обикновена подвижна плувка????
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
обикновена подвижна плувка????
до ся не съм ловил на подвийна и не знам на какво разстояние се слага стопера,ако не зная ква е дълбочината
моля помагайте
благодаря предварително

моля помагайте

благодаря предварително

Маани бегай!!!
- wohim
- научил се да хвърля
Re: обикновена подвижна плувка????
Много просто , колегаwinhater написа:до ся не съм ловил на подвийна и не знам на какво разстояние се слага стопера,ако не зная ква е дълбочината![]()
![]()
моля помагайте![]()
благодаря предварително
Слагаш си стопера на някаква дълбочина - мяташ - и гледаш, ако плувката ти се изправи, значи не си стигнал дъното, ако е легнала, значи си стигнал дъното.
Така с няколко проби можеш да си определиш дълбочината и после сам ще си определяш на каква дълбочина ще държиш стръвта.
ре
winhater
няма никаква тайна в това - никой не знае. пробата му е майката. Разтоянието от стопера до куката е дълбочината на която ще нагази стръвта - пробваш и така докато си пробваш и хоп току виш се хванал някой рибок
няма никаква тайна в това - никой не знае. пробата му е майката. Разтоянието от стопера до куката е дълбочината на която ще нагази стръвта - пробваш и така докато си пробваш и хоп току виш се хванал някой рибок

кога нема риба и рака е риба
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Има тъй наречените дълбокомери. Това е оловна тежест която се закача на куката и ако не упре на дъното плувката потъва и обратно.Но за същата работа може да използваш олово от наборните кутийки с по голям грамаж.Успех колега 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.