Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от Diman »

Истината е, като водата. Винаги си намира път. Рано или късно блесва, като голо дупе на месечина.
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Да но какъв да си ..герой сега и разбойник утре или рабройник сега и герой утре ??? :roll:
Май просто себе си ...па нека те наричат как си искат ...кога си искат и най-вече както си им УДОБЕН :drinkers:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

KRASSI написа:Да но какъв да си ..герой сега и разбойник утре или рабройник сега и герой утре ??? :roll:
Май просто себе си ...па нека те наричат как си искат ...кога си искат и най-вече както си им УДОБЕН :drinkers:
Важно е Ти да вярваш в собствените си идеали и в това, което правиш. Защото живота си е само твой. И сам решаваш, за какво си заслужава да живееш в твоето време. Аз избрах да служа на народа си. И в мирно време да се готвя за война. Такива са времената. Звучи ти смешно, знам. Но това съм аз. За много хора смисъла на живота е в яденето, пиенето и веселбата. За мен смисъла е в познанието. И в свободата.
Аватар
hris47
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от hris47 »

Diman написа:
KRASSI написа:Да но какъв да си ..герой сега и разбойник утре или рабройник сега и герой утре ??? :roll:
Важно е Ти да вярваш в собствените си идеали и в това, което правиш. Защото живота си е само твой. И сам решаваш, за какво си заслужава да живееш в твоето време. Аз избрах да служа на народа си. И в мирно време да се готвя за война. Такива са времената. Звучи ти смешно, знам. Но това съм аз. За много хора смисъла на живота е в яденето, пиенето и веселбата. За мен смисъла е в познанието. И в свободата.
Само чест и уважение за хора като теб . И никак не са смешни тия неща,смеят се само тези дето мислят как да си натъпчат правото черво и които предадоха България за дребни стотинки. Лошото е че са все повече и повече такива нещастници...
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Diman написа: Аз избрах да служа на народа си. И в мирно време да се готвя за война. Такива са времената. Звучи ти смешно, знам. Но това съм аз.
Не.. смешно ми е, че съм чел в историята доста възхваляващи редове за руската армия как ни е освободила през първата и втората световна война от лошите германци и техните съюзници сред които ОБАЧЕ е била и българската армия :lol: :lol: :lol: таааа...... внимавай как служиш на народа Димане. :D щот бая песни има за партизаните и русите па нашта армия се е зад кулисите май :drinkers:
умира сам в реалноста !
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Нашата служба приключи. Връчиха ни статуетката и ни видяха сметката. България в момента няма армия. НИКАКВА. Ние сме голи гъзове. Борисов е в положението на Кадафи. Затова вири задник. С вързани ръце е. Ай е гъкнал, ай са му спретнали второ Косово. Американските бази не пазят народа ни, не могат. Пазят правителството, да не кривне от "правия" път. Пазят единствено своите интереси на наша територия. Интересите им са, знаеш какви. От България има какво да се вземе. Глобалната политика днес е - борба за суровини. Всичко друго е задкулисие. Хитлер нямаше да постигне нищо, без суровините на руската земя. А той искаше всичко. Грешката му беше, че нападна Русия. Но беше решителен и опита, воден от своите идеали.
За Русия се пишеха само хубави неща. Но и те си имат черни ризи. Не са светци. Сигурно е едно - готови са да изметат всяка сган, която посегне на свободата им. И да, милеят за историята си и за славянството - това което някои искат да затрият от лицето на земята, или да го превърнат в роб.
Хитлер. Ако беше успял, МОЖЕ БИ илюминатите щяха да бъдат история и светът щеше да бъде едно по-добро място за живот, срещу много висока цена. Планът "Змията" е в действие още от 17 век. Стратегиите и механизмите, които се използуват в този план са до болка познати на човечеството. Крайния резултат го пише в книгата на книгите. Историята ражда личности, които само го забавят във времето. До скоро главата на змията беше в Сирия. В момента е на Българо-Турската граница. Затова на Борисов вчера му излезе стреснушка. :idea: Но не много голяма. Защото с Цветанов има къде да избягат.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

Да говорим за сом, зае*и.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Diman написа:Да говорим за сом, зае*и.
За кои сомове да говорим?Те останаха два за хващане,Пешо и Гошо без да се уточнява гьола! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Питах щерката-2ри клас за Левски и ми разказа тъпата легенда за "Цървулите и плета"! :shock: И това при положение,че в нета можеш да намериш Личното признание на Левски пред съда!!! :rolleyes: Още от малки ни промиват с лъжи,но лошото е,че продължава и сега! :shock: Не виждам,къде е далаверата да ни лъжат за Левски. :shock: :drinkers:
Аватар
robber_79
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от robber_79 »

toci23 написа:Само който не в час с риболова може да си представи сложена остра тройка на линията :D но точно тука в тая тема нема такива....... :D :wink: На слука и на кука...... :drinkers:
Тоци,и аз съм слагал тройка още преди 4 години в подобна ситуация . Чудех се как да се справя с треви и боклуци , и я свалих от един силикон .Малка и червена на цвят, два костура си я бяха харесали ако щеш ми вярвай :lol: . Същия ден, хванах и първия си сoм на Жребеца .
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Димане ...па два дена гледам само руски оръдия по българските площади и ни едно булгарско ...дам им се кланям или да се респектирам не знам . :lol:
А ти Тролка оди фани един голем да видиш как ще ти се промие твоя мозък :drinkers:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: А ти Тролка оди фани един голем да видиш как ще ти се промие твоя мозък :drinkers:
Слушам и изпълнявам,нъл знаиш че Троли е експерт по Априлските сомове! :wink:
А Янич га фани на 10/0 убав сом,че му излъскам ботушите лично! :mrgreen: Ма не ми се Верва,чекам го от 10години и нищо! :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Миле,ко стаа? :roll: :drinkers:
Последно промяна от Troli Rapala на Вто Мар 27, 2018 9:14 am, променено общо 1 път.
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

robber_79 написа: Същия ден, хванах и първия си сoм на Жребеца .
Извадил си,но после Тоци ги е изловил до един! :wink: Кажи ква хавата и нивото по Жребеца,си ву пле? :roll:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Тая година смятам да скрия шайбата на песимистите! :wink: Миле,на тия ще се хване ли Болшой сомик? :roll:

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”