Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Модератор: sapuna
РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
Колеги нека всеки който има достатъчно излети по реките да сподели своето собствено мнение за този вид риболов!
Еми какво да ни е мнението – висш клас в риболова. Поне за мен.
Риболова на балканка на някоя красива рекичка /особено в Родопите/ си е направо върхово изживяване. Специално за мен това е най-готиния риболов. Имаме къща в едно село до Момчиловци и всяко лято съм там. Реката минава точно през селото и държи известно количество пъстърва. Просто няма ден в който не съм на тая рекичка. Е има и други наоколо – и тях не ги подминавам. Влез ми в галерията и има малко снимки от едно такова местенце.
Забравих да уточня, че ловя предимно на плувка,.........тоест само на плувка. Тая година обаче ще тренирам спининг, определено.
Ей, кви спомени ми вкара бе човек, в тоя студ навън ме върна някъде около Юли.................................

Риболова на балканка на някоя красива рекичка /особено в Родопите/ си е направо върхово изживяване. Специално за мен това е най-готиния риболов. Имаме къща в едно село до Момчиловци и всяко лято съм там. Реката минава точно през селото и държи известно количество пъстърва. Просто няма ден в който не съм на тая рекичка. Е има и други наоколо – и тях не ги подминавам. Влез ми в галерията и има малко снимки от едно такова местенце.
Забравих да уточня, че ловя предимно на плувка,.........тоест само на плувка. Тая година обаче ще тренирам спининг, определено.
Ей, кви спомени ми вкара бе човек, в тоя студ навън ме върна някъде около Юли.................................

НАСЛУКА
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Обожавам го този риболов ... реката и ти .. не виждаш жив човек с часове ...
и ако и риба излезне ... няма по-голям кеф от това да ти удари балканка в бързея ... а на блесна като изпъне направо ти къса шортите
Баща ми ходи по 3 пъти на седмица и започва да разбира като му говоря да връща тези до 30 см да поотраснат
. Неговата риба няма кой да я хване ... щото не може ...
Към него да тичам скоро няма да го настигна по улов и най-вече майсторство .
Tази година смятам и аз да направя колкото се може повече тематични спинингови риболова по реката ... е царя на реката вече го няма ...

но се надявам неговите последователи да са там
и ако и риба излезне ... няма по-голям кеф от това да ти удари балканка в бързея ... а на блесна като изпъне направо ти къса шортите

Баща ми ходи по 3 пъти на седмица и започва да разбира като му говоря да връща тези до 30 см да поотраснат

Tази година смятам и аз да направя колкото се може повече тематични спинингови риболова по реката ... е царя на реката вече го няма ...
но се надявам неговите последователи да са там

Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
хай
Много приятен, лесен и невисок откъм разходи риболов. Миналата година по дневник имам 148 излета, от тях около 110 някъде са за пъстърва на река, с блесна или муха според обстоятелствата и личната ми настройка на кво ми се лови. Невероятно удоволствие. риболовът на пъстърва в река е много приключенски, и същевременно лек за усвояване откъм базовите му неща. За 2-3 излета човек се научава за кво иде реч, започва да лови риби и оттам нататък се усъвършенства непрекъснато, открива нови примамки и т.н. Освен това е свързан с мног одвижение, аз обикновено за един излет извървявам между 5 и 10 км в замисимост от реката.
- krokibg
- учете се от него
!!!
Последно промяна от krokibg на Чет Мар 20, 2008 12:48 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА
А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърваdimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
На който му върви в риболова не му върви в любовта
А на врът опитвал ли си?L I S написа:Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърваdimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
L I S написа:Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърваdimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
L I S съгласен съм за додерчето ама то малко е кофти за хващане,аз по принцип залагам по често на дъндарец-която стръв също не бива да подценяваме!
A, и електронния червей не бива да бъде подценяван!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
dimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.