РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Мнение от L I S »

Павел Иванов написа:Ми отива ми , сал в казармата съм я свалял и га съм бил на ядреномагнитен резонанс щото се налагаше та :lol: Къде се засякохме ако не е тайна , да не би преди две седмици на една река :roll:
Да точно така
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

И ся ако кажеш че това ти бяха първите пъстърви за годината :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
АмАтЬоРа
новобранец
новобранец

Мнение от АмАтЬоРа »

Станала е грешка имах предвид 11 август 2007.А рибите бяха пуснати на свобода.Двд писачката ми се развали и всички снимки които имах ги качих на диск и сега не може да ги прочете.Затова не мога да ги кача в форума за да се видят.Още един път извинете.
eх да можеше всеки ден да съм на риба
Аватар
Soller
новобранец
новобранец

Мнение от Soller »

А бихте ли казали къде е тази Чебриска кривчица, аз мислех, че е кодирано име?
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Soller написа:... аз мислех, че е кодирано име?
Ми то това е името на една река къде Станко тъй си я нарича ама popo55 в целта си да покаже колко е запознат със съответните било пъстървови реки било други водоеми на база грам незапознанство ама за сметка на туй четене на по-старички мнения ( нещо което доста други пропущат ) по форума и те какво се получава - "На гол гъз , чифте пищови!" - та и тъй с неговото познаване на реките :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Павел Иванов написа:Ми отива ми , сал в казармата съм я свалял и га съм бил на ядреномагнитен резонанс щото се налагаше та :lol: Къде се засякохме ако не е тайна , да не би преди две седмици на една река :roll:
Ами ти Павка по кое време беше по нашите реки за пъстърва през седмицата или събота и неделя? :wink:
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Определено и национално документирано в събота :!: Баси , що ги мъчите тъй маломерките :roll:

Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Еми кво да ти кажа Павка такава риба си имаме такава си хващаме ти сам стана свидетел на това! :)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ами доколкото знам в тая река има доста по-различна риба ама за да стане такава обикновенно маломерките трябва да се пускат обратно :idea:

Павел Иванов
fly_fisher
новобранец
новобранец

Мнение от fly_fisher »

Павел Иванов написа:Ами доколкото знам в тая река има доста по-различна риба ама за да стане такава обикновенно маломерките трябва да се пускат обратно :idea:
само дето за да накараш някой да пусне маломерка трябва да го заставиш с пушката в главата - другото е съзнание което липсва в българина "риболовец" щото сме умрели от глад и с няколко дребни риби ще си напълним търбусите. А после ревеме къде е рибата и защо няма ... Бълхария ... кофти народ кофти държава ...
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Такова е,за това ходиш с километри,за да имаш кълване на "балканка",даже и по реката в дивата планина,където уж от 5 години насам всяка година е забранен риболова със заповед на министъра.Забраната не важи за кофтито народ,дето преобладава и излавя всичко,де мърда у водата,независимо от размера.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

fly_fisher написа:
Павел Иванов написа:Ами доколкото знам в тая река има доста по-различна риба ама за да стане такава обикновенно маломерките трябва да се пускат обратно :idea:
само дето за да накараш някой да пусне маломерка трябва да го заставиш с пушката в главата - другото е съзнание което липсва в българина "риболовец" щото сме умрели от глад и с няколко дребни риби ще си напълним търбусите. А после ревеме къде е рибата и защо няма ... Бълхария ... кофти народ кофти държава ...
Еми в такъв случей по Европа риба колко искаш емигрираш ловиш си пускаш я и не се оплакваш!По добре от всеки знам че в БълХария риболовците сме такива но никой не си признава че е част от цялата картинка и че ние самите трябва да се осъзнаем че водоемите са за въдици а не за мрежи,хлор,токове и т.н.
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

dimi написа:... А що се отнася до забраната на естествена стръв това ми е последна грижа щот ние си имаме и си пазим реките и моем да си ходим с квот си решим! :lol: :wink: :lol:
dimi май не си "пазите" много реките ? Още месец , месец и нещо паз пазителите ще бъдат добре опазени да не зяносват водоемите :idea: Ако не знаеш вече сме в Европата и е хубаво да се осъзнае че риба не се изтрепва само с
мрежи,хлор,токове и т.н.
а и кат сме тръгнали да се осъзнаваме е добре да осъзнаем че за да хващаме големи риби и по реките а не само в рибарниците то трябва да се пускат маломерните рибета :idea:

пп - пак за осъзнаването - закона е за всички :idea: :idea: :idea:

Павел Иванов
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Така е Павка ама ние не си пазим реките с пушки и не заставяме с пушки нарушителите да си пускат маломерките. Нима ти не беше хванал маломерна риба на националното ти представяне?Както сам знаеш има случеи когато рибата глътне сериозно и е невъзможно а я върнем.
За едно нещо си много прав че закона е за всички но на никой не му пука от закона! :x
А за Европа и къде е България в нея не ми се говори!Павка може би по щастлива случайност но съм имал възможност да ходя на излет и в Европейска страна и мога да ти кажа че сме много ама много надалеч от тях.Например мога също да ти кажа че ние тука докато си се заяждаме кои с каква стръв ходел по реките и т.н. в Англия се обмисля закон който да забранява изцяло лова на риба.Защото като се улови рибата и след това се пусне(това е задължително независимо от размера й)по този начин се стресирала и в последствие умирала.Та сам си представи ние на кое ниво от веригата сме! :idea: :idea: :idea:
Поздрави!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

То е съвсем нормално да хванеш маломерка щот на куките нема пропуск за размер ама идеята е след това да се пусне ( както направих аз тогива примерно ) :idea: Нема такава бира "невъзможно да я върнеш " , в закона си пише кат хванеш маломерка я връщаш без значение от състоянието и :idea: Тъкмо за туй иде реч при драпането да се забрани пъстърва на естественна стръв ако и там да има вариант минимално да бахтисваш маломерките на които им е трудно да налапат 4ти номер кука , примерно , а пък ако и тази кука е без контра освобождаването на маломерките не е проблем ! Да ама народа тарикат - слага кука 14 - 20ти номер и рибетата гълтат до гъзът което е и основното при идеята за забрана на естествената стръв при пъстървоулова :idea:

Павел Иванов
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”