Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Калиманци..някой,нещо?
- velas
- новобранец
- Обратна връзка:
Калиманци, миналия сезон ме загубиха като клиент, заради противното (мачовско) отношение на "управата" там... а ми беше любимо място за отмора (на 10 мин път от вкъщи), та любопитно ми е какво се случва там... хвана ли някой, най-сетне, прехвалените шарани от по 7-8-10-20 кила?...
-
- научил се да хвърля
Там и да видя шаран над 3 кг ще си помисля че е сън . Спомням си на времето бях още много малък и ползвах директен 5м . Баща ми Бог да го прости бяха пуснали 8 бидона шаранчета . 3 г никой така и не беше си го взел под аренда и шаранчета излизаха прелични от 2 до 3 кг .След това първия арендатор май полицай беше , го изтърмъчи целия язовир почти риба не беше останала . На всичкото отгоре го напълни с раци които и до ден днешен са голяма напаст там , имаше и няколко видри които допълнително разказваха играта на малкото останала риба . Колкото и пъти да съм ходил след това лично аз шаран все още не съм и успял да уловят . А и честно казано миналата година последно два пъти ходих и не видях някой да вади някаква риба . А както каза колегата перфектна дистинация беше на около 15 Мин от нас , а имаше и някаква риба в негоvelas написа:Калиманци, миналия сезон ме загубиха като клиент, заради противното (мачовско) отношение на "управата" там... а ми беше любимо място за отмора (на 10 мин път от вкъщи), та любопитно ми е какво се случва там... хвана ли някой, най-сетне, прехвалените шарани от по 7-8-10-20 кила?...
Ribolubitel
Приятелю,остави този пренебрежителен тон.В тон с него мога да отговоря,че Комарево си има сайт.Размърдай си задника или отскочи до язовира.
Приятелю,остави този пренебрежителен тон.В тон с него мога да отговоря,че Комарево си има сайт.Размърдай си задника или отскочи до язовира.
Днес на седмия на Николаевка капо.
Е вече съм спокоен, че не съм само аз. Студена е водата още, 11 C.
- velas
- новобранец
- Обратна връзка:
Какви са условията там?Kodjito75 написа:Днес на седмия на Николаевка капо.
20лв. три въдици,две риби взимаш .
Миналата година,по бегли спомени около началото на забраната беше някъде,успях да начеша крастата на Калиманци(като за 1ви риболов за годината)..Шаранчета имаше много,но масово маломерни..около 2кг беше най-голямото,и 2-3 откачания на хубави риби,които не успях да видя въобще..Интересното,е че след време ходих пак,но само да нагледам приятели там(няколко пъти и то) нямаха почти никаква риба..За това питам общо взето,а и както споменахте вече,е най-близкото възможно място!
Здравейте, някой да има информация дали на Бозвелийско или Комарево кълве рибата?
Днес на млада гвардия две шаранчета и много дребна така.
Колега,какви са условията там? и има ли удобни места за плувка?Kodjito75 написа:Днес на млада гвардия две шаранчета и много дребна така.
10лв.три въдици и три шарана таранката си я взимал места бол. те там 90%ловят на плувка.
Колеги здравейте и честит празник!
Вчера ходих към село Венелин по работа и видях на развъдниците че има панаир от хора но никой не споделя.Нямах време да се отбия да проверя какво вадят но мисля,че сомът трябва да се е раздвижил.У тре смятам да проверя и ще пиша как е минало.
Минах и през Здравец но затворено и целият язовир опасан с мрежи.
Наслука и споделяйте бре колеги!
Вчера ходих към село Венелин по работа и видях на развъдниците че има панаир от хора но никой не споделя.Нямах време да се отбия да проверя какво вадят но мисля,че сомът трябва да се е раздвижил.У тре смятам да проверя и ще пиша как е минало.
Минах и през Здравец но затворено и целият язовир опасан с мрежи.
Наслука и споделяйте бре колеги!
Колега ,шаранетата с каква големина са?Kodjito75 написа:Днес на млада гвардия две шаранчета и много дребна така.