Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Тръстиково
Модератор: sapuna
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тръстиково
Какви хищници има във водите на Тръсиково?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Незнам!
Последно промяна от Камбата на Вто Дек 05, 2006 7:37 pm, променено общо 1 път.
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Колега ако искаш да стигнеш до Трастиково погледни картата на България.Язовира се намира след Девня по пътя за Синдел има отклонение в дясно село Падина след селото е язовира.
Малко инфо - язовира е зарибен от нов собственик с бял амур ,шаран,сом преди две седмици.Сулката и костура са пълни с червеи за това не си заслужава да я ловиш на тоя язовир.Информацията за нов собсвеник ми е от събота.Така разправяха хората които го познават,предполагам че вече е отдаден под аренда,така че се стягай да ходиш там лятото.
НАСЛУКА....
Малко инфо - язовира е зарибен от нов собственик с бял амур ,шаран,сом преди две седмици.Сулката и костура са пълни с червеи за това не си заслужава да я ловиш на тоя язовир.Информацията за нов собсвеник ми е от събота.Така разправяха хората които го познават,предполагам че вече е отдаден под аренда,така че се стягай да ходиш там лятото.
НАСЛУКА....
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гледах аз от спъниковите снимки,има някакво язовирче,ама то е по-скоро гьол и не е близо до Девня.На колко км се намира от Девня това местенце?
Относно червеите-не ме притесняват,защото аз съм фен на идеята "Хвани,снимай,пусни!".
Кажете ми малко за сулките и костурите там,на какво ги ловите?
Относно червеите-не ме притесняват,защото аз съм фен на идеята "Хвани,снимай,пусни!".
Кажете ми малко за сулките и костурите там,на какво ги ловите?
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- новобранец
Re: Тръстиково
Аве пичове язовир Тръстиково се намира в област Варна град Провадия . А и това е село има много риба но още е стодено и не излиза много.А ако някой се заинтересува да ми пише на men66@abv.bg.А и на скоро откриха язовир Черковна пак близо до Провадия .Има много риба .Аз бях на откриването и нашата компания хванахме наи много.Там изкарах ме за няма и 1 час един 6 килограмов шаран и един около 3 и 500

- Protos_Immortal
- ще става разбирач
Re:
Искам да питам рибата е пълна със какфи червеи по точно с тия които се е храния или от някви другиmladen71 написа:Колега ако искаш да стигнеш до Трастиково погледни картата на България.Язовира се намира след Девня по пътя за Синдел има отклонение в дясно село Падина след селото е язовира.
НАСЛУКА....

-
- ще става разбирач
nelitot написа:Аве пичове язовир Тръстиково се намира в област Варна град Провадия . А и това е село има много риба но още е стодено и не излиза много.А ако някой се заинтересува да ми пише на men66@abv.bg.А и на скоро откриха язовир Черковна пак близо до Провадия .Има много риба .Аз бях на откриването и нашата компания хванахме наи много.Там изкарах ме за няма и 1 час един 6 килограмов шаран и един около 3 и 500![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колега я раздуй малко за Тръстиково и Черковна как се плаща, че си търся рибарник на който да се изтърся в събота, ако кирливото време позволи разбира се.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Сапун,объркал съм мястото на темата,вземи се погрижи моля те.Извинявай за неудобството.
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Темата е доста старичка,а и е за хищници и по тези причини не я бутам!Но щом авторът има желание,няма как да не го уважа!
Местя я в Информация!

Местя я в Информация!
- Моряка
- кандидат преподавател
Тръстиковския се води този,който е между Житница Синдел и Тръстиково
http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?mapSize=1
http://www.emaps.bg/emaps/content.asp?mapSize=1
А сега де? 

- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Здраво колеги,
някой има ли прясно инфо за Тръстиково?
Моля споделете!
някой има ли прясно инфо за Тръстиково?
Моля споделете!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
И мене ме интересува,ама там май никой не ходи.Имам инфо от миналата пролет