подготовка за риболов на луд рибар като мене

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: подготовка за риболов на луд рибар като мене

Мнение от Бат Мирче-5кила »

bkd написа:Спален чувал,дюшек,маса ,2бр. шезлонги ,ботуши,скара,найлони ,2бр.шалтета,2пакета захранка или царевично брашно и 0.5 л. ракия ВИНАГИ СА МИ В КОЛАТА-ЗИМЕ И ЛЕТЕ :!: :!: :!: А неспокойните и безсънни нощи ми започват.............от понеделник :!: :!: :!: Такъв е моят душевен мир :wink: :lol: :supz: :smt023
мда-забравих за масата,столовете,ботушите(задьлжително),ракията и други....мато меже ли за всичко да се сетиш като пишеш..важно,че са ТАМ.на мястото си+шпрей за комари и гел против кьрлежи,за киселини в стомаха-талцид и по некоя ганджа за всеки случай :wink: :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
zdravkoheavy
новобранец
новобранец

Мнение от zdravkoheavy »

nikola polizovski написа:Малеее ,значи не сам бил непрегледан от доктор само аз :ANAL: ,много ги имало :lol: :lol: .Ако се уговорим всички заедно да ходиме на преглед,ште ни излезе и поефтино :lol: :lol: :lol:
Аз зато ва си ги водя с мен , единият е хирург а другия ми е личе лекар,запалени повече от мен по риболова. Айде на слука на всички.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

bkd написа:Спален чувал,дюшек,маса ,2бр. шезлонги ,ботуши,скара,найлони ,2бр.шалтета,2пакета захранка или царевично брашно и 0.5 л. ракия ВИНАГИ СА МИ В КОЛАТА-ЗИМЕ И ЛЕТЕ :!: :!: :!: А неспокойните и безсънни нощи ми започват.............от понеделник :!: :!: :!: Такъв е моят душевен мир :wink: :lol: :supz: :smt023
ха ха :))) всичко ти по 2 а най важното ракията ! половинка :(
сигурно е резерв за разтривка ако хапчетата не помогнат ........
:)
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Е аз пък обичам да ям и да пия като отида за риба :lol: :lol: и вечер си спа спокойно :lol: :lol: абе идилия :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

alcora написа:
ха ха :))) всичко ти по 2 а най важното ракията ! половинка :(
сигурно е резерв за разтривка ако хапчетата не помогнат ........
:)
Тази половинка е неприкосновен запас,а иначе се носи винаги /по преценка/ :wink: Това ми е резерв след случка със свършил ракишор :oops: в хубава лятна вечер с огън и приятна компания :axe: :oops: :twisted:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”