Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на болонезе
naRiba.com

Форум

ИЗБОР НА БОЛОНЕЗЕ
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
Re: ИЗБОР НА БОЛОНЕЗЕ
Това е въдица за удоволствия.
Колеги , мисля да закупя shimano ultegra bolo -match 6m , ползвам техниум и супер ултегра шестици , но боло мач с много подвижни водачи не съм ползвал и ме притеснява че има много допълнителни малки водачи които допълнително ще замръзват и няма да мога да хвърлям в студените дни , а аз студа не ме плаши и редовно си ходя на - 4,5градуса ,въобще дайте мнение за тези боло мач модели
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Който се плаши, си стои на топло през зимата.Лови си с това, което имаш, да не се изплашиш,че виж си опрял до леене на куршум.fish2fish написа:Колеги , мисля да закупя shimano ultegra bolo -match 6m , ползвам техниум и супер ултегра шестици , но боло мач с много подвижни водачи не съм ползвал и ме притеснява че има много допълнителни малки водачи които допълнително ще замръзват и няма да мога да хвърлям в студените дни , а аз студа не ме плаши и редовно си ходя на - 4,5градуса ,въобще дайте мнение за тези боло мач модели
Та по сериозно де,да ,замръзват,но всяко нещо има решение-спрей,глицерин и.....писано и дъФкано.Многото водачи/на мен все са ми малко/разпределят равномерно натоварването по колената и да се върнем на питането,ами КУПУВАЙ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....