Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???
А кажете сега,кой къде се е нанизвал със колата когато е отивал за риба ??? Дойде ми на акъла за тези проблеми,които почти винаги ни съпътстват когато ходим на непознати места и ни провалят не рядко целия риболов

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Re: Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???
Само ши припомня от преди 1 година на канала край Дебелт ...

Добре че беше Бат Милен...да е жив и здрав ...

Добре че беше Бат Милен...да е жив и здрав ...

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ами аз понеже ходя на риболов най-често с колелото понеже още нямам 18+ и така.Но мога да споделя къде съм закъсвал с колелото ... да не правим нова тема.Беше преди 1 -2 месеца ...на яз.Стара река ... имаше адска кал на пътя и огромни локви (непроходими) и нямаше от каде да се мине така че се наложи да сляза и да нося колелото...(добре ,че бях с ботуши)
- Николай Неделков
- учете се от него
яз.Студена - кал до праговете на Вектрата - даже цяла тема бях пуснал в НЕУСПЕШНИ - сигорно се сещате
Иначе с Голфа съм закъсвал доста пъти , ама все сам съм се измъквал . Най-сериозно беше на р.Струма между кв.Бела вода в Перник и град Батановци - направо пропаднах в една 30-40 см локва
, ама с малко късмет набарах коловоз и едната гума стъпи на него и се измъкнах
А и на Лобош имам 2-3 произшествия , веднъж ми прегря феродото точно на края на изнанадолното на Радибош , за една бройка бех улетел у водата
и на яз.Ярджиловци - Осломе , там имаше едни такива дупки гадни и като заседнах в един коловоз , точно на изнанагорното и като ми изгасна колата и на зад , а язовира на 6-7 метра от колата
... ама и от там се измъкнах
Господ е с мен и дано продължава и за напред да е с мен 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
Аз последния път тука,ама щом си с приятели няма проблем.

От яз. Ясна поляна и Камчия имам най-неприятни спомени относно пътищата, но пък ми са любими за риболов.
Миналата седмица не можахме да стигнем до яз. Камчия след Манолич. На 3 пъти опрях яко в земятаrumci1974 написа:От яз. Ясна поляна и Камчия имам най-неприятни спомени относно пътищата, но пък ми са любими за риболов.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- фен клуб-скобар
Първия път беше доста одавна малко след като бях взел книжка отидохме на яз.Еница с ладичката на баща ми
водата беше спаднала и не прецених добре ситуацията. Резултата 6 часа 3 момчета и две момичета правихме безполезни
опити да я избутаме беше потънала до праговете после мина човек с трактор и ни извади последваха още няколко часа
чистене даже сваляхме гумите за да чистим калта от джантите и това ми беше целия излет нито едно хвърляне
и много базици от баща ми. Иначе съм имал и други случки но по-леки а тази винаги ще я помня.
водата беше спаднала и не прецених добре ситуацията. Резултата 6 часа 3 момчета и две момичета правихме безполезни
опити да я избутаме беше потънала до праговете после мина човек с трактор и ни извади последваха още няколко часа
чистене даже сваляхме гумите за да чистим калта от джантите и това ми беше целия излет нито едно хвърляне
и много базици от баща ми. Иначе съм имал и други случки но по-леки а тази винаги ще я помня.
-
- сериозен играч
Най-жестокото закъсване беше пр. 2 год. на яз.Малко Шарково,6 км под с. Горска поляна.Местен човек ни помогна срещу 20 лв. с трактора си 

- krokibg
- учете се от него
Дойде ми на акъла за тази тема,понеже се сетих за едни колеги които бяха закъсали онзи ден на р.Стряма.Връщах се от Марица и след Маноле нали има един мост,се наложи да изчакам идващата отсреща кола и като погледнах на ляво ооо небеса,какво да видя
Джип Сузуки или нещо от тозирод,се опитал да пресече през стряма напряко и се беше нанизал до прозорците във реката,точно на средата.Веднага реших да помогна и за целта,взех да ровя във телефона за да потърся номера на колега рибар от селото,да го помоля да отиде да ги извади от реката,но за тяхно нещастие,телефона на Къната се беше изпарил някъде а пък аз вече бях влезнал рогош и неми се връщаше обратно,но се успокоих понеже точно на 50 метра има цял плац със трактори и всякакви подобни машини които щяха да ги извлекат.Понеже никой от колегите не се оплака във форума,авно не е от наща къща,та реших да видя колко от нас са имали подобни проблеми.Чудя се,дали небеше нашия приятел Дилетанта,който лови по "Марица и притоците",надявам се да не е той

Krokibg написа:Дойде ми на акъла за тази тема,понеже се сетих за едни колеги които бяха закъсали онзи ден на р.Стряма.Връщах се от Марица и след Маноле нали има един мост,се наложи да изчакам идващата отсреща кола и като погледнах на ляво ооо небеса,какво да видя![]()
![]()
Джип Сузуки или нещо от тозирод,се опитал да пресече през стряма напряко и се беше нанизал до прозорците във реката,точно на средата.Веднага реших да помогна и за целта,взех да ровя във телефона за да потърся номера на колега рибар от селото,да го помоля да отиде да ги извади от реката,но за тяхно нещастие,телефона на Къната се беше изпарил някъде а пък аз вече бях влезнал рогош и неми се връщаше обратно,но се успокоих понеже точно на 50 метра има цял плац със трактори и всякакви подобни машини които щяха да ги извлекат.Понеже никой от колегите не се оплака във форума,авно не е от наща къща,та реших да видя колко от нас са имали подобни проблеми.Чудя се,дали небеше нашия приятел Дилетанта,който лови по "Марица и притоците",надявам се да не е той
![]()
![]()
Вярно ,дано не е бил той/Дилетанта/,защото при тая ситуация е нямало нужда да ходи за жабета

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- krokibg
- учете се от него
Просто за него си помислих,защото го няма от два дни нещо и се притесних

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Обикновенно закъсвам след риболов в кръчмето амъ .........
Инак преди години имах една Алфетка сто педесет и петица . Та возя си се с нея по черният път посока гьолчетата на Опицвет и уоп , изведнъж Алфетката потъна до среди вратите и даже нанайси излизане , сал през прозореца
Добре че мина един човецец с две волчета и с думите " А , сефте ! " се зарови в калта да върже колата за едрият рогат добитък ! След благополучното изтегляне си събрах задната броня и гърнето които по некакво техно си усмотрение беха решили да се покиснат още малце в калта и уеко , уеко та право у дома 
Инак преди години имах една Алфетка сто педесет и петица . Та возя си се с нея по черният път посока гьолчетата на Опицвет и уоп , изведнъж Алфетката потъна до среди вратите и даже нанайси излизане , сал през прозореца

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- кандидат преподавател
Виждал съм как закъсва Тойота ландкруизер на Шипоченския залив от към гората,а аз си минах покрай тях със бъгито и влачех и лодка с колесар,много зависи от задкормилното устройство. 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
По бай Тошово време през далечната 1987-ма, с още трима приятели и едно малко полско Фиатче край Дунава и Нова черна. Отиваме на риба и първо заметнахме сопите и тъкмо подкарахме софрата, откъм румънско се зададе един черен облак
Тогава колегата, на когото беше колцата викна да прибираме, докато не е заваляло
Аз разбира се, сеопитах да ги успокоя, че това е летен дъжд и бързо ще премине, но кой да чуе
Докато съберем багажа и заваля, та едва успяхме да минем дигата, но черния път минаваше през нива с поливна царевица и колегата се подхлъзна на първия завой и хоп...в калта до ламарината
Четири и половина км. носиме Фиатчето като пазарска чанта за шест часа, анай важното - когато излязохме на сухо, всичко вече беше преминало и се радвахме на звездната нощ и концерта на щурчоците

Тогава колегата, на когото беше колцата викна да прибираме, докато не е заваляло

Аз разбира се, сеопитах да ги успокоя, че това е летен дъжд и бързо ще премине, но кой да чуе

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!