Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Колеги как е риболова на платеното Панчарево? Върви ли риболов вече? Интересувам се също какви са условията за риболов, таксата, заплащане на улов...ако някой сподели прясна информация ще съм блягодарен. Мисля да отскоча четвъртък до там.
Да направиш нещо тъпо със стил - на това му викам изкуство!!!
Гьола зад теца е труднодостъпен, стръмни брегове , малко места за риболов. Вътре във водата е пълно с храсти и дървета , доста от коита са под водата и не се виждат. Риби има всякакви. Ловил съм бабушки, уклеи, кленове, каракуди, костури. Сигуурно има и други , но това съм хващал. От три години не ходя там, защото ми разбиха колата , после се наложи да си купувам цяла врата.
Риболов върви, последно като ходих преди 2 седмици (може да видиш поста ми малко понапред в темата). Шарковците са се раздвижили (на царевица или на фидер, на топчета не съм чул някой да хваща), есетри излизат също, пъстървите все още кълват (на бял и камола).Corewin написа:Колеги как е риболова на платеното Панчарево? Върви ли риболов вече? Интересувам се също какви са условията за риболов, таксата, заплащане на улов...ако някой сподели прясна информация ще съм блягодарен. Мисля да отскоча четвъртък до там.
5лв на пръчка, всичко освен пъстървата може да върнеш.
-
- научил се да хвърля
Какво става с Пожарево? Ще свърши сезона на пъстървите докато го пуснат. Някой има ли информация кога ще го откриват?
bogno написа:Трудно откъм места заради стръмния бряг.Аз ходя откъм парк Врана защото отсрещния бряг го засипваха.Ловил съм -уклей(имаше много напролет),костур,клен(има огромни),много съм чувал за щука,каракуда,бабушка,имало и шарани,но не отивай с голяма кошница-труден гьол.bullbg написа:Здравейте колеги,
от доста време заглеждам тази "локва" и все не мога да намеря инфо
някой може ли да ми даде някаква информация , благодаря предварително
Благодаря на всички отговорили, много полезни неща научих.
И да аз не тръгвам с идеята да пълня кофата

- bogno
- вече хвърля и на тежко
Минава се покрай входа на къмпинга след което веднага в дясно после в ляво и все направо докато може с кола после пак направо пеш и в ляво почва гьола.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Здравйте колеги, бихте ли ми препоръчали някой язовир около София в който още има пъстърва?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
- akoto13
- ще става разбирач
Имаме ли информация за Бистрица в Безден?Дали се случва нещо, че ми се лови с мача? Ако някой се е разходил и му се пише да сподели, мерси.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- krasi_cska
- новобранец
Има колега, миналата седмица ме умориха на фидера, ловят се на бял, камола, царевица, паста и каквото се сетиш... Гьола е платеното на Пънча.Axelerer написа:Здравйте колеги, бихте ли ми препоръчали някой язовир около София в който още има пъстърва?
Благодаря предварително!
Благодаря ти много за информацията Краси, трябва да отскоча уикендаkrasi_cska написа:
Има колега, миналата седмица ме умориха на фидера, ловят се на бял, камола, царевица, паста и каквото се сетиш... Гьола е платеното на Пънча.

Наслука на всички!

Големи са прасета тия пъстърви. Чакам момента в който на косъма ще ми клъвне пъстърва... Иначе аз заради лошото време не съм бил на панчарево след последния път, където поствах снимки, ама трябва да наваксамkrasi_cska написа:
Има колега, миналата седмица ме умориха на фидера, ловят се на бял, камола, царевица, паста и каквото се сетиш... Гьола е платеното на Пънча.

- thebigtourist
- новобранец
А има ли риск за автомобила като се остави където може или е по-добре да се заприхожда пеш от към депо Искър като свърши градския транспорт?bogno написа:Минава се покрай входа на къмпинга след което веднага в дясно после в ляво и все направо докато може с кола после пак направо пеш и в ляво почва гьола.
Миленков е известен с населението си от мургави събратя, така че не е препоръчително да оставяш автомобила далеч от теб. По добре е с градския или да е плътно до теб.thebigtourist написа: А има ли риск за автомобила като се остави където може или е по-добре да се заприхожда пеш от към депо Искър като свърши градския транспорт?
Хубав мешан риболов се получи днеска на Пънча. Излезнаха доста платички, бабушки, морунажи и по някое костуре. Най-добре се лови на фидер с тъмна храна. Дребен до среден уклей- гол след гол на директния. Всички грамотни риболовци, които ловиха си пуснаха рибата !
- krasi_cska
- новобранец
Утре съм там колега след последния път тоя път ще ги мъча на някой поп ъп и царевица с повдигач, нищо чудно и него да глътне миналия път на абсолютно всичко взимаше.VPredoev написа:Големи са прасета тия пъстърви. Чакам момента в който на косъма ще ми клъвне пъстърва... Иначе аз заради лошото време не съм бил на панчарево след последния път, където поствах снимки, ама трябва да наваксамkrasi_cska написа: