Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.2
Ами Дончо , че то и сайта който Видю е линкнал , Али експрес , също е дъщерен на Али Баба който сам по себе си се занимава основно с поръчки на едро . Тракинг номерът пък който споменаваш зависи от това с коя поща ще си поръчаш шипинга и така . Искам да кажа , че хората са се усетели преди вери лонг тайм , ама не всичките 
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Красимир Атанасов
- учете се от него

Готов съм за Полицаите от края на града. 
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Да кандидатствам и аз за оценяване,вярно че са от капрал надолу
ама тия дни това,надявам се на допълнителни точки за стил.Всичко друго наоколо е под закрилата на закона

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- G.Petkov

Павел Иванов написа: ...... 310Д , 2.9см3 , 95 коня или нещо подобно .... .
Сега се сетих за един друг динозавър от марката МБ .
709-ката !
Жистока машина, дейба, !
Изгни целият фургон, обаче вървеше и нищо му нямаше.
Продадохме го на трета ръка и стана "Пътна помощ" !
А сега се загледах в обявите в Мобиле и паднах от стола :
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 2403181960
Не ще да излезе,
Ама става дума за това !
Mercedes-Benz 709 ФУРГОН 3 900 лв.
дата на произв. - април 1991 г., пробег - 168665 км, цвят - Зелен
Регион: Добрич, гр. Добрич
Баси,
Тия са спестили поне 1 000 000 км !
При нас има един 914 от 1992 година и е вече на 1 400 000,
След превъртането на километража, когато е дошъл от Германия през 2000 година !
Ламарини почти няма, ама върви !
И не се продава, в никакъв случай !
Последно промяна от G.Petkov на Пет Апр 27, 2018 9:12 pm, променено общо 1 път.
- Don4o_62
- учете се от него

Шефче,хубави са тия сайтове откъм по тънка лайсна за квото ще да е,ама проблема е че искат кинтите предварително и вече там не се знае ще изгориш ли или ще я получиш,такива дребаци по 10 - 50 долара майната му,ама аз се бях напомпил да ми пратят една Ендуро 250 кб. към 700 долара и предварително искат парата,та може да ги пратиш и да си чакаш.....щото има и много изгорели,та за дребни суми майната му,но може и да е зарибявка....и като поръчаш с по големи суми да си чакашПавел Иванов написа:Ами Дончо , че то и сайта който Видю е линкнал , Али експрес , също е дъщерен на Али Баба който сам по себе си се занимава основно с поръчки на едро . Тракинг номерът пък който споменаваш зависи от това с коя поща ще си поръчаш шипинга и така . Искам да кажа , че хората са се усетели преди вери лонг тайм , ама не всичките
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
- G.Petkov

Бориславе,
Много капрал, много нещо, бре !
И като гледам в рамките на града са май ?
Как оцелява тази риба, а ?
Въпреки, че и в Ловеч съм виждал в чертите на града, река Осъм да е пълна с риба,
Ама ........................... ,
Хващат рядко и по малко !
Тия воблерчета - много уловисти, бре !
Да не са от Али експрес ?
Или от Баба Яга диливър ?
Много капрал, много нещо, бре !
Как оцелява тази риба, а ?
Въпреки, че и в Ловеч съм виждал в чертите на града, река Осъм да е пълна с риба,
Ама ........................... ,
Хващат рядко и по малко !
Тия воблерчета - много уловисти, бре !
Да не са от Али експрес ?
- Don4o_62
- учете се от него

Бобо,майстор спинингист си ама такива амджуркиbobopeli написа:Да кандидатствам и аз за оценяване,вярно че са от капрал надолу![]()
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 
Не точно така,там търговеца си получава парите чак когато си получиш пратката и потвърдиш това.Скоро мой приятел си поръча електрически велосипед -1500 еврака ,дойде от Англия за една седмицаDon4o_62 написа: Шефче,хубави са тия сайтове откъм по тънка лайсна за квото ще да е,ама проблема е че искат кинтите предварително и вече там не се знае ще изгориш ли или ще я получиш,такива дребаци по 10 - 50 долара майната му,ама аз се бях напомпил да ми пратят една Ендуро 250 кб. към 700 долара и предварително искат парата,та може да ги пратиш и да си чакаш.....щото има и много изгорели,та за дребни суми майната му,но може и да е зарибявка....и като поръчаш с по големи суми да си чакаш
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- Martin Mihailov
- учете се от него

Жорка несе чуди
Точно сега тия мерцедеси имат пазар стига даса направени като моя и да знаеш на кои да ги продаваш.На практика това са вечните мотори.Павле не бьрзаи да го подаряваш излезнели му мущерия го зимам отма
Продьлжаваи да го припалваш от време на време нема да се умориш 
В града е ,в момента само там дават,по принцип Янтра е по богата на риба от Осъм.G.Petkov написа:Бориславе,
Не е от там за съжаление, лято е от брата на Японският император,съдейки по ценатаG.Petkov написа: Тия воблерчета - много уловисти, бре !
Да не са от Али експрес ?![]()
- G.Petkov

Martin Mihailov написа: .....Продьлжаваи да го припалваш от време на време .....
Едва ли баш Павел го припалва,
Ама идеята е ясна !
- G.Petkov

Бориславе,
Би ли показал това - лято, по-отблизо !
Чак се заинтересувах !
А Дончо,
Като му малеят рибите - да покаже по-големи от тази пролет !
Ачо ще му ги оцени, по оная, занижената тарифа !
Чак се заинтересувах !
А Дончо,
Като му малеят рибите - да покаже по-големи от тази пролет !
Ачо ще му ги оцени, по оная, занижената тарифа !
- Павел Иванов

Дончо , нали знаеш поговорката "Кой го е страх от мечки , на не ходи в гората" ? Та кой го е страх да си пазарува отвънка да си плаща надценката и да не страда
2007г. , баш по това време на годината къ ся , пущиха ПейПал за България . В първият ден от съществуването му имах вече регистрация в него и си пазарувах от секъде където шипваха до БГ . Две години преди това карах с английска ПП сметка и английска кредитна карта , ако и аз самият да не съм стъпвал никогиш в Англия . Пазарувал съм освен за мен и за куп познати и непознати образи , вкл. и от двата риболовни форума . Това така до миналата есен . Тогава някой "доброжелател" ме топна пред митниците и ме омаа с едни 500 кинта глоба . От тогава насам си пазарувам само за мен и ми е свръх спокойно
Не че не пазарувам от време на време и директно с карта , но го правя само от доказали се сайтове щото "фишинг" такива бол . Тех ги познаваш веднагически по това , че са нови , предлагат свръх нереални цени и не приемат ПейПал . Али Експрес е доказал се сайт . От там на няколко пъти са ми връщали парите защото пратката се е забавила повече от двата месеца обявени тогава за доставка но пък последствие и пратката е идвала та са ми били фрии покупки некакви
Само веднъж ми е "изчезвала" покупка като имам съмнение , че нашите си пощаджии имат пръст в изпаряването и но и тогава ПП ми върнаха кинтите та лошо няма .
Бобо , не на всички им дават паретата чак кога получи доставката и даде отзив купувача , само на новите селъри и на тези с нисък рейтинг така . На коректни ибей селъри , как мен примерно
ПП им превежда парите у в момента коги бъде информиран със съответният партиден номер , че пратката е пратена или в седем дневен срок от покупката направена през тях 
Не че не пазарувам от време на време и директно с карта , но го правя само от доказали се сайтове щото "фишинг" такива бол . Тех ги познаваш веднагически по това , че са нови , предлагат свръх нереални цени и не приемат ПейПал . Али Експрес е доказал се сайт . От там на няколко пъти са ми връщали парите защото пратката се е забавила повече от двата месеца обявени тогава за доставка но пък последствие и пратката е идвала та са ми били фрии покупки некакви
Бобо , не на всички им дават паретата чак кога получи доставката и даде отзив купувача , само на новите селъри и на тези с нисък рейтинг така . На коректни ибей селъри , как мен примерно
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Буретата станаха повече+казани ,дестилати, садене на лозички от Саарланд ,много се изсилих за човек дето почти не пиеDon4o_62 написа:bobopeli написа:............ами кажи новото буре пробва ли го и дали си доволен,смисъл колко време я държиш,цвят,мирис и т.н. получава ли,ако се държи повече противопоказно ли е така
С буретата е сложна работата, зависи от какво дърво е ,колко е голямо,колко е обгорено,на колко зареждания е. Перфектния начин е да се опитва редовно
С удоволствие,ще имам и нова ракия за дегустацияG.Petkov написа:Бориславе,
Чак се заинтересувах !![]()