Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Челопечене ?!
Модератор: sapuna
Челопечене ?!
...здравейте....
Търсих с търсачката ама нищо не намерих.
Къде се намира тоз яз.Челопечене ?! За кое става дума за баластиерата ? Или за реката преди караулката ? Минавам много често оттам ама така и не разбрах за кое става дума. Моля, помогнете!
И наслука
.
Търсих с търсачката ама нищо не намерих.
Къде се намира тоз яз.Челопечене ?! За кое става дума за баластиерата ? Или за реката преди караулката ? Минавам много често оттам ама така и не разбрах за кое става дума. Моля, помогнете!
И наслука

re
колега значи големия гьол на челопечене е преди челопечене (като идваш от софия ) в дясно, пак е някакъв вид кариера (баластиера) а иначе зад него има още едно гьолче. Това е . А реката преди карулката си е искъра...
кога нема риба и рака е риба
Re: ре
Мерси. И казвате на баластиерата има риба? На каква стръв да я търся ? И на тая баластиера на Искъра или ? От моста надолу, откъдето излизат камионите ?Pocko написа:колега виж това!
http://forum.nariba.com/viewtopic1475.html
re
значи като стигнеш моста на реката (посока от центъра към враждебна) и тръгнеш на дясно по реката след около 500 метра стигаш гьола.от ляво беше големия гьол който ти казвам че го разкопаха и рибата е навлезнала в реката, а от дясно е "щукарския", "малкия", "помпите" и т.н. На този който го разкопаха съм ходил десетки пъти но последно преди 3,4 години. В гьола имаше много риба но той беше много голям... Имаше оклей, каракуда, червеноперка, костур, КЛЕН (който най-вече го ловяха на мрежи - около 0,500кг. че и нагоре!!!) в реката има доста клен а преди няколко години бяха ловили и щуки - добри в реката (най-вероятно влезнала от щукарския. клена в реката дава яко на скакалец. дръгото на червей. не е лошо да се опита на реката но през почивните дни особенно около моста е лудница. нооо река дълга
Успех

Успех
Re: re
Ясно. Вече разбрах за кое ми говориш. Аз мислех за една друга локва. Утре ще ходя по реката. Много благодаря за инфо-то.Pocko написа:значи като стигнеш моста на реката (посока от центъра към враждебна) и тръгнеш на дясно по реката след около 500 метра стигаш гьола.от ляво беше големия гьол който ти казвам че го разкопаха и рибата е навлезнала в реката, а от дясно е "щукарския", "малкия", "помпите" и т.н. На този който го разкопаха съм ходил десетки пъти но последно преди 3,4 години. В гьола имаше много риба но той беше много голям... Имаше оклей, каракуда, червеноперка, костур, КЛЕН (който най-вече го ловяха на мрежи - около 0,500кг. че и нагоре!!!) в реката има доста клен а преди няколко години бяха ловили и щуки - добри в реката (най-вероятно влезнала от щукарския. клена в реката дава яко на скакалец. дръгото на червей. не е лошо да се опита на реката но през почивните дни особенно около моста е лудница. нооо река дълга![]()
Успех

re
моля
ти ми говориш за кариерата на Челопечене знам. Там има платика но не е мой любим гьол определено + това е пълно с раци и на каквото и да хвърлиш по дъното ще ти скъсат нервите. Както искаш но аз не бих отишъл на тия жрги там...
Успех утре колега

ти ми говориш за кариерата на Челопечене знам. Там има платика но не е мой любим гьол определено + това е пълно с раци и на каквото и да хвърлиш по дъното ще ти скъсат нервите. Както искаш но аз не бих отишъл на тия жрги там...
Успех утре колега