Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2

Мнение от lusienn »

Те ви и мандулата,къде лових с нея

За джиг,хвана 2 бели по кило.

Аз съм я показвал вече,ама да

Припомня пак.
IMG_20180208_183708.jpg

От Пресован стиропор,

Правена е от Милен от Варна,преди

Много години,подарил я на Жорката,

Ама я взех да хвана и аз с нея,

Лови си добре.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от lusienn на Чет Фев 08, 2018 8:00 pm, променено общо 1 път.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Martin Mihailov написа:Кире ако не е таина що стана с турбината на фордо :?: :drinkers:
Аааааа....оказа се последно, че е фучало от гарнитурата на генерацията, смениха я, пак свиреше, защото не бяха затегнали всички карантии добре :lol: и след поредното им връщане - най-накрая вече всичко е ток и жица! :D

Ачооооооо, не можах да устискам дакът стане зейето, та се нагнйетих с кюфтета на скара и бира. :mrgreen:
Йутре ще муам свинско с кисо зейе, ути чушки и чрвено вино! :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Тека и предполагах ама тогава нещо неможах дати пратим лично нещеше компа да праща :drinkers:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Предлагам бартер - сулки към то шаран. За моа регион де, пресни...., не такива от двата фризера...
Втръснаха ми се вече, че и на родата..., да сЪ е@а в риболовеца, за целия сезон изкарах само един шаран 5 кг. на джиг и все си облизахме пръстите.... :lol: :lol: :lol:
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Павел Иванов написа:"...колко мъка има по тоя свят..." както е казал бай Петър навремето . Дончо , това което го употребяваш явно не ти понася , сменяй го докато е време :wink:
Шефче,виж сега,9 г. съм бил кръчмар и са ми втръснали разни пиянки или такива дето не могат да носят и след 2 - та почват,ти уважаваш ли ме :lol: та отдавна си имам мярка за алкохола,150 - 200гр. домашна Гроздова - тая год. съм на такава :D и тая мярка никога не е надвишавам,което е много важно и да има воля човек най вече,относно оная вечер избухнах малко,понеже ме дразни много неправдата и директно си казвам кво - що а ти го приемай както искаш,никой не съм обидил и никога не съм го правил,та мисля да го приключим тоя мохабед :D
относно Клатушките,просто споменах че на мен не ми са приоритет,понеже с год. разбрах че има много по интересни примамки,а че някой ги харесва...ами всеки си решава за него,това е риболова, много се радвам че Доктора взе да пише доста смислени неща за тях,водене и т.н. иначе само критикуваше :D ето това е истинското лице на Прехода,всеки да споделя,да се помага,аз как споделих с какво ловя тия нахални бели риби :mrgreen: дето ми омръзнаха както на Вид :D ама фризера не ми е пълен и никога няма да го пълня с риба,понеже си хващам една за вечерта и това е,рядко има изключение, но мярката си е знам
Жорка,както вика Бобо,плетеното не е удачно за малка река,с малки примамки,че постоянно прави бради,но щом Дактора казва, че има качествено ще му се довериш,все пак човека говори от опит
Искам всеки да уважава мнението на другия а не подигравки и т.н. тъпни,големи хора сме все пак
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ами нали точно това му хротуваме на Георге ?!?
Ако иска да лови с наистина тънък брейд ще му трябват и качествен такъм като цяло . И въдица и макара със съответните параметри . Респективно как дума Андре , Натали излиза много по-скъпо от Фидосова :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Те това е-взаимно уважение ,а не "ти мене увъжаваш ли мъ " . :smt038
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

Ачо ♣ написа: Дай, макар и на ЛС, магазинче в софето дет мога да си заприходя плетеняк, ако това ще ми бъде в плюс, относно дестинацията за подаване на примамката!
Ачо, за бомбарда не ти трябва нещо особено тънко и деликатно, както брейда за ултралеки примамки. Ако нищо не си харесаш в магазините от Велинград, Батак и Пазарджик, купи от aliexpress 100-200 метра брейд, било то #0,8 , 15-16 lbs или 0,12 -0,16 мм ... Аз лесно ще ти дам линк за фин брейд, но знам, че няма да ти хареса, а и обективно не ти трябва.
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

А, сега видях новия наклон в дискусията за клатушките и брейдовете, харесва ми, присъединявам се! :D

Дончо, Жоро не иска да лови пъстърви на микроклатушка в река, той иска да къца култивирани печурки в затворен водоем. За тази цел финият брейд е просто незаменим. Лично аз речни пъстърви ловя само и единствено на монофил, и, в особени обстоятелства, на линия от флуорокарбон, и не бих препоръчвал на никого фин брейд "за река", по ред причини.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Д-р Флекс написа:....... за бомбарда не ти трябва нещо особено тънко и деликатно,...........
Понял, спасибо! :smt023

Абе, знаех си аз, ама, за да не остана по-назад от Жорката реших да се направя на фешън- нЕма само той да ми се "перчи", кат дойде по моите вилаети!!! :mrgreen: :D :drinkers:

Докторе, някакво инфо да имаш за "нашия"водоем!? :roll:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Д-р Флекс написа:........ а и обективно не ти трябва.
В интерес на истината чрез брейда търся вариант дали по- малко ще"губя"бомбарди, щот при рязкото замятане монофила често ме кара да споменавам майките на кой ли не!!! :D
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

По-малко ще губиш с брейда, да, стига да не е ултралек и тънък... а и рязкото замятане е последното, което е нужно за постигане на дистанция с бомбарда...май ще трябва един мастърклас да ти направя, за срам на белите ти коси :D
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Д-р Флекс написа:...май ще трябва един мастърклас да ти направя, ...........
:D Приема се- "шишарковата" е от мен! :drinkers:

Макар че......... има бомбарди и бомбарди, ама т`ва ще го обсъдим по време на урока! :D
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

bobopeli написа:...Флурокарбон си вземи,...
Д-р Флекс написа:...на линия от флуорокарбон, ...
Те тука май , май ептен никъф толеранс на Георге къмто портофейло :roll: Не друго ами ми е направило вЧепетление , че кога иде реч за риболов сал в стоящи води , макарето къде мое си заприходи за тънък брейд е доста по-евтинко от това което ще му трябва за цяла линия от флуоро :roll: За течащи води вече е друга бира , там и за двете линии макаретата ще му разлупат сърцето :lol:

Чекай , че едно пропущих тва , второ нали се зайде онъз сиганка :lol:
Д-р Флекс написа:... Брейд-Императора на три морета и два форума...
Да сме по-конкретни моретата са Черно , Йонийско , Егейско , Средиземно , Адриатическо , Лигурско , Тиренско , Мраморно + Атлантическият океан . Форумите са три български и по един руски , хамерикански и италиански . Абе не случайно "Император" му викат :oops: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Д-р Флекс
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д-р Флекс »

:D
Заключено

Обратно към “Разни”