Разкази за сома от залива на девиците

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Re: Разкази за сома от залива на девиците

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Краси,ето това не можеш! :wink:
Закачваш толстолоб 25кг.
Хахахахахаха...с изтърмъчени риби ли ще се ПРЕЗЕНТИРАШ.
Бая толупи съм хванал на фин такъм та заеби ....но НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ТУНИТЕ ... Вервай ми ся ти на мен :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ако си фащал спори ме 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
Лека нощ ДРУЖЕ.
Едно ще ти кажем - с риби ще те бия цял живот ...а ти цял живот ще се облизваш само ...щот аз ходя за кеф а ти да ме тропаш и да ми правиш сметката :drinkers: но в ресторанта един прави сметката а друг си прави кефа :wink: :drinkers:
П.П
И само за протокола - болят ме ръцете в мазоли съм щот фанах на слоу , на спиид и на кастинг. Та изпразнен съм нацяло и не ми се занимава с Мосю Безрибов ...плащат ми за да ги водя и си правя кефа - КАПИШ :wink:
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

yankosan написа:Тролка,утре да пием по бира у вас а :drinkers: :wink:
Става,но вече не знам къде е "у нас"! :shock: На Пясъка,на Жребеца,у Париж или у Софето? :roll: Дрънни ми! :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:..ма аз съм излъгъл бая повече от теб. :D
Ма то тия не са интересни щот не са твои.
То приказката за лисицата и киселото грозде не случайно не е за вълка и киселото грозде :drinkers:
Е що треа да ги лъжеш?Притчата за лисицата е на Лафонтен!Замисли се,че имаш 100пъти повече излети от мен и може на това да се дължи изоставането ми,а не поради некадърност! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: Едно ще ти кажем - с риби ще те бия цял живот ...а ти цял живот ще се облизваш само ...щот аз ходя за кеф а ти :
Объркал си човека,който ще биеш с риби,не съм Аз! :mrgreen: :drinkers: Май не одиш за кеф,а да ми се фукаш после,но за мен е важен резултата при директния сблъсък на гьола! :wink: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа: И само за протокола - болят ме ръцете в мазоли съм щот фанах на слоу , на спиид и на кастинг. Та изпразнен съм нацяло и не ми се занимава с Мосю Безрибов ...плащат ми за да ги водя и си правя кефа - КАПИШ :wink:
Знам,че си стар Джигит на бели от Ивито и каракуди на Пясъка,но в статичния риболов не ми е силата!На мен ми дай да правим тигели и да ми пърпори двигателчето,да има движение!Аз съм риболовец по хоризонтала,а ти по вертикала та за туй те болят ръцете! :mrgreen: :drinkers: Като ми се запуши мивката,ще те викам да помпаш! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Правило-1 за Голем сом!Където има сулчета,там се навърта и чичо Сом! :idea: :wink:

Релийза е приятно забавление!

KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Виж ся... мога да ловя и хоризонтално и вертикално ако щеш и седнал даже. Но винаги съм предпочитал да водя примамката СОБСТВЕНОРЪЧНО и да държа въдицата в ръката си а не това да прави двигателя - педпочитам да го използвам само за придвижване. Така съм независим а и по Парижки казано доста по справедливо и честно към рибите ...СПОРТМЕНСКИ. :mrgreen: :drinkers: Щот при теб като ти махнем двигателя и се получава нескопосаното държене на пръчката и метане с нея което видяхме на клипа в опита ти да хванеш сом по Париж. Виждал съм 10годишни лапета които боравят с въдицата с по-голяма техника от теб и затова резултата ти беше смехотворен.
Та без двигателя си две нули ... равно на зависим а щом си зависим си слаб. Та по спортменство от мен имаш 2ка. :mrgreen: :drinkers:
умира сам в реалноста !
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Правило-1 за Голем сом!Където има сулчета,там се навърта и чичо Сом!
Ай... стискам ти палци да го фанеш...ма от ся ти казвам, че ако го праснеш на тая задната бяла въдица - собственоръчно ще се самоубеся :D :?
умира сам в реалноста !
bai mile1
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от bai mile1 »

Тъй,виждам,че са забавлявате тука. :lol: Да доложа за Тича,не прелива вече,точат го яко,80% от рибата е събрана на 20% от язовира,хвърля хайвер яко.Водата достигна 16градуса по обяд риби уловени няма,НО отново случайно закачихме мрежи,баш там дет е рибата,няма управия
Има два важни момента в живота на човек – единият е, когато се е появил на тоя свят, другият – когато е разбрал защо.
Марк Твен
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Със Селяния,Нема Оправия!И на Пясъка има нов вид рибохващаци,с кепове гребат каракудите по брега докато мръстят! :shock: Та мила родна картинка! :mrgreen: Само Козела ги оправя такива! :wink: :drinkers:
lozzy.68
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lozzy.68 »

И защо, мъчи ,,сулчето,, ... ?!?! Поне, намали хода,все едно с булдозер, да сурнеш яре.... ?!?! :( СПОРтсмени.... !!! :roll: :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Troli Rapala написа:Само Козела ги оправя такива! :wink: :drinkers:
Тролка... благодарение на плюенето по него от определени риболовци (да не се замислям за имена че ще ти излязат неудобни май ) почти спря да се занимава с ядовира.... въпросния Козел. :drinkers:
Та не разчитай на него а като ги видиш другия път оди им прай забележки....... там а не зад клавиатурата :drinkers:
умира сам в реалноста !
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

lozzy.68 написа:И защо, мъчи ,,сулчето,, ... ?!?! ( СПОРтсмени.... !!! :roll: :drinkers:
Някаква вина искаш да ми вкараш,но няма да ти мине номера! :wink: Борбата с хейтърите ми е хоби,та съм рутиниран! :mrgreen: :drinkers:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

KRASSI написа:.... въпросния Козел. :drinkers:
Та не разчитай на него а като ги видиш другия път оди им прай забележки....... там а не зад клавиатурата :drinkers:
"Вятърната му мелница" е по-голяма от моята и тези битки никога не се печелят докрай! :wink: Явно по-добре знае от мен как да се справи с някоя напаст,но монетата винаги има две страни както и да я обърнеш.Към 22.00ч. некви влезнаха с пърдяща лодка и отцепиха в тъмното без светлини към Краварника!И тех ли треа да ги гоним без да имам нужните права? :roll: В момента неам нужда от екшън,проблемите ми са прекалено тежки за да се натоваря с още! :drinkers:
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Преди проблемите гонеше ли ги?
Та исках да ти кажа ..че едни хора отделят средства за зарибяване и охрана на язовира, одят и събират мрежи и си създават проблеми, а други ходят само да ловят и джафкат зад клавиатурата.
Та ти от кои си ??
Щот аз бях от първите ма се отказах от как вторите си тъпчиха живарнизите със ланския зарибител - Капиш :drinkers:
Последно промяна от KRASSI на Съб Апр 07, 2018 9:40 pm, променено общо 3 пъти.
умира сам в реалноста !
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”