Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
МмммДаМ !!!
Всичко върви по график
Утре китайците като сринат долара с въвеждането на петроюана и в други ден за ден дена ми ще си зема една 1080ка с барем 11 гиги на половин цена
Данчо , както казах "кеф цена нема" .
Демек кога некой иска нещо и може да си го позволи , що не ?
За другите остава да верват , че в сичкото сирене а не само в "синьото" такова има нещо гнило и че в СрЪбия продавали нещо "истинско"
Всичко върви по график
Утре китайците като сринат долара с въвеждането на петроюана и в други ден за ден дена ми ще си зема една 1080ка с барем 11 гиги на половин цена
Данчо , както казах "кеф цена нема" .
Демек кога некой иска нещо и може да си го позволи , що не ?
За другите остава да верват , че в сичкото сирене а не само в "синьото" такова има нещо гнило и че в СрЪбия продавали нещо "истинско"
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- hris47
- ще става разбирач

Чул та господ...ама да не им спретнат и на тех некоя пролет ,че на- Саддамчо тръгна да продава петрола с евро и не дочака летото ,Кадафито и той--златен динар,арабски союз и кво...Павел Иванов написа:МмммДаМ !!!
Всичко върви по график![]()
Утре китайците като сринат долара с въвеждането на петроюана и в други ден за ден дена ми ще си зема една 1080ка на половин цена![]()
:
Нали го знаеш оня лаф---защо ли в САЩ не може да има пролет?...Ми щото нема американско посолство...
- Павел Иванов

Ами уж твърдо обещават пертоюан за 26.03.2018г. па ще видим .
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Въйййййййййй.
Туй,да мойш си позволиш буркан кисели краставички.......беззценннннннно!
Няма по-убаво заведение от това,което ухае на марината.
В предвид,че ще е и заведение в което се пуши,ясно ми е що са ходили за компот.
Виж,със шампанското в Търново,това е друго!
Там Сф среща прованса,а не както по-горе обратното
Аз затуй си хапвам само в Мак Доналдс!
Колкото и да е кът,винаги има резенче кисляк краставичка по-средата,пък било то и посред нощите.
И кат стана на въпрос за краставички и прищевки,те.
И аз търча и угаждам,ко да прайш?
Туй,да мойш си позволиш буркан кисели краставички.......беззценннннннно!
Няма по-убаво заведение от това,което ухае на марината.
В предвид,че ще е и заведение в което се пуши,ясно ми е що са ходили за компот.
Виж,със шампанското в Търново,това е друго!
Там Сф среща прованса,а не както по-горе обратното
Аз затуй си хапвам само в Мак Доналдс!
Колкото и да е кът,винаги има резенче кисляк краставичка по-средата,пък било то и посред нощите.
И кат стана на въпрос за краставички и прищевки,те.
И аз търча и угаждам,ко да прайш?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- hris47
- ще става разбирач

Ако е верно....уйде доларо у рякатаПавел Иванов написа:Ами уж твърдо обещават пертоюан за 26.03.2018г. па ще видим .
- GODzillata

Жорееееее, корупцията във видинските конкурси мина всякакви граници, особено след като на последния конкурс "Мис Видин" победител стана 44-годишния племенник на кмета!G.Petkov написа: Кире,
Нямаш ли никакъв спомен от конкурс "Мис Комсомол" във Видин, бре ?
Друга видинска миска е Диана Любенова, станала "Мис Видин" по бански и благодарение на любовник...това май са по принцип единствените "качества", които трябва да притежава една мома, за да стане миска.
Те:
@Павлееееееее, шъ имаш да зимаш, ама па в српско сичкото млечни продукти са си от млеко...маслото им ги е ммммммммммного вкусно, аслъ кът време оно.
Последно промяна от GODzillata на Нед Мар 25, 2018 2:15 pm, променено общо 1 път.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Павел Иванов

Ъхъ , особено като за база се дава само ЛидлЪ у ВидинGODzillata написа:...ама па в српско сичкото млечни продукти са си от млеко...маслото им ги е ммммммммммного вкусно...
Павел Иванов
Павел Иванов
- GODzillata

Както и КауфландПавел Иванов написа:Ъхъ , особено като за база се дава само ЛидлЪ у ВидинGODzillata написа:...ама па в српско сичкото млечни продукти са си от млеко...маслото им ги е ммммммммммного вкусно...
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Ае Кире ,кво стана с даскалото ?Нали там нещо ,с някого си ,за нещо ....? 
Късмет.Всичко е до късмет. 
- Павел Иванов

Кире , друго как да е ама сигура сите им мастер шеф готвачи са бегали у нас
Е ся се разходих до единят супер в квартала с цел да се сдобием с кашкавалец от Доспат , кисеуо муеко с каймак и кайма смес та буля да оготви мусака за довечера . Та като минах покрай фаст фууд щанда се присетих за тая раута като видех на скараджията дипломите разлепени насекъде
У едната сръбска скара па така , готвач отличник а па по болшинството ресторанти де сръби готвят па се отличници дейба , един не сме им оставили за цвет и требва си ги внасят от тука

Павел Иванов
Павел Иванов
- hris47
- ще става разбирач

"Мис Видин" победител стана 44-годишния племенник на кмета!GODzillata написа:G.Petkov написа: Кире,
Нямаш ли никакъв спомен от конкурс "Мис Комсомол" във Видин, бре ?
Друга видинска миска е Диана Любенова, станала "Мис Видин" по бански и благодарение на любовник..
Имаше и едно култово заведение -Телеграфа--има ли го още,бая поразий праихме там ...дет се вика--минало- незабравимо,настояще-непоправимо , бъдеще-неопределимо...
- Павел Иванов

Тъй !
По случай ден дена на Люсе си налех червено винце , надробих си у една паничка кашкавалец от Доспат , овче сиренце от видинските виалети , козе сиренце от де да го знам де е , добруджанска луканка , бански старец и неква пъстърмъ . Ся отивам да се трупясам пред твто с цел филмоизглеждане на нещо
Ице , разбра ли къде Холандия и Швеция щели да се обединяват като новата страна щела да се казва Джендърландия
По случай ден дена на Люсе си налех червено винце , надробих си у една паничка кашкавалец от Доспат , овче сиренце от видинските виалети , козе сиренце от де да го знам де е , добруджанска луканка , бански старец и неква пъстърмъ . Ся отивам да се трупясам пред твто с цел филмоизглеждане на нещо
Ице , разбра ли къде Холандия и Швеция щели да се обединяват като новата страна щела да се казва Джендърландия
Павел Иванов
Павел Иванов
- hris47
- ще става разбирач

Баси м....та, ми то като има Лапландия,що да нема и Джендърландия...па за национален герб един геврек да им сложатПавел Иванов написа:Тъй !
Честит рожден Люси, да илядиш!!! Ще пия довечера едно и за твое здраве!
Тука нещо тревожно е станало, политика вътрешна и външна гледам сте бистрили вчера, днес и световните финанси сте потфанали, тая работа няма да свърши добре... Ходете за риба бре, е, кат мен, за щука в брацка Гърция, или бачо Георги, за пъстърви в София!
Тука нещо тревожно е станало, политика вътрешна и външна гледам сте бистрили вчера, днес и световните финанси сте потфанали, тая работа няма да свърши добре... Ходете за риба бре, е, кат мен, за щука в брацка Гърция, или бачо Георги, за пъстърви в София!
- hris47
- ще става разбирач

То добре,ама де да ходим-1- в планината дъжд и вода--много ,тече на боза, 2--тука при мене --турни нема,само хасконес и мустакадес,чат-пат и некоя пестрофа-3 -вчера слънце ,ама студ и вятър, днеска -топло и тихо ама от сутринта се кине от дъжд-айде разбери какво става..па и да се оправи,па си требват 3-4 дена да ''слегне'' морето.Вчера ходихме за половин час с едно приятелче--пълно с водорасли...та кво друго да правим..Д-р Флекс написа:Честит рожден Люси, да илядиш!!! Ще пия довечера едно и за твое здраве!