Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

питане относно гранули за шаран
Модератор: sapuna
- vlado_fidera
- новобранец
питане относно гранули за шаран
Колеги интересува ме как се използуват гранулите за шаран.Директно ли се подхранва с тях или се добяват към някоя захранка за шаранови риби
Казват че при падането им във водата предизвикват и шум което допълнително привлича шарана
Продават се в малки разфасовки по 300-500 г и струват 0,90 лв.

НЕ САМО С НОЖ И ВИЛИЦА В РЪКА, МОГА АЗ ДА ГИ ЛОВЯ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
НЕКА ТРЪГВАЙКИ СИ ОТ ВОДОЕМА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ОСТАВА СЛЕД НАС ДА СА СТЪПКИТЕ НИ
!!!!
Ми колега аз процедирам като ги изсипя във вода и ги оставя да престоят около 4-5 минути!!След това ги хвърлям директно във водата!!!
-
- ще става разбирач
Гранулите или така наречените пелети биват два вида. Едните се използват за подхранка, а другите за стръв.
Първите не се разтварят във водата, а само набъбват и омекват. Аз лично не съм привърженик на тази стръв.
Тези за захранване се разтварят във водата като правят ароматен облак и задържат рибите по-дълго време над захраненото петно.
Ползвам такива заедно със другите съставки за захранване.
Много удобни са и за ползване с ПВА.
Незнам какви са тези дето си гледал по 0,90 стотинки. Хубавите пелети струват доста повече левове.
Първите не се разтварят във водата, а само набъбват и омекват. Аз лично не съм привърженик на тази стръв.
Тези за захранване се разтварят във водата като правят ароматен облак и задържат рибите по-дълго време над захраненото петно.
Ползвам такива заедно със другите съставки за захранване.
Много удобни са и за ползване с ПВА.
Незнам какви са тези дето си гледал по 0,90 стотинки. Хубавите пелети струват доста повече левове.
ХВАНИ, СНИМАЙ И ПУСНИ!!!