Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ходи ти.Martin Mihailov написа:Стига си рьчкал у феис бук а фани ходи на протес пред парламента![]()
Риболовци.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него

Несьм купувал винетка иначе щех да ходим да видим що става 
Риболовци.
ДА ! ....Ама колко са тия дет си слагат"главите в торбите"??? И кои са тия дет ги слушат, чуват и най-важно- разбират.??? Риторични въпроси, нали....???Д-р Флекс написа:Има все пак различни степени на зависимост и обективност, нали?
Пишейки и говорейки за БГ не знам кога и как, и от кой ще се разбере, че Коренът на всичките ни беди е ширещата несправедливост................
Не ми се ще да го "удрим" на политика, че ще стане неприятно, което аз не го желая....Политиката винаги разваля добрите приятелства..........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Съгласен.Имам роднини ,дето дълго време не се поглеждаха точно за това.Ачо ♣ написа:
Не ми се ще да го "удрим" на политика, че ще стане неприятно, което аз не го желая....Политиката винаги разваля добрите приятелства..........
Късмет.Всичко е до късмет. 
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Както и парите и жените!Ачо ♣ написа:...Политиката винаги разваля добрите приятелства..........
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- GODzillata

Дофторчето от Пловдив е допуснал лекарска грешка - събрал гилзи и кървища, скрил пищова, ама го е домързяло да кОпа!

Като стана дума за домашно-ето го.
Късмет.Всичко е до късмет. 
Кире, твоите ексцентрични, "оригинални", " нестандартни" и провокативни изцепки са ни добре известни - ама дали учудваш някого с тях.!?!?GODzillata написа:..........................
Не зная каква" песен ще запееш", ако и на теб ти се случи това, което твоите съграждани от Северозапада, а и не само там, дълги години изпитват от непрекъснат тормоз на всякаква"сволач"!?!? И дали за секундичка би си представил да си на мястото на старите и безпомощни хорица подложени почти на ежедневен тормоз.!?!? И каква би била тогаз твоята реакция, недай си боже, ако си в безпомощно състояние, да извършиш каквото и да е действие , като ответна реакция....!?!?!?
Ние тук се опитваме да се гъбаркаме, ама както писах и в по-горния си пост, тепърва "ще си хапем задниците" от всичките простотии дет сътворихме през този, така наречен и нескончаем Преход.................!!!!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Едно универсaлно чепаре,
За всички дълбочини от мен.
Тия цветове ловят риба,и сафрид
И чернокоп и морска лястовица.
За всички дълбочини от мен.
Тия цветове ловят риба,и сафрид
И чернокоп и морска лястовица.
Риболовци.
- GODzillata

Ако и на мен ми се случи през джама да скивам орка в гаража, ще дзвънна на 112 и докът дойдат, ще зема бренекето и ще изчакам полюцията да дойде........ако орката сака да ме изтърбуши през тва време, най-вероятно ще го гръмна в краката....ако не го улуча с бренекетоАчо ♣ написа: Не зная каква" песен ще запееш", ако и на теб ти се случи това...
В случая зависи кой какво иска, ако искаш кражбата да бъде преустановена - достатъчно е да се развикаш и орката ще изчезне яко дим, ако сакаш обаче да се прайш на ковбоец

.............Едно си баба знае, едно си бае.........!!!
Не ми се прави на"чукча", я пак ми прочети поста.!?!
В случая нЕмах предвид "скапания"доктор, дет е чел малко криминалета и гледай филми такива.., опитвал се по най- тъпия начин да се прави на"печен" мачо..!!!
Не ми се прави на"чукча", я пак ми прочети поста.!?!
В случая нЕмах предвид "скапания"доктор, дет е чел малко криминалета и гледай филми такива.., опитвал се по най- тъпия начин да се прави на"печен" мачо..!!!
Мен пък ме викат за свидетел
По дело за ония панел от радиото
Ми за кола,къде ми откраднаха
Преди 2 години.
Тоя не е манго, на 20 години е.
Полицията си го хвана, аз не го познавам.
По дело за ония панел от радиото
Ми за кола,къде ми откраднаха
Преди 2 години.
Тоя не е манго, на 20 години е.
Полицията си го хвана, аз не го познавам.
Риболовци.
- Don4o_62
- учете се от него

не бях ли споменал, че на жената и краднаха тел. от щанда да беше на работа,но камерите го скивали крадльото,оттам диска в полицията и опаа,копнаха го за нула време,даже след време и тел. и върнаха има няма месец
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти