подготовка за риболов на луд рибар като мене

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: подготовка за риболов на луд рибар като мене

Мнение от ivo75 »

Мисля ,че няма нужда и аз да обяснявам,всички сме еднакво луди.Само се замислям ,така и така ставам преди да ми звънне телефона ,ако не га навия дали ша са успя.Няма сигурно то отвътре те гложди да тръгва и да си там по рано , че да не истървеш нещо. :D :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

За сериозен роболов се подготвям като за война,използвам времето на забраната да постегна лодката и палатката,а иначе в багажника винаги имам един спининг в бойна готовност и където мина покрай река или гоьл веднага слизам за 1-2часа и като ми мине мерака продължавам.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Не се подготвям :mrgreen: Винаги в багажника имам нужните неща...... :roll:
Само да зацеля нещо интересно от пътя (водоем, циганин, корморан) и веднага свивам..... което е проблем за тези, които карат зад мен ..... :mrgreen: и аз мразя някой да свива рязко без сигнал :oops:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз също рядко ходя по за 1 ден - предпочитам по-дългите излети. След еднодневния риболов вечерта обикновено съм като пребит от недоспиване и от гладуване цял ден от пустия мерак да не би да изтърва някое кълване. А случвало ли ви се е това:
Изображение

Някой път от много кълване няма време за ядене. А не забравяте ли най-важното преди риболова?!? Кадем - ако пък е и от чуждо... хептен ще ви е успешен риболова, Номера с косъма на кукичката го знаете, нали?
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Тя работата е ясна-симптомите на заболяването са общи,разликите са незначителни,лечение няма,обсебените ставаме като чумави,риболовен синдром ли е,краста от особен вид ли е...ни нам,обаче ми харесва.
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

INCUBUS написа:...ни нам,обаче ми харесва.
:smt093 :smt093 :smt093 :smt093

На мен обаче не ми харесва! Мразя дългите безсънни нощи преди излет, мразя хамалогията по товаренето и разтоварването на колата (сутрин и вечер), мразя мъкненето на багажа до брега на гьола и обратно, мразя бъркането на раната, мразя разпъването ...! Ама к'во от т'ва!
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Paublo_Eskobar написа:Аз правя всичко като теб самоче много често ми се случва дори и да не мога да заспя преди риболов или ако заспя се будя през 1 час :) и гледам часовника.Ставам един час преди заминаване и почвам да варя жито да кисна царевици и какво ли не за да дойде време за тръгване.Аз също забравям да ям повреме на риболов даже не огладнявам.Като се пребера в къщи съм скапан и направо съсипан от излета ама и доволен естествено!
Със сигурност не си единствения бих казал че абсолютно всички сме така?
.

И аз съм същия ида ли за риба не огладнявам карам само на цигари. А преди риболов направо се побърквам.
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

И аз съм същата работа - трудно заспивам, въртя се час-два, не ме свърта :lol: И като съм на риба почти не ям, само некое кафе да изпия рано сутринта :) Иначе аз не товаря колата от предната вечер, само подреждам всичкия багаж в антрето и на сутринта за 2 курса - 10-ина минути всичко е в колата :)
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

99 % от излетите са ми най малко за едно денонощие !!
Заспивах мнооого трудно вечерта преди тръгаване за риболов да не кажа осъмвах :(
zopiclon - zentiva това е спасението !
10 хапчета 3.60 лв от всяко хапче правя 2 :))
пия половинка и 30 минути след това съм заспал ! 5 до 6 часа гарантиран сън ! на мен повече не ми и трябват :)
Никаква зависимост от хапчетата !!! пия ги само преди риболов защото наистина няма заспиване тогава :)))
А колкото до яденето ! май когато съм за риба ям най много , че за какво ги мъкна разните му скари и дървени въглища :)))
И ПАК ДА ПОВТОРЯ ОТ ЕДНА ДРУГА ТЕМА ! БАГАЖА СЕ ТОВАРИ ПО СПИСЪК :)
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

Не съм бил само аз. :D
Лудите са безброй :wink:
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

След всичко казано дотук само ще допълня- мразя само да си събирам багажа след приключване на риболова.А иначе всички трябва да ни освидетелства психиатър :D
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Когато ходя за риболов у българско то е за около 20 дни, първите 2,3 дена събирам информация от местните, оглеждам ловната територия,правя карти, снимки, меря дълбочини , следя нивото на водата и всичко покрай брега, както и виждам всички незакони средства за риболов сложени в реката, и рядко меткам въдица.След това доуправям такъмите и всичко си идва на мястото.
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

не моем да спим,през час верно се будя и накрая ставам два часа предварително и с полвин кутия цигари-напред...иначе в буса или комбито винаги имам задьлжително-една за дьно,една за леко,тенджери,тигани,консерви,чувал за спане,фенери,челник,брадва,лопата,скара,полицейска палка,тежести и разни други такьми в минимално,НО достатьчно за екстремна и неочаквана ситуация количество,ножове,резервни запалки,кеп,вестници за подпалка,дрехи и още не мога да се сетя колко работи,които са ЗАЧИСЛЕНИ кьм колата и оттам не мьрдат :wink: нещо,като крика и резервната гума...като трьгна да си продавам колите и си извлача багажа има нема кьм 30 кила..без консервите,олиото,оцета,неколкото пакета сол и неколко скромни презерватива,ма не за мен-за ПРИЯТЕЛИ :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Спален чувал,дюшек,маса ,2бр. шезлонги ,ботуши,скара,найлони ,2бр.шалтета,2пакета захранка или царевично брашно и 0.5 л. ракия ВИНАГИ СА МИ В КОЛАТА-ЗИМЕ И ЛЕТЕ :!: :!: :!: А неспокойните и безсънни нощи ми започват.............от понеделник :!: :!: :!: Такъв е моят душевен мир :wink: :lol: :supz: :smt023
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Малеее ,значи не сам бил непрегледан от доктор само аз :ANAL: ,много ги имало :lol: :lol: .Ако се уговорим всички заедно да ходиме на преглед,ште ни излезе и поефтино :lol: :lol: :lol:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”