Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

К'ва си хващал ???
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: К'ва си хващал ???
Може и на яз.Огоста.Платика всякакъв калибър.Сега едрите са трудни ,но дребосъка тръгна.
Риболовът не е слука,а наука!
- svetlio86
- ще става разбирач
Еми по принцип съм хващал:Сьомга,халибут,рокфиш,шаран,амур,дъгова пъстърва,уклей,скобар,морунаж,сом,червенопер,речен и морски кефал,каракуда,бяла риба,щука,попчета,сафрид,канален сом,кубинка,горчивка,кротушка;
А рибите който искам да хвана са:Балканка,Платика,лин и даи боже това лято заминавам за 3ти път на студентска бригада за щаите ще се пробвам на едно риболовче за Риба меч около маями ама ще видим ко ще стане
А рибите който искам да хвана са:Балканка,Платика,лин и даи боже това лято заминавам за 3ти път на студентска бригада за щаите ще се пробвам на едно риболовче за Риба меч около маями ама ще видим ко ще стане
Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

shekira много капризен водоем ве брачед.Бил съм няколко пъти и само каракуда и по някое костурче и то с обилна захранка.Иначе съм слушал , че там имало яки платики може би трябва да ми разясниш точно къде? На първата втората? и от коя страна 

TICA FAN
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:

Стягай се бе Ники, платиката е лесна, миналата година имам 3 капота

Само да тръгне и те каня на романтична разходка с Уфимка 21 на Искъра
За пъстървата пък ти ще ме поканиш и готово.
ПП. За балканката ще ти трябва едно торбе варчица, че да подхраним

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- разбира нещата
КОлега това е от 2007.10 . Утре отивам пакzdravkoheavy написа:Много хубав язовир,имаше много хубава(голяма)платика,шаран,костур,бяла риба.Но и там много мрежи. Несьм ходил от 6-7 години,и не знам в момента как е.BZI написа:Колега ако искаш платика яз. Жребчево е мястото.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ай да са трампим,искаш ли?nikejo написа: А амура го гоних цяла 2007-ма и НЪЦ - само шарани

Обърни се към НД!nikejo написа:... искам платикааааааааа , откачил съъъъъъъъъъъъъъъъъъъм...

Като искаш амур не се занимавай с глупости!nikejo написа:Имам един въпрос - как ще ме посъветвате. Да си взема другата седмица директен New Hunter 600 и след още една седмица и New Hunter 700 или да изчакам направо 2 седмици и да си взема New Hunter 700 и некъв посредствен фидер за начинаещи

#######################
Никога не съм ловил пастървови и лин!
- Николай Неделков
- учете се от него
Взех решение - отказвам се от фидера , днес си поръчах единия директен , щото го нямаше в магазина , а след десетина дни ще взема и 7-цата
Отказвам се и от амура , ако клъвне някога случайно ще му се израдвам , иначе ще си гоня лина и платиката
А ако не съм споменал вече - отказвам се и от ПЛАТЕНИТЕ ВОДОЕМИ
на тях само през забраната , че месец и половина ще издивея без риба 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е па има сумати баластриери разрешени по това време.Относно платиката,ако имаш идване към Сливен,обади се - ще хванеш платикаnikejo написа: А ако не съм споменал вече - отказвам се и от ПЛАТЕНИТЕ ВОДОЕМИна тях само през забраната , че месец и половина ще издивея без риба

Иначе това което не съм хващал от сладководните,и за което се сещам е пъстърва, бяла мряна,бяла риба,толстолоб,амур,змиорка,михалца...Абе доста са

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз също имам много видове който искам да хвана в списъка си!Хващал съм доста видове амур,лин,истинска червеноперка,клен,морски кефал,балканска пъстърва,щука,зарган и т.н
Но не знам защо много ми е мерак да хвана ,платика,бяла риба(хващал съм малки сулки ама не ги броя),черна мряна,но най много ми се хваща Толстолоп!Трябва някой да ме отвори как се лови тая гад
!
Но не знам защо много ми е мерак да хвана ,платика,бяла риба(хващал съм малки сулки ама не ги броя),черна мряна,но най много ми се хваща Толстолоп!Трябва някой да ме отвори как се лови тая гад

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
С търмък , ЕСКОБАР , с търмък 

- Paublo_Eskobar
- Модератор

П.п Ники ти на лобош не си ли хващал лин едно време имаше много?
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
Не съм и пробвал. Едно време нищо неможеше да се дореди от еднокилограмовите каракуди. Последните години само за костур ходя , а линовете няма да клъвнат на рибка - май
Нищо за това лято по каналите на Арката научих едно място с линове , а и в Сърбия знам 1-2 места , а на Лобош чух , че са хващали на поляните срещу понтоните , така че има къде да го търся - само мятам белите и торните и чакам 
П.С. - да ти дам един жокер за толупите - на яз.Върба и на яз.Бушляк на дъно или на стиропор или на магданоз , хващат ама аз не съм пробвал , а не ми се и занимава
А и на Лобош откъм с.Поцърненци има и то доста едри парцали , ама там пътя от 1-2 години е ужасен и ако завали ще трябва да чакаш 1 седмица докато напълно изсъхне , за да излезеш 

П.С. - да ти дам един жокер за толупите - на яз.Върба и на яз.Бушляк на дъно или на стиропор или на магданоз , хващат ама аз не съм пробвал , а не ми се и занимава

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Нали знаеш че не съм искал да кажа че си по търмъка?
Просто сега виждам,че така е прозвучало!
П.п И аз да ти дам жокерче
лина не се влияе от захранки (по мое наблудение) иска се пълна тишина много растителност
топчета хляб,торен червей или тесто.Най много търпение.Уникална риба уникално кълване!Късмет

П.п И аз да ти дам жокерче

топчета хляб,торен червей или тесто.Най много търпение.Уникална риба уникално кълване!Късмет
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
То там не се знае.Може пък някой трофеен да излъжеш.nikejo написа: Последните години само за костур ходя , а линовете няма да клъвнат на рибка - май![]()

Преди години на езерото Загорка бяха хванали 5 килограмов мазник,на стръв жабче.

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- Николай Неделков
- учете се от него
Не се притеснявай - разбрах те още от пръв прочит какво искаш да кажеш , а и не съм човек който се обижда лесно от тия неща
Даже се кефя като ми кажат месар
Както и да е ... За лина съм чел доста , а се надявам от тая година да почна и да пиша доста
За захранките знам , на Лобош на торен ще се ебава слънчака , така че ще го гоня на бял и на хляб 
Верно е
Там щом бабушката и червеноперката кълват на рибка си представям лина --- 

Big^Fish написа:То там не се знае.Може пък някой трофеен да излъжеш.nikejo написа: Последните години само за костур ходя , а линовете няма да клъвнат на рибка - май![]()
![]()
Преди години на езерото Загорка бяха хванали 5 килограмов мазник,на стръв жабче.
Верно е