Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за местата за риболов по морето
Инфо за риболов около моста Рио до Патра???
Модератори: emo vasilev, alekst
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач

Инфо за риболов около моста Рио до Патра???
Моля за актуална информация за риби,места за риболов и монтажи,че мисля да прескоча до там в края на февруари.Благодаря предварително.
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
-
Момчил Димитров
- вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за риболов около моста Рио до Патра???
Колега,тука никой няма да ти отговори.Има си тема за Гърция.bozhidar_kostov написа:Моля за актуална информация за риби,места за риболов и монтажи,че мисля да прескоча до там в края на февруари.Благодаря предварително.
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач

То май няма и модератори които да те насочат.
- hris47
- ще става разбирач

Здравей колега,не мога да ти дам някаква достоверна информация понеже съм доста далече от там,но по думите на гърци които познавам и мога да им имам някакво довериеbozhidar_kostov написа:Моля за актуална информация за риби,места за риболов и монтажи,че мисля да прескоча до там в края на февруари.Благодаря предварително.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач

Много Благодаряhris47 написа:Здравей колега,не мога да ти дам някаква достоверна информация понеже съм доста далече от там,но по думите на гърци които познавам и мога да им имам някакво довериеbozhidar_kostov написа:Моля за актуална информация за риби,места за риболов и монтажи,че мисля да прескоча до там в края на февруари.Благодаря предварително.добри са местата откъм Антирио пред крепоста и хотел Антирио,добър е и залива на Навпактос--там имах доста добър риболов преди няколко години , главно ципура и мурмурита.Това е единствения ми риболов в този район и го споменавам само защото явно никой не е бил скоро там.Ако практикуваш сърфкастинг,откъм страната на Рио много добре ми изглеждатместата пред Обществена безопасност,вляво под моста и пред PORTO RIO HOTEL & KAZINO.А колкото до стръв и монтажи виж темата ''сърфкастинг в Гърция'',може би ще намериш доста неща , които те интересуват.
![]()