Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Заслужава ли си Filstar Black Shadow Feeder?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Re: Заслужава ли си Filstar Black Shadow Feeder?
аз ловя с формакс 3.90 80лв акция 50-120 и съм доволен
Ловил съм доста по бюджетни фидери така да го кажа Diamant , Baracuda tunder . filstar всички серии до сега
без мултито , Антарес на шимано , Formax bullet и толкова
Та всички пръчки без Баракудата са били хевита
От миналата година имам един лайт.
Та мисълта ми беше какво не ти допада в black shadow-a ? Не можеш да си уцелиш петното или не се огъва
достатъчно при борба с риба ? Или може би не се връща бързо в работно положение при кастинг ?
Или може би самата бланка не е достатъчно чувстителна за твойте нежни ръце които са свикнали само топ
фидери да държат? тА да почнем от там кое не ти допада
без мултито , Антарес на шимано , Formax bullet и толкова

Та всички пръчки без Баракудата са били хевита

Та мисълта ми беше какво не ти допада в black shadow-a ? Не можеш да си уцелиш петното или не се огъва
достатъчно при борба с риба ? Или може би не се връща бързо в работно положение при кастинг ?
Или може би самата бланка не е достатъчно чувстителна за твойте нежни ръце които са свикнали само топ
фидери да държат? тА да почнем от там кое не ти допада

- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Като оставим техническите характеристики настрана, другото чисто практично предимство на топ моделите е, че държат цена , а Филстарчето като излезе от магазина и цената му пада на половина 

http://laminat4you.alle.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Не ми допада, че изказваш мнение за пръчки, които не си ги виждал - следователно нямаш база за сравнение - нали помниш във фидер форума как беше написал, че ги слага топ моделите в малкият си джоб
....

- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
От Антаресa става само BX бланката...
- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
А ръцете не са ми нежни - бивш самбист съм, 110 кг.

Aз и само с BX съм ловил...... made in Japan .....bobigrig написа:От Антаресa става само BX бланката...
но тва почти няма къде да се види или кой да продава такъв

Казах че по тегло ги слага в малкия си джоб а не като качества

Не разбрах кое не ти харесва в шадоу-а ?
- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Пак не четеш - къде видя да пиша, че не ми харесва??? - написал сэм , че е добра за 200 лв., като пипнеш нещо истинско някой ден ще разбереш разликите...

Ще ти го обясня и така: имал си Москвич и в един момент си купуваш нов опел - естествено той ти се струва върха на сладоледа, докато не се качиш на Бентли. ...
Сещам се за вица за оня с голфа дето спира на един светофар до един с Бентли и го пита:
-Доволен ли си от тази кола?
-Да, защо?
-Ми щото гледам, че не ги карат много....
Айде живи и здрави, казах каквото имам да ти казвам.

Ще ти го обясня и така: имал си Москвич и в един момент си купуваш нов опел - естествено той ти се струва върха на сладоледа, докато не се качиш на Бентли. ...
Сещам се за вица за оня с голфа дето спира на един светофар до един с Бентли и го пита:
-Доволен ли си от тази кола?
-Да, защо?
-Ми щото гледам, че не ги карат много....
Айде живи и здрави, казах каквото имам да ти казвам.
Mи значи пак върти сучи на мойта ще дойдеш 
Реално по каталог 3.60M - FEEDER Black shadow 12'0" 159 гр 259.60 лв като всеки търговец може да ти направи остъпка до 20% въдичката ти идва на 208 пари
Ама ако вземеш матрикс ингличето няма да ти направи отстъпка понеже си му много симпатичен
Ta при фидерите няма опели, трабанти и мерцедеси........... има въпрос на потребности 
Ама на 3,60 на 159 грама няма кой фидер да се похвали та ако ще не от материали да са пестили
ами ако ще да е от пресована слама, върши ли си работата една пръчка не задаваш много въпроси а само
и се радваш

Реално по каталог 3.60M - FEEDER Black shadow 12'0" 159 гр 259.60 лв като всеки търговец може да ти направи остъпка до 20% въдичката ти идва на 208 пари

Ама на 3,60 на 159 грама няма кой фидер да се похвали та ако ще не от материали да са пестили
ами ако ще да е от пресована слама, върши ли си работата една пръчка не задаваш много въпроси а само
и се радваш

- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Има,имаа ....Slavi_82 написа: ....Ta при фидерите няма опели, трабанти и мерцедеси...........

- bobigrig
- новобранец
- Обратна връзка:
Виж как сам си противоречиш - Славчо "КапацитетО" , вслушвай се в приятелски съвети - полезни са понякогаSlavi_82 написа:
Та един приятелски съвет, преди да коментираш нешо поне го докосни с ръце, че на картинки всичко е гадно ........

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Странно, сигурен съм, че ако вместо
Филстар , на бланката пишеше Шимано или Дренан, друга песен щеше да се пее....
Както и да е , към автора на темата, виждал съм въдицата на живо. Изглежда стегната и изпъната, връхчетата не са скъпи .... около 12 лева мисля беше бройката... Не мога да кажа , как се държи с риби , но от момчето дето лови с нея, не съм чул лоша приказка .
за Сръвнение, филстар уинкъл пикер е в ПЪТИ по-добър от Шимано венджънс ! Отнася го като свиня бабърка ! Имал съм ги и двата , шиманото го разкарах на втория месец....
Това , че на бланк-а пише филстар, не значи , че е лошо !
Това беше леко лирическо отклонение !
Колега, ако все пак си склонен на други предложения, погледни в интернет за други лонг медиуми, до 200 -250 лв , сигурен съм, че ще намериш и други решения , а ако не държиш на нова въдица, за тея пари може да се сдобиеш с нещо наистина уникално от острова ... Успех ...
Филстар , на бланката пишеше Шимано или Дренан, друга песен щеше да се пее....
Както и да е , към автора на темата, виждал съм въдицата на живо. Изглежда стегната и изпъната, връхчетата не са скъпи .... около 12 лева мисля беше бройката... Не мога да кажа , как се държи с риби , но от момчето дето лови с нея, не съм чул лоша приказка .
за Сръвнение, филстар уинкъл пикер е в ПЪТИ по-добър от Шимано венджънс ! Отнася го като свиня бабърка ! Имал съм ги и двата , шиманото го разкарах на втория месец....
Това , че на бланк-а пише филстар, не значи , че е лошо !
Това беше леко лирическо отклонение !
Колега, ако все пак си склонен на други предложения, погледни в интернет за други лонг медиуми, до 200 -250 лв , сигурен съм, че ще намериш и други решения , а ако не държиш на нова въдица, за тея пари може да се сдобиеш с нещо наистина уникално от острова ... Успех ...
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Филстар си подобриха много асортимента от риболовни принадлежности-има разнообразие в ценовите класове,но избора си е индивидуален.КапацитетО малко прекали със защитата на марката,не че фидера не заслужава внимание,но едно нещо като постоянно ти се натяква идва малко в повече,поне за мен е така.Имал съм фидер на Филстар/без значение модела-мулти бе/и останах много приятно изненадан от поведението му.Разделих се с него не заради бранда или......в случая не ми вършеше работа за реката,малко по-мек от необходимите ми ПРЕТЕНЦИИ.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Slavi_82, моля да постнеш следната информация за въдицата, която имаш:
- вътрешен диаметър на първия водач,
- разстояние от този водач до макародържача,
- вътрешен диаметър на върховия водач на най-мекия връх.
Моля и за информация от кой магазин може да се закупи пръчката 3.60 за 208 лв.
- първия водач е 15 ммnikiil написа:Slavi_82, моля да постнеш следната информация за въдицата, която имаш:
- Oт най ниската точка на макародържача до 1-вия водач са 77 см точно ( тук нз точно как се мери тва разтояние )
-всички водачи на въховете са с широки 3 мм което мисля че е е добре

А от кой магазин можеш да закупиш фидера на 208 лв, можеш от всеки магазин стига продавача в него
да работи с филстар и да ти е по близък познат, приятел и т.н. Или иначе казано търговската отстъпка може
да стигне до 20% от цената до крайния клиент . В същност ще ти кажа и нещо важно отстъпката може да е и
много по голяма ако продавача ти е твой човек , но другото не трябва да се разчува, иначе се създаваш
проблеми на търговеца