РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Мнение от dimi »

Колеги нека всеки който има достатъчно излети по реките да сподели своето собствено мнение за този вид риболов!
Аватар
4o4o
новобранец
новобранец

Мнение от 4o4o »

Еми какво да ни е мнението – висш клас в риболова. Поне за мен.
Риболова на балканка на някоя красива рекичка /особено в Родопите/ си е направо върхово изживяване. Специално за мен това е най-готиния риболов. Имаме къща в едно село до Момчиловци и всяко лято съм там. Реката минава точно през селото и държи известно количество пъстърва. Просто няма ден в който не съм на тая рекичка. Е има и други наоколо – и тях не ги подминавам. Влез ми в галерията и има малко снимки от едно такова местенце.
Забравих да уточня, че ловя предимно на плувка,.........тоест само на плувка. Тая година обаче ще тренирам спининг, определено.

Ей, кви спомени ми вкара бе човек, в тоя студ навън ме върна някъде около Юли.................................
:D :D :D
НАСЛУКА
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Много хубав риболов,най-вкусната риба,рекорда ми е 2,700кг. на жива стръв(сега да не ме започнете).
Изображение
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от гуслар »

Майсторски риболов ,особенно ако е балканка !
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
maznislav
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от maznislav »

Обожавам го този риболов ... реката и ти .. не виждаш жив човек с часове ...
и ако и риба излезне ... няма по-голям кеф от това да ти удари балканка в бързея ... а на блесна като изпъне направо ти къса шортите :)
Баща ми ходи по 3 пъти на седмица и започва да разбира като му говоря да връща тези до 30 см да поотраснат :) . Неговата риба няма кой да я хване ... щото не може ... :) Към него да тичам скоро няма да го настигна по улов и най-вече майсторство .
Tази година смятам и аз да направя колкото се може повече тематични спинингови риболова по реката ... е царя на реката вече го няма ...

Изображение

но се надявам неговите последователи да са там :)
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

хай

Мнение от Бат Стан »

Много приятен, лесен и невисок откъм разходи риболов. Миналата година по дневник имам 148 излета, от тях около 110 някъде са за пъстърва на река, с блесна или муха според обстоятелствата и личната ми настройка на кво ми се лови. Невероятно удоволствие. риболовът на пъстърва в река е много приключенски, и същевременно лек за усвояване откъм базовите му неща. За 2-3 излета човек се научава за кво иде реч, започва да лови риби и оттам нататък се усъвършенства непрекъснато, открива нови примамки и т.н. Освен това е свързан с мног одвижение, аз обикновено за един излет извървявам между 5 и 10 км в замисимост от реката.
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Аз също имам доста излети по реките в нашия регион и единственото което мога да кажа е че откакто за пръв път отидох по река сравнително рядко ходя по затворени водоеми.Наистина в началото е малко кофти докато се ориентираш но издебнеш ли балканката в бързия-няма такъв кеф!
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

колеги много ви моля уреждаите личните спорове на лични не мърсете форума.
повече няма да моля
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

!!!
Последно промяна от krokibg на Чет Мар 20, 2008 12:48 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: РИБОЛОВ НА ПЪСТЪРВА ПО РЕКА

Мнение от dimi »

А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
Аватар
L I S
новобранец
новобранец

Мнение от L I S »

dimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърва
На който му върви в риболова не му върви в любовта
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

L I S написа:
dimi написа:А някой може ли да кажа коя е най-желаната стръв от пъстървата в реката и на която винаги може да се разчита за успешен улов?
Дими със сигурност ти казвам че тази стъв е додерчето стига да знае човек къде живее и как да го хване на него винаги може да се разчита като стръв за пъстърва
А на врът опитвал ли си?
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

L I S написа:

L I S съгласен съм за додерчето ама то малко е кофти за хващане,аз по принцип залагам по често на дъндарец-която стръв също не бива да подценяваме!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

A, и електронния червей не бива да бъде подценяван!
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:mrgreen: Лежляк по нашему...... а латинското име не ми е известно :mrgreen:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Риболов на хищници”