Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ех жалко колега. ...другият път да снимаш баба и...Весело посрещане на Нова Година пожелавам на теб и всички съфорумници 

-
- вече хвърля и на тежко
мерси колега на 2-3 ще съм пак там ще снимам този път само да има какво... то и без туй Здравец май само ще си го говорим никой нищо не пусна ,а бяха казали, че ще обявят дата на отваряне в интернет
- kikk4o
- ще става разбирач
Честита Нова година!!! Нека новата 2018 ни донесе много здраве, късмет и щастливи мигове с любимото хоби!!! Наздраве!
Мерси колега подобно и за теб!
Някой някъде днес да му се ходи за рибка?
Аз отивам на Провадийска и после ще споделя как е минал излетът ми.
Аз отивам на Провадийска и после ще споделя как е минал излетът ми.
И така домочадието в джипката и на Провадийска.
Докато си направя такъма първо хвърлих малко червеи.Още с първото изтичане и риба,викам си днес е моят ден.Да ама не.За около четири часа три хубави кефала и много дребосък ,който си плува обратно да порасне.
Докато си направя такъма първо хвърлих малко червеи.Още с първото изтичане и риба,викам си днес е моят ден.Да ама не.За около четири часа три хубави кефала и много дребосък ,който си плува обратно да порасне.
Е, пак добре зевучи! 
как е реаката над с. Юнак?

как е реаката над с. Юнак?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- научил се да хвърля
Нчкой ходил ли е до чз.Елеяница ? Напълниха ли го ? Дашаяе добра юершеноперка миналата година....
-
- вече хвърля и на тежко
Вчера, на провадийска, на моста на Разделна, без пипане. Това от 15.30 докато се стъмни. Очевидно рибата не е там.
-
- научил се да хвърля
Яя...то чак не се чете.YAROSHKH написа:Нчкой ходил ли е до чз.Елеяница ? Напълниха ли го ? Дашаяе добра юершеноперка миналата година....

Колеги някой чувал ли е нещо за Здравец?
- kikk4o
- ще става разбирач
Чух, че от утре ще го пускат срещу скромната сума от 15 лв. Но все пак трябва да се провери инфото. Язовира е зарибен уж с шаран и вероятно щуката вече е история.Doncho69 написа:Колеги някой чувал ли е нещо за Здравец?
Чух, че от утре ще го пускат срещу скромната сумаkikk4o написа:Doncho69 написа:Колеги някой чувал ли е нещо за Здравец?
Колега във водоема има толкова много като вид и размер риба,от колкото в който и да е водоем около Варна.Така че ако те притеснява таксата то си вадя изводи какво ти е хобито.
Извинявай ако съм те засегнал с нещо и Наслука.
-
- научил се да хвърля
Doncho69 написа:Чух, че от утре ще го пускат срещу скромната сумаkikk4o написа:Doncho69 написа:Колеги някой чувал ли е нещо за Здравец?
Колега във водоема има толкова много като вид и размер риба,от колкото в който и да е водоем около Варна.Така че ако те притеснява таксата то си вадя изводи какво ти е хобито.
Извинявай ако съм те засегнал с нещо и Наслука.
Колега нещо за здравец разбрали се , нямам търпение вече да го пуснат най накрая и да видя какво са направили с снего , надявам се освен тая риба кояро беше в него да има още доста . по информация която имам доста шаран и бяла амур са пуснали ама трябва да се провери все пак дали е така
Колега във водоема има повече риба като вид и размер от който и да е Варненски водоем.Така че както говорят за такса от 15л и ако се използва за подръжка и зарибяване е повече от добре.