Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- сериозен играч
Re: Разкази за сома от залива на девиците
За белите браво 6 ца.... а сом щом няма 2ка тооо тва не е за всеки работаTroli Rapala написа:По първото,треснах 6 бели риби от хубавите за 2часа на Тролинг докато си връзвах Цървулите Норд Фейс и ми стана скучно,та прекратих операцията по надскачане точно на най-сладкото,гол след гол!Твоите овци ще намаляват,като започнах с Диман и докато не те оставим без стадо,Нема да ми се засити Вълчия глад!
![]()
Накрая ще те изям за десерт,когато най-малко очакваш!Бе,коварно Копеле съм,тъй шъ знаиш!
![]()

Тролка... Аз овце нямам та яж на спокойствие..... само като ме видиш вместо да ме изядеш да не пропасеш

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
Да,Цонево е......целия е кал-гъста кал и пълен до горе.Наложи се да идем чак на стената за да отървем капото,Гого Пайка хвана 5-цата ,а аз двойката....тегава работа но се записахме....ringo написа:Тоци, това някак цоневско ми се струва, или?
Troli Rapala написа:Браво,10човека сте фанали 2риби за късмет,а Троли 10броя за Героя за по-сигурно!![]()
Толко си можете,та има да учите доста,като се почне от Спокимиро!
![]()
![]()
Ще ви изям на закуска, тъй дъ знаите!
Тролка спокоен съм,има цяла година-ще те видим и теб ,па зимата пак ще си лафим.Покажи твойте 6 бели -от хубавите ,да се порадваме на успеха ти...

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
А за Спокимиро.......човека има доста сома над 40кг и няколко над 20кг-ИЗКАРАНИ и ПУСНАТИ на свобода ,за мен това е най важното....и нема как да не го уважавам.. 

KRASSI написа:Кво да ти показвам ...удъра на 30годишна риба която избягва всеки ден по 30 лодки е като ти да се спънеш в бордюр .... ма ако ти кажа внимавай с бордюра дали ще се спънеш ?????.
Това на кльонк ли?toci23 написа:А за Спокимиро.......човека има доста сома над 40кг и няколко над 20кг....
Не Дими,на тролинг-той е мн добър тролингист на сом...Diman написа:Това на кльонк ли?

-
- сериозен играч
По-важното Тоци е, че сърцето му е по-голямо от задника !!!!!toci23 написа:А за Спокимиро.......човека има доста сома над 40кг и няколко над 20кг-ИЗКАРАНИ и ПУСНАТИ на свобода ,за мен това е най важното....и нема как да не го уважавам..

Па Шампиона има една 40ка НЕИЗВАДЕНА дето я "мори" три часа и му ляха куршум за уплах после.
Па на другата седмица му я извади една овца за 10 минути

Тая вечер аз съм на кайсиева та твой ред е да внимаваш

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да,не отричам че е много- добър Тролингист,но Троли го направи такъв и никога няма да надмине Професора си по тролинг!toci23 написа:Не Дими,на тролинг-той е мн добър тролингист на сом...Diman написа:Това на кльонк ли?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:

И Сомовете тъй шъ ги набарам скоро,ни съ притесняйте за мен нема лимити!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Изобщо не ми дреме кого уважаваш,само не ми се прави на адвокат и лакей на трети лица!toci23 написа:А за Спокимиро.......човека има доста сома над 40кг и няколко над 20кг-ИЗКАРАНИ и ПУСНАТИ на свобода ,за мен това е най важното....и нема как да не го уважавам..

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Можех да хвана и 20,но щеше да стане грозно и да ме обявят за бракониер,но при Троли името е запазена марка и се пази много добре!Ще хвана де,но ще има релийзи!toci23 написа:.Покажи твойте 6 бели -от хубавите ,да се порадваме на успеха ти...

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
То е очевадно,че акъл колко и да давам- не става,оно си е генетично заложено!x-wild написа:l: Но пък акъл ще даваш щедро![]()

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Споко,Нема да се видим скоро,не си ми спешен и има много по-голям дивеч от теб за изяждане!KRASSI написа:.... само като ме видиш вместо да ме изядеш да не пропасеш![]()
![]()
![]()

MoсИууу кога ше извадиш 12-ка
а за по голям да не говорим с тия Френските такъми.... може ама бели рибки като тия на снимката в мивката.....от хубавите
.Така ли прават по Франция?Смачкана работа....... 

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Само двама сте се записали и то на късмет?toci23 написа:Да,Цонево е......целия е кал-гъста кал и пълен до горе.Наложи се да идем чак на стената за да отървем капото,Гого Пайка хвана 5-цата ,а аз двойката....тегава работа но се записахме....ringo написа:Тоци, това някак цоневско ми се струва, или?

-
- сериозен играч
Ми не съм ти спешен от как ме знаеш па ти на мен Ич няма да си ми нивгаш ....Вервай миTroli Rapala написа:Споко,Нема да се видим скоро,не си ми спешен и има много по-голям дивеч от теб за изяждане!KRASSI написа:.... само като ме видиш вместо да ме изядеш да не пропасеш![]()
![]()
![]()
![]()

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !