбочината сигурно дълбочината е по-голяма от тази на Марианската падина . Жегата беше убийствена и съм крайно разочарован , смятах поне 10тина дни да изкарам на язовира . Наблюдавах с бинокъла и колегите , които влачеха , но и при тях беше пълна скръб . Всичко на всичко 20тина средни костура на малка рибка и червен туистер и това е то . Лично аз не ви препоръчвам язовира колеги , поне докато не му спадне нивото и то значително.
Клавиатура риба не лови!!!
Не знам, миналата година по това бяхме там и хванахме бая риба, включително около 15-20 шарана над кило (на плувка, м/у другото), костури, няколко бели риби, но както изглежда тази година положението е съвсем различно. Иначе на Ивайловград не съм ходил и не познавам местата, а там би било добре да постои човек няколко дни, малко ми е далече от София. Все пак благодаря ти за информацията, Local!
-
- вече хвърля и на тежко
kolegi na pqsaka naistina nqma riba. 6tom hora koito puskat mreji tam mi kazavat 4e i v mrejite ne vlia ni6to ve4e zna4i rabotata nistina e na zle kazaha mi 4e se naso4vali kam studen kladenec i qz.karjali tam imalo pove4e riba neznam dali e taka no te puskat mreji i hva6tali v golemi koli4estva no za pqsaka naistina ribata e na iz4ezvane... na sluka