за сьнищата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: за сьнищата

Мнение от чуруликпенчо »

Каво че не мога да включа,да несъ ни нападнали ЛАПЛАНДЦИТЕ. :shock: :shock: :shock:
Не са ни нападнали още. Той,лапландеца, /дали не беше пиян датчанин ?/ гонел 5 килограмовия да му прави свирка,пък нашия човек нещо се дърпал............абе , я по-добре му прочети поста,че нещо и аз оплетох сценария.... :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа :D :lol: :wink: , след това ше доидем с шеините. :lol: .
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

А , още нема да нападаме, чекаме пет кила и компания да свършат нашата работа :D :lol: :wink: , след това ше доидем с шеините. :lol: .
Oле-мале,ама той лапландеца бил истински?! :shock: :shock: Май наистина ни нападат..... :idea: :idea:
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

чуруликпенчо написа:
Oле-мале,ама той лапландеца бил истински?! :shock: :shock: Май наистина ни нападат..... :idea: :idea:
Туряйте си стоманени гащи , че чеповете са ледени :lol: :lol:
laplandeca
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от laplandeca »

Тамън нема да боли :wink:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Поборников написа:Каво че не мога да включа,да несъ ни нападнали ЛАПЛАНДЦИТЕ. :shock: :shock: :shock:
нападна ни неделчо с трактор "беларус" и неколко ТАЙНИ,кьде ние не ги знаеме...аз още като му видях мустаците,разбрах,че има нещо нечисто и антибиблионно в целата работа,нещо диаболично,а малко след това,като прослушах СРЬБСКО след близо 25 годишен метьл стаж вече се убедих,че екзосиста е крайно наложителна мярка.около година ми трябваше-ех,ползотворна година,изминала само в изследвания и сьмнения и пак изследвания и пак-сьмнения относно личността на неделчо делев(то самото име е нещо подозрително) разбрах!!!!той е извьнземен :shock: нарочно се прави на землянин,като ми прокламира разни ЧОВЕЩИНИ,като каране на трактор,сране в мивка и колене на свиня,обаче МЕН не може да ме заблуди!!!аз СЬЩО говоря с отвьдното и имам информация от пьрва рька :wink: имам едни подозрения и за митев,но той се оказа костелив орех и още сьм в процес на изследователска дейност :roll: скоро,очаквайте резултати-мисля вьв вестник ДУМА да ги поместя,но сега за сега не мога на 100% да докажа аферата делев/митев и желанието им да завладеят поне америка :D :D лапландците са най хитри-сигурен сьм,че и те ЗНАЯТ,но си траят и само чакат поборников да го изгонят от фабриката за клевета и системно отклонение от работа,та да се повиши качеството на киселото мляко и сиренето по БДС и тогава ще ни атакуват с мургавата армия от еничери,която са сьбрали :wink: ама под сурдинка да ви кажа,че ще бьде кьсно и за нас и за тях :wink: на извьнземното неделчо мустаките вече ще се простират като на крали марко коня копитата...от стара планина до средна гора,а ние все ще си седиме под нечии УЙ :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ти видя ли бе Бат Ниделчо :lol: пак ний виновни , ама тоз път не му стигнахме и набута и Поборников :lol: :lol: :lol:
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt032 :smt032 :smt032 :smt032

Те са сред нас!!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Бахти,на цяло ме отчая ве.Търся някой по-остър ръб наоколо да си изджаскам тиквата,че да ми е по малко тегленето. :smt115
Пред голяма сила явно сме изправени...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вий още нищо не сте видели :shock: Сега като докара и джедаите със светлинните мечове,жална ни майка :o :o :o :shock: Като го казах това ми дойде на ум един виц.
Стоят си Иванчо и Марийка на центъра на град "Н" и си говорят за секс и гледат звездите.
По едно време,едно НЛО каца до тях и кой да видят,от него слизат Джена и Блейк !!!
Иванчо като видял Джена във този прилепнал гащеризон,веднага вкарал оферта на Марийка,той да го сложи на Джена а в замяна тя да си поиграе със Блейк.Поканили ги на гости,и след обилна почерпка,си легнали по двойки,като Иванчо обяснявал на Марийка че няма нищо лошо в това тъй като те не били от земята и никой нямало да ги удумва и да ги сочи като развратници.Легна ли си те и по едно време от стаята на Марийка се чува единичен кикот Хи-хи-хи.Иванчо се хвърлил да защитава мощно мъжката си чест но по едно време от другата стая пак се чул кикот но по дълаг Хи,хи,хи,хи хи,хи ,хи.Иванчо не отдал голямо значение на смеха на Марийка и продължил да се наслаждава на секса със извънземна мома.Тамън вече щял да свършва/понеже правел един тек за минус три секунди/когато от другата стая пак се чул смах но този път Марийка се смеела като луда.Както и да е,на сутринта станали,закусили и гостите си заминали.Иванчо чакал Марийка да каже нещо,но тя само се подсмивала под мустак и нищо не казвала.По едно време Иванчо не издържал и я попитал!!!....Я ми кажи Марийке,защо се смя през цялата нощ.Марийка му обяснила че първия път когато се засмяла,се засмяла защото Блеик си свалил гащите и от пред се показало едно пишле,като малко морковче.Добре де ,казал Иванчо първия път се посмя малко и спря.Защо се смя втория път ???....Ами,засмях се,казала Марийка и се спрях първия път,за да не го обидя но втория път се смях повече защото си хвана едното ухо и като си го нави,морковчето стана четиресет сънтиметра и дебело колкото краставица.Та като ми го вкара ми секна и смях и дъх.Ами тогава защо се смя третия път ма Марийке и то цели десет минути????...Ми как да не се смея бе Иванчо,като ти знам пишката и си представих Джена как ти навива ушите,как няма да се смея...

Е,никога небях писал виц,ама дано да съм се справил.Дейба и шефа,....като заразно зло е :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Dedy написа::smt032 :smt032 :smt032 :smt032

Те са сред нас!!!

:smt032 :smt032 :smt032

Н А В С Я К Ъ Д Е
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Krokibg написа:но тя само се подсмивала под мустак :
добре се отьрвал иванката,че с тоя МУСТАК...казах ли ви аз?неделчо и ВИЦОВЕТЕ е обвзел :shock: насекьде летят МУСТАЦИ ужасна работа....мустаци,ДЖАМИИ(па нека твьрдят,че били телевизионни кули)....иде видьовден-аз ви казах по един друг вьпрос,ама не вервате :D :butthead: ЗЛОТО е сред нас-лови по една платика и промива мозьци :lol: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

imitev72 написа:
Dedy написа::smt032 :smt032 :smt032 :smt032

Те са сред нас!!!

:smt032 :smt032 :smt032

Н А В С Я К Ъ Д Е

АЗ СЪМ ЕДИНИЯ от тях
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt117 :smt117

Снощи, както съм се излегнал на диванчето пред телевизора, звъни телефона, звъни, ама някак си междузвездно звъни. Вдигам аз и кой мислите, че се обажда, естествено димитровградското Ити. Вика - брато фанаха ма, питам го - кой те фана бе, а той отговаря - 5кила ма фана! - А така (викам аз) и за къде те лефна, а НЛО-то казва - не бе, Петкилограмовио е разбрал некак, че не съм от таа планета. - Споко бе братле, ние рибарите 90% сме извънземни, не си само ти, не си ли гледал "Мъже в черно" (казвам за). - Гледал съм го и точно затва са притесних, че като го гледам 5кила как са е барнал на новия аватор, баш на Томи Лии Джоунс мяза. След дълъг разговор успях да поуспокоя пришелеца и накрая той каза, че се надява да има и други извънземни във форума, за да се обединят срещу общия враг - мъжа в черно. Оказа се, че нашия "човек" се обажда от "Матрицата", където е влязъл за презареждане и до понеделник няма да може да влезе в нета. Изпраща специални поздрави за всички от Мелмак!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Видех го маскирал се ама го познах :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”