Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

р.Огоста
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: р.Огоста
Реката е малко мътна, но се хванаха няколко морунажчета размер 300 - 400 гр.
Влияе се от захранването. Активна е до към 10.00ч.
Хванаха се 5-6бр. Става въпрос за района на село Гложене.
Хванаха се 5-6бр. Става въпрос за района на село Гложене.
Колеги, язовирът не ми е познат. Може ли някой да маркира на някоя карта разрешения участък за риболов по време на забраната.
-
- ще става разбирач
Боци,така става ли?
Да предупредя-разрешено е от бента нагоре,а основната риба-морунаж и мряна е непосредствено под бента...
Нали за река Огоста питаш,не за язовира?Да предупредя-разрешено е от бента нагоре,а основната риба-морунаж и мряна е непосредствено под бента...
-
- ще става разбирач
[quote="Kolio Gruncharov"]Реката е малко мътна, но се хванаха няколко морунажчета размер 300 - 400 гр.
quote]
Аха, и аз така в събота...само че по-надолу... Водата е перфектна,леко бързи.Влияе се от захранката.Активна е целия ден.Със стоплянето на времето започва да напъпля напаст от попчета.На плувка не са проблем,но с фидер става дразнещо.
quote]
Аха, и аз така в събота...само че по-надолу... Водата е перфектна,леко бързи.Влияе се от захранката.Активна е целия ден.Със стоплянето на времето започва да напъпля напаст от попчета.На плувка не са проблем,но с фидер става дразнещо.
Объркал съм темите за язовира питам. Нищо информацията от теб е полезна, мерси
Мрените раздвиижиха ли се?
-
- ще става разбирач
Ми сигурно,в разрешеният участък съм ловил мрени преди години...chokoboy написа:Мрените раздвиижиха ли се?
Мисълта ми беше друга.На 6-ти бяхв района на Гложене-Хърлец ,времето беше отвратително,нивото 3 метра нагоре от лятното такова и имаше риболов само на определени места, само на морунаж и скобар.По-обиколих доста та и до софрониево се качих,не чух някой да е извадил мряна.Това положение с отсъствието на МРЕНИ изобщо променило ли се е или......
-
- ще става разбирач
Поне нагоре,в горната вада на Гложене,последния ден за риболов не чух за извадени големи мрени...Някое мренче по една педя винаги има.Ти и нивото и цвета не бяха както трябва .А реката се оправи като ниво и цвят още в понеделник след забраната и сега е идеална.chokoboy написа:Мисълта ми беше друга.На 6-ти бяхв района на Гложене-Хърлец ,времето беше отвратително,нивото 3 метра нагоре от лятното такова и имаше риболов само на определени места, само на морунаж и скобар.По-обиколих доста та и до софрониево се качих,не чух някой да е извадил мряна.Това положение с отсъствието на МРЕНИ изобщо променило ли се е или......
Мерси за инфото,че Перник далече .... и за друго освен големите мрени не ми се въртят километри....
Колеги може ли някой да сподели има ли разрешен участък от реката разрешен за риболов,благодаря предварително.
Погледни няколко мнения по- нагоре!Tihomir75 написа:Колеги може ли някой да сподели има ли разрешен участък от реката разрешен за риболов,благодаря предварително.