Случайна слука

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Случайна слука

Мнение от Бат Мирче-5кила »

дамска обувка,пьлна с тиня,а и измежду тинята ми се пули огромен езерен рак :wink: от около 8 метра дьлбоко,на отвесна блесна,на кейчето,кьдето се кьпят летос мангалите,на езерото в кв дружба,на 2 януари-нам си коя година :D а иначе,костенурки,тритони,гларус,змии,жаби,дьждовници,раци на плувка и дьно...всички простотии,но ТОВА няма как да не го запомня :roll:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

5кила ме подсети,че и аз съм ловил дъждовник на торен червей :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

На Струма плетен живарник с около 2 кг. риба -половината жива :rolleyes:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Сетих се и за 3 случки с чепарета на морето. Първата е хваната чайка от въздуха при замятане, втората е изваден паламуд(около половинка) на чепаре за граца и третата е платерина, която захапа кука на чернокопско чепаре :smt102.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

rumci1974 написа:Сетих се и за 3 случки с чепарета на морето. Първата е хваната чайка от въздуха при замятане, втората е изваден паламуд(около половинка) на чепаре за граца и третата е платерина, която захапа кука на чернокопско чепаре :smt102.

Това с чайката при замятане веднъж го гледах на яхтеното в Китен :D Падна в морето точно пред кея и после като разбра какво е станало отнесе такъмите в небето :shock: :D
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Сетих се за още една добра случка.
Като деца си хващаме риба на местната река, на перце от гъска и с бамбукова сопа.
Та по едно време ни писна да ни се закачат куките на нещо под водата, поогледахме от бента и със общи усилия извадихме един стар ауспух (последно гърне). Още как го извадихме от водата и от него взе да блика риба, имаше поле 2-3 кила мренки.
Вероятно от още студеното време рибата се беше насъбрала.
И вероятно някой беше измислил много хитър и не правещ впечатление начин за бракониерство (играе ролята на кош).
Но все пак никъде в правилника не пише , че нямаш право да ловиш риба със стар ауспух :D
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

VGS написа:Но все пак никъде в правилника не пише , че нямаш право да ловиш риба със стар ауспух :D
Напълно съм съгласен с теб,и аз имам една такава история преди много години.Баща ми/лека му пръст/един път ми казва да идем да си вземем рибата от една рекичка,даже и на рекичка не прилича,вика знам я къде е седи и ни чака :shock: :shock: отиваме на рекичката а вътре хвърлена една стара печка,извадихме чекмеджето и там дето се събира пепелта,чудо,пълно с мрени и кефалчета,имаше около кило и нещо,вземахме я и айде на обратно.
Та някъде да е споменато,че неможе да се хваща със стари печки :roll: :roll: :roll:
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Алооо нема да стигнат жълтите фланелки!!! Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”