Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Кажете ми каква е тази риба...
Модератор: bobopeli
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Кажете ми каква е тази риба...
Здравейте!Миналата година през месец юли мой приятел хвана на Дунав край Белене тази риба на която за съжаление успях да снимам само главата.Моля ви някой ако знае как се казва да ми пише на e-mailRe: Кажете ми каква е тази риба...
Веслонос
- Джамбазов
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Кажете ми каква е тази риба...
Точно веслонос е!diletant написа:Веслонос
Веслоносът (Polyodon spathula) е представител на есетрообразните риби достигащ дължина 2 м и маса над 70 кг. Родината и е Северна Америка, среща се в река Мисисипи, нейните притоци Охайо, Мисури, Илинойс и други реки вливащи се в Мексиканския залив. Тя е единствения вид от есетрообразни която се храни с планктон. В момента е в процес на аклиматизация в България.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мхмм интересна риба и на мен ми заприлича на пода от есетровите , но ми е чудно при засичане като се води към брега рибата с тая издължена моцуна неможели да скъса влакното

- MITKO70
- кандидат преподавател
Сигурно се ползва някакъв повод,незнам ,нека приятеля който я е уловил да сподели.MiTaKa™ написа:но ми е чудно при засичане като се води към брега рибата с тая издължена моцуна неможели да скъса влакното
Всичко може,но не всеки го можe.

Аз бих се учудил ако въпросната риба е хваната с въдица!
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това маи е птицечовка

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- фен клуб-скобар
Джамбазов написа:Точно веслонос е!diletant написа:Веслонос
Веслоносът (Polyodon spathula) е представител на есетрообразните риби достигащ дължина 2 м и маса над 70 кг. Родината и е Северна Америка, среща се в река Мисисипи, нейните притоци Охайо, Мисури, Илинойс и други реки вливащи се в Мексиканския залив. Тя е единствения вид от есетрообразни която се храни с планктон. В момента е в процес на аклиматизация в България.
Във Видин има един човек който се занимава с люпене и развъждане на есетрови риби в неговата люпилня съм виждал такива
малки рибки.Инфото ти колега е много точно.