Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Martin Mihailov
- учете се от него

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Те това се вика да истепаш рибата

Токаз ще мобилизират първо ловджиите, демек теб и Мартинчо, щот сте повече и от войската в БГ-то!?GODzillata написа:..........., но една конвенционална куту ништо ..........
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Да нахраня сометата.
Като си хапнат порядъчно,и се залепят за джама
Като си хапнат порядъчно,и се залепят за джама
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Martin Mihailov
- учете се от него

Аз се водим по документи гоначАчо ♣ написа:Токаз ще мобилизират първо ловджиите, демек теб и Мартинчо, щот сте повече и от войската в БГ-то!?GODzillata написа:..........., но една конвенционална куту ништо ..........
Аз съм си началник радиостанция,
И диктувам координати по телефона .
И диктувам координати по телефона .
Риболовци.
Само от приказки и нещо зе да ви Убива .Скатавки търсите.Кой ще брани родината -нали вие,младите .
Късмет.Всичко е до късмет. 
Мартине, главо тиквешка, Одеса е у Украйна бре, руските бонби първо там ще паднат - брацки, наистина, ама сепак бонби...
Вид изяви желание,да грабне автоматаПавел Три написа:Само от приказки и нещо зе да ви Убива .Скатавки търсите.Кой ще брани родината -нали вие,младите .
Преди време,явно ще стреля с него
По новите бомби.
Риболовци.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър

Краси,
Да - не те чета.
Защото преди време написа обидни и непредизвикани с нищо неща за жена ми.
А това е недопустимо за възпитани и доброжелателни хора.
Затова и съм те "сложил в чекмеджето".
За втори път.
Първият път бе за обиди към Киро.
Но когато влизам в форума, без да се регистрирам, като гост, понякога виждам твоите постове.
По изключение ще отговоря на завоалираното ти питане и оценката, която ми даваш в поста ти от вчера.
1. Ще пиша това, което намирам за интересно и актуално.
Кое е важно и кое не, в моите постове определям само аз!
Скоро един друг се опита да ми обяснява, какво искал да се пише в Прехода и какво не искал.
На него също отговорих конкретно - в панела има един бутон - натискаш го и проблемите ти са решени !
2. Който не харесва написаното от мен, да ползва посочения бутон и да не занимава широката публика.
Да - не те чета.
Защото преди време написа обидни и непредизвикани с нищо неща за жена ми.
А това е недопустимо за възпитани и доброжелателни хора.
Затова и съм те "сложил в чекмеджето".
За втори път.
Първият път бе за обиди към Киро.
Но когато влизам в форума, без да се регистрирам, като гост, понякога виждам твоите постове.
По изключение ще отговоря на завоалираното ти питане и оценката, която ми даваш в поста ти от вчера.
1. Ще пиша това, което намирам за интересно и актуално.
Кое е важно и кое не, в моите постове определям само аз!
Скоро един друг се опита да ми обяснява, какво искал да се пише в Прехода и какво не искал.
На него също отговорих конкретно - в панела има един бутон - натискаш го и проблемите ти са решени !
2. Който не харесва написаното от мен, да ползва посочения бутон и да не занимава широката публика.
- G.Petkov

Ачо ♣ написа: ...... "българският Меркел", безспорният пожарникарски лидер на Балканите, кат Мойсей, ще ни приведе през "пустинния социализъм"до брега на капиталистическия благодат!!! .....
Ачка,
Това, че ние с теб не харесваме ББ, не означава нищо, бре !
Той си се хвали, ама е истина, че е спечелил шест поредни избора !
Не изключвам да спечели и още.
Ние си пишем, ама човекът е за трети път министър-председател и това не може да се отрече.
Какъвто народът, такъв и водачът!
И го обичат, защото е прост като тях !
А къде ще ни изведе, заедно с по-пухкавия си ортак - аз не знам.
Възможно е и той да не знае. По-вероятно - до кривата круша.
"Движението е всичко, крайната цел - нищо" !
А миналата година, когато направо бе изтървал килимчето,
Курабийка с две-три медийни изяви го върна отново на челна позиция !
И ръката и гъза трябва да и целува ББ за този неочакван подарък !
Ама толкова и бил акъла, също и на тия дето я избраха за Прецедател !
- G.Petkov

Д-р Флекс написа:...., Одеса е у Украйна бре ...
Докторе,
Към определен момент Големият брат наистина може да е вече в Одеса !
Трайно !
Ти не го подценявай толкова Мартин, бил е там, може да е запознат с оперативната обстановка !
- GODzillata

"Какъвто народът, такъв и водачът!
И го обичат, защото е прост като тях ! "
Амчи то се такива...
И го обичат, защото е прост като тях ! "
Амчи то се такива...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
dantho.mihov
- Модератор

Хубаво е, че се шегувате. Направо ви завиждам за това чувство за хумор. Ноо, нещата наистина не вървят на добре.GODzillata написа:Е, до тех нема се стигне, но една конвенционална куту ништо мое се запука, нъл тряа си премерят новите играчки.Ачо ♣ написа:... ядрените копчета ...
Много ястреби се насъбраха и бутнаха дипломацията в задния двор. И до като другите тихо и кротко си смазват играчките, Ердоган направо го заяви, че се стяга за война.
Открито само двама заявиха, че тази политика тласка към световна война. Дипломатично, завоялирано. И двамата са слаби играчи на сцената, без поддръжници. Единия е Столтенберг - шефа на НАТО и втория е нашия Бойко. За тези му изказвания наистина го почитам.
- hris47
- ще става разбирач

Мдааа....нещата са наистина много сериозни.За съжаление руската мечка се събуди и нещата наистина вървят на зле..ама за кого .Тя тая мечка отдавна даваше сигнали да не я дразнят ама кой ти слуша.Не знам дали някой въобще разбра какво се случи в Африн,колко хитро Путин на практика вкара Ердоган във война--изтегли си хората,а кЮРДЕЦИТЕ като видяха дебелия,повикаха Асад...та на практика Ердоган вече е във война със Сирия ...и като почна да купува оръжие от Русия сам си вкара автогол ..въпрос на време е да го изгонят от НАТО ...и тогава вече Путин ще го пердаши --хитрец излезе Валодя,прилага формулата ''разделяй и владей''..Някой спомня ли си какво се случи с оня турски генерал ,дето даде заповед да свалят руския самолет преди година две --само три дни след това почина ,завалията, май от ''сърдечна недостатъчност'' .Известни са апетитите на Русия към проливите още от времето на цар Петър и ако Ердоган тръгне срещу Балканите,каквито мераци показва напоследък с непредпазливите си изказвания,може да се смята че с Турция е приключено.Колкото до краварите--ми той рашката отдавна им показва че не ги бръсне за сливи -прибра си Крим,въпрос на време е да си вземе и Донския басейн...а говедарчетата бяха много изненадани от ракетните удари нанесени по ИДИЛ от Каспийския флотdantho.mihov написа:Хубаво е, че се шегувате. Направо ви завиждам за това чувство за хумор. Ноо, нещата наистина не вървят на добре.GODzillata написа:Е, до тех нема се стигне, но една конвенционална куту ништо мое се запука, нъл тряа си премерят новите играчки.Ачо ♣ написа:... ядрените копчета ...
Много ястреби се насъбраха и бутнаха дипломацията в задния двор. И до като другите тихо и кротко си смазват играчките, Ердоган направо го заяви, че се стяга за война.
Открито само двама заявиха, че тази политика тласка към световна война. Дипломатично, завоялирано. И двамата са слаби играчи на сцената, без поддръжници. Единия е Столтенберг - шефа на НАТО и втория е нашия Бойко. За тези му изказвания наистина го почитам.
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Смех,смех.....и пак смех
Жена ти никога не съм я обиждал,спирай гъбите или поне ги ползвай правилно!
А когато си търсиш повод за нещо,видиш ли заради Киро
Как казват сърбите,ще кажа и на теб.
Баш ме боли паДка за теб!
Жена ти никога не съм я обиждал,спирай гъбите или поне ги ползвай правилно!
А когато си търсиш повод за нещо,видиш ли заради Киро
Как казват сърбите,ще кажа и на теб.
Баш ме боли паДка за теб!