Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде в Пловдив и околностите; Марица къде?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Пловдив и Асеновград
Къде се намира река Мечка?Някоя местенце близо до Пловдив да ми предложите?Ако отида на устието и ще имам ли успех?Какво е положението на язовира?
А коя риба се плаща на Сушица и коя не? Таксата разбрах , че е 5 лв без ограничение в броя на пръчките?
TICA FAN
-
- ще става разбирач
Няма никакво ограничение!Не се плаща плевелната риба.Казаха ианче,че имало сом,щука,шаран,бяла риба,бял амур и каквато се сетиш хищна риба,но тя се плаща.Друг е въпроса,че можеш да си я изнесеш без никой да те види ако ти се правят циркаджалъци.SONY написа:А коя риба се плаща на Сушица и коя не? Таксата разбрах , че е 5 лв без ограничение в броя на пръчките?
То риба има ама водата е повече.
Ясно.Е няма смисъл от такива изпълнения.Питах просто да се информирам.Благодарско 

TICA FAN
-
- новобранец
kolegi izvinqvaite 4e 6te pi6a na 6loikavica no nqmam mn vreme puk po drugiq na4in mi e trudno o6te zna4i na purvenec ima edno plateno vodoem4e na koeto dava mn dobra karakuda 3lv se pla6ta nad 3 kila karakuda se pla6ta su6to sled tova 6arana e 5lv vodoem4eto e malko no e mn gotino i obstanovkata e dobre koito iska neka probva karakudata e ot ramklita na 300-600 gr za 6aranite ne znam nikoi ne izkara
колега,дай ми малко по конкретна информация каде се намира тоя гъол край първенец,мерси предварително за инфото 

Колеги,искам да си пробвам блеснарката утре,каде да отида??Подготвен съм основно за кефал и костур.
Моля ви дайте предложение каде да половя дребен хищник!!!Тръгвам след малко,ама незнам каде!

Някой да предложи някое местенце по Стряма,където има условие за лек спининг?
- tatkoto_bg
- новобранец
Пиши на кирилица!
Dedy
Dedy
- tatkoto_bg
- новобранец
но на стената и само на Воблер . 

А бе наскоро мои приятели са били на някакъв платен водоем до Тополово пълен с щука.Нещо по конкретно? 

TICA FAN
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Около Тополово освен Леновските дупки,яз.Леново другаде наблизо няма щукаSONY написа:А бе наскоро мои приятели са били на някакъв платен водоем до Тополово пълен с щука.Нещо по конкретно?

-
- вече хвърля и на тежко
Колега, ако не се лъжа на дупките таксата е 10 кинта
Иначе рибка има бол 

Asenovgrad Fishing Team © ® Member of Asenova krepost fishing club © ®
Щука излиза ли?И има ли условия за искуствени примамки или е много обрасла? 

TICA FAN