Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от tiho_roev »

Само да попитам някоѝ да ли е влизал тез дни да търси сафрид за Бургас става въпрос ?
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Аз търся компания да пробваме по скалите на Агалина тия дни. Ей така за разходката и да помятам малко да развъртя една нова макара. Живот и здраве събота ще имате инфо от брега как е :)
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

tiho_roev написа:Само да попитам някоѝ да ли е влизал тез дни да търси сафрид за Бургас става въпрос ?
Вчера осолихме каяците за сефте тая година на морето. Бяхме около Созопол за попчета ,но се представихме много зле има няма едно кило хванахме. Виждат се рибни пасажи на сонара,но за съжаление още го няма сафрида.
Hobie Mirage Outback
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

st_beer написа:
tiho_roev написа:Само да попитам някоѝ да ли е влизал тез дни да търси сафрид за Бургас става въпрос ?
Вчера осолихме каяците за сефте тая година на морето. Бяхме около Созопол за попчета ,но се представихме много зле има няма едно кило хванахме. Виждат се рибни пасажи на сонара,но за съжаление още го няма сафрида.
Кофти но все пак благодаря :drinkers:
Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

Днес направих едно тестово с куки 10 цвят тиква и перо от юрдек и главичките ги намазах да пробвам новата светеща боя. Изглеждат добре и остава само да работят като дойде сафрида.
Изображение Изображение
Hobie Mirage Outback
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Ще работят, ще видиш. Светещите глави винаги работят ;)
Аватар
rashkoto1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rashkoto1 »

st_beer написа:Днес направих едно тестово с куки 10 цвят тиква и перо от юрдек и главичките ги намазах да пробвам новата светеща боя. Изглеждат добре и остава само да работят като дойде сафрида.
Изображение Изображение
Искам и аз сега,
светеща боя
:)
От всичко най-обичам, гол по пясъка да тичам!
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

rashkoto1 написа: Искам и аз сега,
светеща боя
:)
Избираш си цвят (аз си взех зелен ) и го поръчваш от алито. Идва за 25-30 дни . Насипен прах в торбичка. Слагаш малко в един топ лак за нокти бъркаш и имаш светеща боя за главички. Имай предвид ,че боята пада на дъното на лака и трябва да се разклаща добре да се разбие в лака преди ползване. Нанасям го с клечка за зъби на връхчето малка капчица. Има такава боя и тук в България ама за същия грамаж я намерих на цена 22 лева.
https://www.aliexpress.com/item/Green-C ... autifyAB=0
Ето това в торбичката е праха,а в шишенцето е готовия светещ лак вече.

Изображение

Така светят в тъмното като преди това ги осветиш с някаква лампа ,която да играе ролята на слънцето сред природата.

Изображение
Hobie Mirage Outback
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Биричке-не обърквай човека,в БГ-има за 2.50 -3 лв същия фосфорен прах.

Има и готови направени светещи бои.

Има и Фосфорни светещи топчета,които се нанизват над куката.

Влез в Бургазките магазини или звънни и попитай за Инфо по телефона,ще ти помогнат по добре

от Али-експрес.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
st_beer
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от st_beer »

lusienn написа:Биричке-не обърквай човека,в БГ-има за 2.50 -3 лв същия фосфорен прах.

Има и готови направени светещи бои.

Има и Фосфорни светещи топчета,които се нанизват над куката.

Влез в Бургазките магазини или звънни и попитай за Инфо по телефона,ще ти помогнат по добре

от Али-експрес.
Аз споделих това ,което аз съм направил и зная. Ако имаш повече инфо сподели и насочи човека към други места.
Не ми е била целта да бъркам или заблуждавам някого,а да помогна с каквото мога.
Hobie Mirage Outback
lusienn

Мнение от lusienn »

Е аз се обадих на Бургаските магазини-по евтино излиза сметката.

Вече съм споделил в темата.

Фосфорен прах ми пратиха за 2.50 от щуката.

Питай Яни за готови лакове,също предлага.

Георги също продава,пише в темата .
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Някои от боите на Яни ги правя аз. Светеща боя си правя само за лична употреба и вече не продавам. А тези в Щука-та за 2,50 изобщо не ги пробвайте. Това , което е взел "бирата" е същото , което ползвам и аз, и не става на буца , както тези на Щука-та. Аз си поръчвам праха от Бг и ме устройва. Смесвам го в боя за метал и дърво на водна основа, която е база за тониране( транспарантна) Взимам си я от работа,като си я поръчвам без да ми слагат УВ филтъра. Ако има УВ защита светещият пигмент не се осветява добре. В лаковете за нокти също няма УВ филтър и става добре, но на мен някои ламета ми се стапят с него.

Това са сигналните бои, които правя и се предлагат в магазина на Яни. Ако някой иска да гипробва мога да пратя по еконт.
21230785_10207939996176635_3087311720617622077_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
tiho_roev
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от tiho_roev »

gergi_81 написа:Някои от боите на Яни ги правя аз. Светеща боя си правя само за лична употреба и вече не продавам. А тези в Щука-та за 2,50 изобщо не ги пробвайте. Това , което е взел "бирата" е същото , което ползвам и аз, и не става на буца , както тези на Щука-та. Аз си поръчвам праха от Бг и ме устройва. Смесвам го в боя за метал и дърво на водна основа, която е база за тониране( транспарантна) Взимам си я от работа,като си я поръчвам без да ми слагат УВ филтъра. Ако има УВ защита светещият пигмент не се осветява добре. В лаковете за нокти също няма УВ филтър и става добре, но на мен някои ламета ми се стапят с него.

Това са сигналните бои, които правя и се предлагат в магазина на Яни. Ако някой иска да гипробва мога да пратя по еконт.
21230785_10207939996176635_3087311720617622077_n.jpg
Пробваѝ да смесиш боята на прах и фосфора с лак на лакпром и тогава ще видиш за какво иде реч :wink:
Аватар
gergi_81
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gergi_81 »

Боята е на водна основа. Смесвал съм праха в Луретан на Лакпром (паркетния лак) но много мирише и съхне бавно. Предпочитам на водна основа да е лака.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Фосфорния прах се смесва с нитроцелулозен лак,само детооооо,
май вече го няма.Съхне много бързо,и трае много дълго.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”