Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от Martin Mihailov »

Жоре те нещо за тебе.Тиси по ретрото.Днеска ги намерих останали от доброто старо време.-Цена шес стотинки :shock:
20180207_100332.jpg
20180207_100240.jpg
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Жорката така го омотахте с грамажи,дебелини,линий,че нищо не разбра сигурно :D ,то и аз не разбрах ама карай :lol: само да вметна че пръчката ми е 2,70 с акция 60 - 120 гр. :mrgreen: ама що ловя и педя костури де да знам :roll: сигурно имам вътрешен усет преди да удари :lol: за Чая ми е 2,10 10 - 30 гр.,по надолу не слизам като акция,че и там работата става сериозна от някоя гладна баба :D
Риба се лови със всичко и на кой каквото му пасва с това лови и ме боли фара :D както казва един колега каква ми е пръчката,това ми паснало с това ги къртя :lol:
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Дончо , когато човек стигне до решението , че ще се отнася към риболова като хоби , а не като средство да се извади задължително сичко що се закачи , разбирай егопочесване и фризеронатъпкване , започва да отдава повече значение на удоволствието от самият риболов . Демек приема "борбата" с рибата като много по-голямо удоволствие от това да я "изметне като парцал човек на брего" . Знам , че е трудно за разбиране та мисля да спра до тук :wink:

пп - Не ми се вярва да съм омотал Георге с каквото и да било , даже напротив .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Don4o_62 написа:...линий...
И както казваше Марко - НЯМА дума в българския, която в множествено число да завършва на "Й"! :wink: :mrgreen:
Последно промяна от GODzillata на Чет Фев 08, 2018 7:10 am, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
ТТ лови по реки
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ТТ лови по реки »

Здравейте,от вчера си имам нова зимна гума, и си търся дупка и за нея.Ето за какво иде реч-събота вечер на прибиране от Панега,някъде около 6 и половина,7 без нещо по околовръсното на София, както си карах в дъжда и прас,половината кола хлътна,и усетих здрав удар в джантата.Е честито,крива джанта,скъсани телове и конци на гумата.А тези гуми са на 2 месеца и не повече от 2000км.Съвсем нови,ама сега пък си имам чисто нова.А иначе и винетка имам. :evil:
DSC_0055.JPG
DSC_0056.JPG
От удара чак ми е изхвърчала и декоративната решетка около халогена.И сега вместо да си взема двайсетина воблера и толкова блесни за пъстърва,аз си хвърлям парите на вятъра. :smt093 :smt093
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Стана ми скучно вече със селскостопанските историй,та реших да пописвам малко тук,да разлаем кучетата :lol: ,че скука :roll: останахте 2 - 3 ма и накрая щяхте взаимно да се изпокарате и темата отива в ......квото беше,беше,новодошлите който пописваха,бързо ги отлюспихте,по старите сами се отлюспиха и защо.... :?: а помня Жорката като я отвори,писа че темата е за споделяне кой квото си има и т.н. и какво стана,няколко човека сигурно много си повярваха,че могат всеки да опонират и да дават акъли,що така,ама не така ама не си прав и куп алабалистки историй :lol: :lol: :lol: и опааа,после що никой вече не писал както Кирето скоро каза :mrgreen:Мартин ви се смееше на акъла и ви бъзикаше :lol: а вие го изкарахте че бил какъв ли не и т.н. глупости,а човека си знае и разбира от много работи, ама кой да разбере като помисли :mrgreen: показа воблери който са перфектни за река,не, били за язовир както се изхвърли един супоготвач тук :lol: Питам,кой има право да съди някой.... особено в тая тема,айде по полека :wink: тръгнали на мен да ми дават акъл ,че пръчката ми била дебела,кордата дебела,ха ха,ама бати ви Дончо ви скри шапките с белите риби дето ги лови :lol: и пак ще ги лови :wink: дайте да ви видя вие кво ловите с модерните си пръчки с путкин косъм на девица на шпулата :lol:
като ви засипвах със снимки на бели риби,ме изкарахте бракониер :mrgreen: един колега ми писа,абе кво им се връзваш на тия Алабалисти,нищо не показвай вече,да спят спокойно :lol: днес пак бях и пак хванах,и винаги ще хващам,понеже имам знания с какво,как и най вече с опит :wink: та акъли не на мен,всеки да си гледа канчето :wink:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Павел Иванов написа:Дончо , когато човек стигне до решението , че ще се отнася към риболова като хоби , а не като средство да се извади задължително сичко що се закачи , разбирай егопочесване и фризеронатъпкване , започва да отдава повече значение на удоволствието от самият риболов . Демек приема "борбата" с рибата като много по-голямо удоволствие от това да я "изметне като парцал човек на брего" . Знам , че е трудно за разбиране та мисля да спра до тук :wink:
Шефче,нещо ти се губи мисълта защо Дончо лови с пръчка с голяма акция :roll: ами да ти обесня с 2 прости думи,от брега на язовир търсиш дистанция над 60 м. с дълбочина около 12 - 15 м. и така,та обясни как с путкина въдица камшик,да хвърлям с 10 - 12гр. глава и нанизан силикон на нея и да търся над 60 м. навътре,понеже рибата е там,не около брега, обясни ми тоя номер и те признавам за магьсник :D
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Начи поред ще попиша:

Don4o_62 написа: ..... тука си пишете 2 - 3 ма и си вервайте на вас,на мен ме боли фара .....

Дончо,
Това ми прозвуча малко надменно и пренебрежително, бре !

Тук постоянно си пишем поне 10 човека, като не броя теб, разбира се !
Та като прибавя и теб , още други - май нещо не си преброил правилно, а ?

А аз като пиша - си вярвам, на 100 % !

Докторе,
Ходих до едно от местата, за които спомена, ама под 0.12 нямаше нищо и пропуснах навивките да си купя простор за пране ! :D
Ще потърся и на другото място.

Бориславе,
Утре ще ти се обадя по телефона.

Павле,
Все пак и ти се включи ! :D
За което - благодаря !

Пък аз взех, че се зачетох в темата ти "Брейд"! :rolleyes:
Много увлекателно четиво, забавни участници, много ТТ данни !
Стигнах до 12 страница и още не съм наясно с материала,
Ама щото съм упорит, до края на месеца ще я прочета цялата ! :D

Проблемът ми е, че въртележките Моска привършват и вече ловя само с клатушки ! :D
Даже имам такива с една кука без контра ! :wink:
Много съм фешън ! :D
Та май най-добре е да взема плетено РЕ.

И към всички участници в Прехода:
- Алоууууууууу, аре малко чувство за хумор, бре ! :D
Отдавна сме минали тинейджърската възраст !
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

G.Petkov написа: Много съм фешън ! :D
Та май най-добре е да взема плетено РЕ.
Флурокарбон си вземи, ще и по подходящо и проблемите ще са по малко,и ще си къде по фешън :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Чакай, че пропуснах двама ! :D

Мартине,
Аз верно съм ретро, даже доста ама не разбрах майтапа с тия снимки,
Първата даже е доста размазана !
Дай допълнителни разяснения !

Кире,
Теб те четох доста в темата "Брейд" ! :D
Явно си мераклия в спининга, ама аз съм само начинаещ, бре ! :D
И нямам макара за 0.30.
Като си купя, ще го навия и това, дейба !
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Бориславе,
ФК съм си навил на макарите за плувка.

Мерак ми е да пробвам с плетеняк, бре ! :D

Всички имат, само аз не !
Това си е дискриминация ! :wink:
Може пък да е много хубаво и аз да не съм разбрал ! :D
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Начи, към заинтересованите! :D
Тази вечер случайно изгледах пак две серии от Троновете.

И трите "девойки" се появиха - Денерис, Церсей и Минсандей.
Гледах внимателно, ама някакви големи разлики във физиката, за които споменава доктора, не видях ! :D
Минсандей по катеричка, си е като другите две ! :wink:

Сиреч, много добре изглежда и отпред и отзад ! :D
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Don4o_62 написа:......путкин косъм на девица на шпулата.......
Този абзац ме грабна :D не че съм си имал работа с девици скоро,но си мисля че тази комбинация ще е трудна за откриване. А ако човек се замисли за здравината на по горе споменатият атрибут в зависимост от семейното и социално положение.............................. :D
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Хм, и яз ги гледах ...явно сме си клуб и по възраст, и по интереси с теб, Жоро :D Но това не означава, че споделям вкуса ти за жени, или че имам толкова много диоптри, колкото ти явно си трупнал с годините :D

Сега, съжалявам, че те накарах да се разкарваш по магазините, упоменати вчера от мен - сигурно си ходил при оня хипохондрик Дачката, той със сигурност нищо подходящо за клатушките ти няма... Ще ти кажа така: ако ползваш клатушки от 1 до, да речем, 5 грама, брейда е незаменим, никакъв флуорокарбон не ти трябва, по ред причини, с които сега няма да те занимавам - и брейда ти най-добре да е #0.3 до # 0.5, ама истински размери, не менте-шнурове като "0,12", "0,16" и т.н. от по 4 лева за 150 метра. Щото просто няма да ги мяташ, а ще ги плюеш тия клатушки, и пъстървите ще ти се смеят. Отделна тема е пръчката за тях, но това ще то оставим за утре или другиден. Къде можеш да си купиш такъв? Ако верно те интересува, ще ти напиша на ЛС (за да не дразним Дончо) аз откъде си купувам. То си е магазин за генерални директори, така че ще се чувстваш адекватно там, а не както при Дачката (за което още веднъж се извинявам), или кой да е друг гараж...
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

"...колко мъка има по тоя свят..." както е казал бай Петър навремето . Дончо , това което го употребяваш явно не ти понася , сменяй го докато е време :wink:

Георге , знаем ги твоите табиети и предпочитания , не отплесвай да разпрааш къ еднакви били :lol:
26904199_533611263687253_413519465337271812_n.jpg
Андре , пропусна да му споменеш , че за наистина тънкият брейд си трябва и макара ....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Разни”