Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Случайна слука
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Случайна слука
дамска обувка,пьлна с тиня,а и измежду тинята ми се пули огромен езерен рак
от около 8 метра дьлбоко,на отвесна блесна,на кейчето,кьдето се кьпят летос мангалите,на езерото в кв дружба,на 2 януари-нам си коя година
а иначе,костенурки,тритони,гларус,змии,жаби,дьждовници,раци на плувка и дьно...всички простотии,но ТОВА няма как да не го запомня 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
5кила ме подсети,че и аз съм ловил дъждовник на торен червей
.

Никога на колене пред когото и да е.
На Струма плетен живарник с около 2 кг. риба -половината жива 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Сетих се и за 3 случки с чепарета на морето. Първата е хваната чайка от въздуха при замятане, втората е изваден паламуд(около половинка) на чепаре за граца и третата е платерина, която захапа кука на чернокопско чепаре
.

rumci1974 написа:Сетих се и за 3 случки с чепарета на морето. Първата е хваната чайка от въздуха при замятане, втората е изваден паламуд(около половинка) на чепаре за граца и третата е платерина, която захапа кука на чернокопско чепаре.
Това с чайката при замятане веднъж го гледах на яхтеното в Китен

Сетих се за още една добра случка.
Като деца си хващаме риба на местната река, на перце от гъска и с бамбукова сопа.
Та по едно време ни писна да ни се закачат куките на нещо под водата, поогледахме от бента и със общи усилия извадихме един стар ауспух (последно гърне). Още как го извадихме от водата и от него взе да блика риба, имаше поле 2-3 кила мренки.
Вероятно от още студеното време рибата се беше насъбрала.
И вероятно някой беше измислил много хитър и не правещ впечатление начин за бракониерство (играе ролята на кош).
Но все пак никъде в правилника не пише , че нямаш право да ловиш риба със стар ауспух
Като деца си хващаме риба на местната река, на перце от гъска и с бамбукова сопа.
Та по едно време ни писна да ни се закачат куките на нещо под водата, поогледахме от бента и със общи усилия извадихме един стар ауспух (последно гърне). Още как го извадихме от водата и от него взе да блика риба, имаше поле 2-3 кила мренки.
Вероятно от още студеното време рибата се беше насъбрала.
И вероятно някой беше измислил много хитър и не правещ впечатление начин за бракониерство (играе ролята на кош).
Но все пак никъде в правилника не пише , че нямаш право да ловиш риба със стар ауспух

Напълно съм съгласен с теб,и аз имам една такава история преди много години.Баща ми/лека му пръст/един път ми казва да идем да си вземем рибата от една рекичка,даже и на рекичка не прилича,вика знам я къде е седи и ни чакаVGS написа:Но все пак никъде в правилника не пише , че нямаш право да ловиш риба със стар ауспух

Та някъде да е споменато,че неможе да се хваща със стари печки

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Алооо нема да стигнат жълтите фланелки!!!