Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Разкази за сома от залива на девиците
Модератор: bobopeli
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Разкази за сома от залива на девиците
Давам,обаче Пясъка не е Жребеца и изпитвам трудности да намеря читави сомове за битка!
Биячите от Жребеца,не ги ще!Иска други!
Поне ми е евтина екскурзията до там!

-
- сериозен играч
Не ме учудва.. Жребчено го знаеш уж ма ходиш 15години там ... а за друг водоем ти трябва познание за сома за да се ориентираш бързо ...а ти такива познания само си мислиш че имаш. Затова аз ловя навсякъде а ти тази година никъде. Щот сомовете се изучиха и намаляха а ти си си същия от преди 10 години 
Аййй.... че днес възнамерявам да ти набия вълната ....квото е останало от нея де

Аййй.... че днес възнамерявам да ти набия вълната ....квото е останало от нея де

Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз също ще упорствам да те смачкам с убав сом,не се съмнявай!
Сега продължавам с Левски,докато накрая ти стане ясно-Защо?

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Усъмних се в Интелекта на Левски,защото ми изглеждаше глупаво да събере селски чети и да пребори османската професионална армия?
Задълбах яко по темата и разбрах,че не е бил глупак,а смел-рисков играч!
А също,намерих доказателство Кой е предателя,защото се оказа че от 1873година ни лъжат за цървули,плетове и попове!А истината е простичка!
В Къкринското ханче заспиват трима в една стая,Христо-ханджията,Никола и Левски!Христо излиза рано и казва на Никола,че отива до вуйчо си да си вземе коня!Левски тръгва да излиза в 10.00ч. и го гепват пред вратата,а Ицето минути след това!Ако заптиетата знаеха,че Левски е в ханчето,щяха да гепат първо Ицо на излизане,нали?Ицето се връща по време на залавянето без кон,иначе щеше да избега.Ицето умира на следващата година през 1874г.,като най-вероятно някой от Ловешкия комитет се е погрижил за отмъщението!

В Къкринското ханче заспиват трима в една стая,Христо-ханджията,Никола и Левски!Христо излиза рано и казва на Никола,че отива до вуйчо си да си вземе коня!Левски тръгва да излиза в 10.00ч. и го гепват пред вратата,а Ицето минути след това!Ако заптиетата знаеха,че Левски е в ханчето,щяха да гепат първо Ицо на излизане,нали?Ицето се връща по време на залавянето без кон,иначе щеше да избега.Ицето умира на следващата година през 1874г.,като най-вероятно някой от Ловешкия комитет се е погрижил за отмъщението!

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
И така,Левски не е глупак и е знаел,че му готвят капан в Ловеч,но въпреки това отива там!Защо?Версията,че е отишъл за да прибере документите и парите на Комитета и да възира за Букурещ през Търново,издиша!Защото шефа му Каравелов вече е избягал в Белград и Левски няма никаква работа да оди там!Не,той отива в Ловеч за да разкрие,Кой е писал писма от негово име и да го свитне!В Ловеч очевидно има предател,но дали е бил един?
А съществения въпрос е-Къде са парите?
Парите са чудесен мотив да предадеш някой или да го убиеш,както е станало и с Ботев след 3години,убил го е свой след спор за парите-30 000златни Френски франка,дарени за Революция!

-
- сериозен играч
Благодарим Мосю Троли. Ма дай да сменим темата, че току виж си го изкарал шарлатанин дет е искал да избяга с кинтите ....нещо познато за БГ обектите.
Искам вече да вярвам в историята за плета и цървула.
Та дай нЯщо за инормънсите... по-неангажиращо .
Искам вече да вярвам в историята за плета и цървула.
Та дай нЯщо за инормънсите... по-неангажиращо .

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
- robber_79
- ще става разбирач
Какви слънчеви очила използвате за риболов?
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
А ти що не се фалиш,че твоя солташак Телето за 22дена тролинг на Ивито е фанал едно соме кило?KRASSI написа: Та дай нЯщо за инормънсите... по-неангажиращо .

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Аз съм с Вуарне,изглеждат като от 5лв. а струват 350евро,подарък с автограф от шефа на Ролан Гарос!robber_79 написа:Какви слънчеви очила използвате за риболов?

-
- сериозен играч
Виж ся, не ми е ясно що лепиш етикети на тоя и оня.Troli Rapala написа:А ти що не се фалиш,че твоя солташак Телето за 22дена тролинг на Ивито е фанал едно соме кило?KRASSI написа: Та дай нЯщо за инормънсите... по-неангажиращо .![]()
Не съм учуден,толко си можете!
![]()
Конкретно за Тапета...... не си спомням да съм го изтъквал като велик тролингист а просто че в СРАВНЕНИЕ с теб( защото плюеш по него ) е хванал, хваща и е извадил в пъти повече риби от теб както големи така и малки, както на кльонк така и на тролинг. Това си е истината и логично ако той е Теле ти си този който се опитва да дои бика

А до колко кои на кого е солташак аз имам само два ташака и те са доста по-големи от твоите и гледай да не си между тях

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
- robber_79
- ще става разбирач
Имам Окли и ,Рей Бан авиатор .Но и 2та чифта са по-скоро за гъзария отколкото за риболов.Troli Rapala написа:Аз съм с Вуарне,изглеждат като от 5лв. а струват 350евро,подарък с автограф от шефа на Ролан Гарос!robber_79 написа:Какви слънчеви очила използвате за риболов?Препоръчвам маркови,примерно Оакли щот от Рапала не съм доволен,страхотен дизайн,но стъклата се драскат лесно!При теб какви марки има?
Хвърлил съм око на Maui Jim ,и ще ги заприхождам.
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Що носиш авиатор,кат немаш самолет?robber_79 написа: Имам Окли и ,Рей Бан авиатор .Но и 2та чифта са по-скоро за гъзария отколкото за риболов.
Хвърлил съм око на Maui Jim ,и ще ги заприхождам.

-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Що да плюя некой който 22дена не може да фане сом от Ивито,дет бъка от Монстери?KRASSI написа: Конкретно за Тапета...... не си спомням да съм го изтъквал като велик тролингист а просто че в СРАВНЕНИЕ с теб( защото плюеш по него ) е хванал, хваща и е извадил в пъти повече риби от теб както големи така и малки, както на кльонк така и на тролинг. Това си е истината и логично ако той е Теле ти си този който се опитва да дои бика![]()
![]()

-
- сериозен играч
Фантастиката е на втория етаж ...МоляTroli Rapala написа: Троли си е дьо Троли и няма нищо против добитъка да пасе трева,докато си го вади Големия и Страшен.....у .....сом!![]()

умира сам в реалноста !
умира сам в реалноста !
-
- учете се от него
- Обратна връзка:
Троли вече се е качил на третия етаж,та сметай къф късмет шъ мъ гони!KRASSI написа:Фантастиката е на втория етаж ...МоляTroli Rapala написа: Троли си е дьо Троли и няма нищо против добитъка да пасе трева,докато си го вади Големия и Страшен.....у .....сом!![]()
![]()
![]()
![]()