Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???
Модератор: dantho.mihov
Re: Кой къде е закъсвал като е отивал за риба???
на същото място -след много як дъжд се окопахме с джип роулвър-пустинна буря -просто много яки дупки-там се засилваш -и не пазиш колата -също и на искара ноември с буса на ЖОРО като падна първия сняг -и много други -ако ходите на рабиша не ви пожелавам 4 дни да вали без да спре -добре че ни пратиха една виетнамкаПоборников написа:Виждал съм как закъсва Тойота ландкруизер на Шипоченския залив от към гората,а аз си минах покрай тях със бъгито и влачех и лодка с колесар,много зависи от задкормилното устройство.

Риболовци.
-
- и господ не е толокова добър
Аз закъсах на предната среща на жребеца,приятелите бутаха.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Те тогава всички закъсах ме.snegk написа:Аз закъсах на предната среща на жребеца,приятелите бутаха.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако в тази тема започна да пиша,ще ме омразите!Отидоха няколко страници! 

-
- кандидат преподавател
Ако кажеш че си закъсвал с онази оранжевата със синия триъгълник,не вервам.sapuna написа:Ако в тази тема започна да пиша,ще ме омразите!Отидоха няколко страници!

-
- кандидат преподавател
Миналата година тръгваме за едни платени корекции за шаран.Естественно пристигаме по тъмно и пътя разкалян след дъжд. Аз обаче нали си знам Астричката немска машина яка няма проблим и давам газ из калта .Да ама явно някой беше минавал от там дето и аз и гледам яка локва.Реших да я по- заобиколя и ко затънах.Дупката тясна и дълга .Влязаха предните колела и ни на пред ни на зад.То и да изках неможем щото немож са засили изобщо .Решихме да я излашкаме да прескочи ама сме само двама и нестана.Подлагахме камъни и пак нищо .Как дави кажа колата върти гуми калта хвърчи а аз не мърдам.Накрая я оставихми и отидохме за помощ.Намерихме някакаъ пазач на някви складове и човека дойде да бутне .След Второто излашкване бях излязъл - малко е трябвало .Благодарихме на човека и газ кам корекциите .Най - лошото беше ,че тогава решили да забранят риболова - щото предната седмица хванахме 4 шарана по 2 кг. и др. и шефа решил да мрежи мамка му гей.Това е най сериозцното.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- Николай Неделков
- учете се от него
sapuna написа:Ако в тази тема започна да пиша,ще ме омразите!Отидоха няколко страници!
Спомням си и ти също като мен беше пускал цяла тема за несполуките си. Ураганен вятър ви изкривил шатрата , после си нацелил на брат ти Аудито - абе кофти работи , ама след време се разправят с голяма гордост по рибарските събирания

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- и господ не е толокова добър
Даже и аз го блъснахnikejo написа:sapuna написа:Ако в тази тема започна да пиша,ще ме омразите!Отидоха няколко страници!
Спомням си и ти също като мен беше пускал цяла тема за несполуките си. Ураганен вятър ви изкривил шатрата , после си нацелил на брат ти Аудито - абе кофти работи , ама след време се разправят с голяма гордост по рибарските събирания

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аха!!!Поборников написа:Ако кажеш че си закъсвал с онази оранжевата със синия триъгълник,не вервам.

Че Илийката ме блъсна-блъсна ме!

Пък за Урагана,катастрофата и каръщината ми ... който не знае,ето я темата -> Ястребино 23-24.06.2007-голямата каръщина
Последно промяна от sapuna на Нед Мар 23, 2008 9:40 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

На Дунава ,цяла нощ порой и после 5 километра бутане до пътя ,и на двете коли в кал до вратите ,като се добрахме до чешмата в Лом се събра половин махала сеирджии.
И в текезесето на Добри дол се набихме в гюбрехранилището с 60 при отворен шибидах ,пресни лайна и пикня до прозорците ,от скороста първата вълна лайна влезе през тавана ,добре че не седях отзад

До едно поделение БТР ни извлачи,трактори,уазки и камиони ,абе бая сме се окопавали!
Пак на Дунава , за една нощ нивото толкова се покачи че се озовахме на остров сутринта и чакахме цял ден да спадне ,добре че имахме ядене и пиене

-
- фен клуб-скобар
Дотук Бовския печели жълтата фланелка
,но предполагам ,ще има още истории.Така че да не се радва на първото място.....все още.

Кроки благодаря за загриженостаKrokibg написа:Чудя се,дали небеше нашия приятел Дилетанта,който лови по "Марица и притоците",надявам се да не е той

- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Еееее дилетант,притесних се за тебе приятелю.Нали предположих че ходиш по онези места и реших че маже и даси ти.Радвам се че си сух и добре.А я кажи,знаеш ли наистина на кой е този джип,чуло ли се е нещо ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!